- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Menyus911 #21210 üzenetére
Hát, reménykedünk. Nem bánom végül hogy nem Sapphi lett nekem is a dologból. Elleszek ezzel az 1 gigás gigabyte-al. Mondjuk azt is sajnálom hogy így elásta magát a márka, régen Sapphi kártyám volt, a másik gépben, és évekig nagyon szépen futott, meglepően sokáig (majdnem) minden játékot szépen elfuttatva a maga 512 MB-jával. Meg is van még az a konfig is, majd netezős-kisjátszós gépnek még összerakom-telepítem, kicsit tán fejlesztem is. A kártya pl marad benne a jó öreg Sapphi. Azt megértam, hogy mostanában mindenki kerüli, újat én se mernék ezek tudatában. Pedig jó név egyébként. De hát a mostani dolgok után sok idő lesz, mire helyreáll a bizodalom bennük
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest