Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

plekk tag Nem szólok bele hogy mit veszel csak gondoltam elárulok valamit: 
 Nem javaslom a HD7870 Crossfire pack beszerzését, mert ha csak játékra használnád akkor nagyon kevés olyan játék lenne ami ki is használná a 2 kártya teljesítményét egyszerre.Van egy haverom akinek pont volt egy ilyen ASUS HD7870 dcu2 v2 es CF-je és bizony eladta a másikat azért mert tényleg nem sok játék használta ki a CF erejét. Átlagban a CF az összes játékban (pár db kivételével) ugyanazt FPS értéket produkálta mint ha csak 1 kártya lenne benn. Ezt személyesen is megmutatta nekem mert én vettem meg az egyik kártyáját. 
 Ha nagy teljesítményre vágysz és játékra kell akkor a HD7970 et javaslom neked az még olcsóbban megvan mintha 2 hd7870 ed lenne és ráadásul erősebb is legtöbbször
 .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- EAFC 26
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest