- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
MontyCrew #16589 üzenetére
Félre ne érts, nekem sincs bajom az iPonnal, úgy működnek ahogyan egy webshop. De ha meg tudod oldani, hogy személyesen mész (én mindig úgy veszem át tőlük is a dolgokat, hogy bele tudjak kukkantani a dobozba, amit persze nem mindig hagynak...) akkor kicsit kényelmetlen ez a fajta mentalitás. Az a baj, hogy mivel ott vagy személyesen, próbálsz velük úgy kommunikálni mint egy üzletben az eladókkal, de ez NEM egy üzlet, hanem egy webshop raktára. És kifejezetten nem szimpatikusak az eladók/raktárosok, fejből köpik a kormányrendelet minden pontját és KIZÁRÓLAG a szerint járnak el. Nem tudnak fénymásolni, nem írnak alá és vesznek át semmit, igazán annak örülnének szerintem a legjobban ha mindenki futárral hozná-vinné a dolgokat.
A szervízes srácok jófejek, de kevés idejük lehet a munkára mert nagyon nem szépen dolgoznak. Összeszereltettem velük a gépet, mert nem túl gyakran csinálok ilyet és az elmúlt években notebookom volt, de szépen lassan darabjaira szedtem már az egészet és újra összeraktam mert nem szép munka. Ennyi az iPon tapasztalatom, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest