- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
belinho #36332 üzenetére
Jó...nemaz a kateg...1 hibásan írták le az alfabétacétagamma gépigényt mert 7870est irtak ajánlottnak +h 3Gb Vram; de 1000% hogy a dologjavulni fog...tehát ez így akkor több sebből vérző pont...mondjuk igazad van...nem ultra kimaxolt teljesítményt kell ettől/ezen szinten lévő vga-któl általában várni...
-
Apollo_21
addikt
válasz
banderasz77 #36238 üzenetére
Többet ér az a +1év az biztos
-
Apollo_21
addikt
válasz
banderasz77 #36235 üzenetére
Ha nincs árban sem jelentős különbség akkor sztem döntsön a szimpátia illetve a gariidő hossza.
-
Apollo_21
addikt
13.9 végleges "beszámolóm" volna...elsökörbe nemvoltunk jó viszonyba...teleszemetelt rendszerre tettem fel..driver uninstall nélkül
Azóta felment egy friss win7 sp1...és csak annyi sallang ami mindenképp szükséges...játékok elég jól mennek..nincsenek szaggatások amik esetleg elöjöttek vagy annak véltem őket az elöző win-emben...alvó állapotból végre visszatud jönni...haminden igaz Zc is mükszik..de ezt majd ma megnézem házoldalát levéve is..Úgyh így második nekifutásra elégedett vagyok
Főleg az alvó állapotos dolognak..zc annyira nemérdekelt
De ha ma kiderül h ténylegessen mükszik már nálam is..akkor öröm van
-
Apollo_21
addikt
válasz
Milka 78 #35820 üzenetére
Naja...De várva várjuk a többiek jelentkezését szűzen feltett Win7 Sp1 nélküli!!!! Hogyan muzsikál náluk...én bizakodom a teleszemetelt win-em ténykedésében...tehát h azért hulladék a driver.
(legalábbis boldogabb volnék, mert 13.4 óta minden game csak f...abb lett..élvezhetettlen az egész) -
Apollo_21
addikt
Nemtudom kinél hogy szerepel a 13.9 whql....itt annyi visszalépés történt h 10gameből..kb 5ön megvolt cirka 35-50közötti fps...ugrándozván..tehát nem a legszuperebbül..namost ezt sikerült 25-30ra belönie
Értem ezalatt a pl az...euro truck sim 2-t
az új nfs mw-t. stb.
Tehát amibe eddig is gyengén szerepelt..most "mégjobb lett"..amik meg jól futottak azok maradtak.
Időm engedi dobok egy új win7-et hátha a 3-4driver fel-le pakolás nemtett neki jót... -
Apollo_21
addikt
válasz
Trailblazer #35764 üzenetére
Köszi!!! Épp értetlenkedtem a cata totyikba h miért jönnek 13.9es mail-ek amikor 13.10van fent
Tehát ezért -
Apollo_21
addikt
Memótuning hoz gyorsulásban egy kártyán? tehát jelentősre gondolok..ilyen h 4400ről mondjuk 4800-5000re..?
-
Apollo_21
addikt
GPU voltage-t levenném 1,119re ...bár nemmondanám nagyon melegnek így sem.
De mint írtam délután nálam a TOP verzió elviseli az 1,1119et az 1,219helyett...tieddel sem lesz gond.
Pár fogok nyerhetsz vele...mondjuk én lőnék neki egy jó 40%os alapventi fordulatot...de ahogy érzed -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
kisza25 #35451 üzenetére
ÉN beszéltem vtx-ről mert ezeket a tipusokat épp nemdobta ki a gép mint lehetőség...
De oké legyen, megértem így.... H ennyi pár kártya..csak azáltal h ezen típusok ilyen árral rendelkeznek levannak húzva a "csúcs" gyártók kártyái is erre a szintre aprón...és nevetséges h azért mert x gyártó kártyája 40et se érne használtan, nekem is azon az áron kéne adjam az asus-om mert ezt várják el....
nekem csak ez "fáj". -
Apollo_21
addikt
válasz
kisza25 #35443 üzenetére
VTX-et ..bocsánat a f..ázásért de azt vegye meg az 52-3akért aki akarja..azért messze jobbak vanna 50ért aprón...nemkevés gariidővel.
Nesajnáljunk már 50-1-2ezret aprós DcuII v2-ért amiken van gari is..vagy sapphirekért..esetleg msi-kért..mert csak a sírás megy aprón h 45ért is sok...én speciel ezért nem árulom már a saját asusom...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #35414 üzenetére
Mér kell annyira az a 7870 a 7850edre? még mindíg nemértem..h jól ellegyen cs...ve?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok..vki találkozott már olyannal h gpu tweak..2.4.3.1es verizóba nincs disable 2d-re?
Eddig fölémentem..már tolta is h disable 2d? most semmi..max órajelet állíthatok. -
Apollo_21
addikt
Na tuti kérdés...Tweakbe vagy Burnerbe...ventiprofil állítás...kilehet valahogy lőni azt h alaphelyzetbe 20%ról indítsa a lépcsőben való venti fordulatot?
Tegnap nézegettem h hőfokhoz hogyan/miként párosítja százalékosan a fordulatot..de 20ról nemtudtam feltenni, tehát mindenképp 20lesz a kiindulópont? -
Apollo_21
addikt
válasz
Johni5 #34501 üzenetére
Jó, tudom, van Bios kapcsoló..oké..elrontja max a másikra kattintja és nagy ügy
De akkor úgy írom, én nemmerném feltenni rá mivel nem azonos mindenben sztem. Nincs belőle több shader mint anno volt a 6950 mod 6970 időkben...mit profitál belőle? ja semmit max az órajel nem 900lesz hanem 1000...én jobban bíznék abban az egérkattintós arrébbvonszolásban. De ki-hogy érzi. Áldásom rá ha bevállalja vki!
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
Peet91 #34422 üzenetére
Szuper 5letem támadt..nem nézek senkit hülyének..szóval előre is elnézést!
Nem aida-val monitorozok..de nemlehet h esetleg hibásan nevezi el a dolgot? és amit esetleg vrm hőfoknak mutat..az valójában a gpu hőfoka? és a vrm1 meg a vrm-é? mert pont olyan az "életérzés" mint nálam pl amíg a gpu 65 akkor vrm 80...nemhinném h a simák annyira különböznének h ott meg a vrm-ek térnének el így..
Nézz rá Hwinfo-val..az kiirja legallul a gpu a vrm1 és vrm2 hőfokát..az egyik vrm hőfok állandó lesz..azzal nemszabad foglalkozni... -
Apollo_21
addikt
válasz
Peet91 #34425 üzenetére
ÉN a saját progiját használom a Tweak-et..ott manualra löttem a ventit..
Autó ventiszabályzás nálam 1 dekát nemlötte meg a ventit ha megkellett volna sem..legalábbis nemugy ahogy én ítéltem volna meg..tehát lehet hogy a gyári 30%-al szerinte jó a 60fok szerintem nem...tehát nem abban a lépcsőben akarta emelni ahogy én nekem tetszett volna.
Ezért lett 55%, sose meleg..és még nincs hangja..hamár 60% akkor kihallani a gépből a szélzajt. -
Apollo_21
addikt
válasz
Peet91 #34422 üzenetére
Szia! Nekem ebből a TOP verzió van, de itt 2 vrm hő szenzor van..az egyik gondolom nincs bekötve..gyárilag..vagy nemtudom..de az mindíg 26 a másik ami a vrm valós fokát mérné..ez általában 10-10+pár fokkal melegebb mint maga a gpu-ja a kártyának...nálam 55% fixen a fordulat..hangnélkül..és jó hőmérséklettel
Remélem valami hasonló válaszra vártál..
-
Apollo_21
addikt
válasz
necrobin #34377 üzenetére
Holnap kapok egy ilyen procit, remélem x4 20 ként fog muzsikálni magfeloldás után. Tesztoldalak szerint 3.7-3.9között a jobbak teteje, utóbbi vízzel. Kíváncsi vagyok a sajatomra. Xt sztem nagyfalat lenne neki, de ha pár hónap múlva jó vas kerül mellé hajrá! Csak vga garira figyelni.
-
Apollo_21
addikt
válasz
katt777 #34090 üzenetére
Mindjárt megnézem hogy lefut-e
De megpróbálkozom kisebb emelésekkel...Ide vonatkozóan a kérdés a köv...érdemes elöször csak core clock-ot állítani..aztán memóriát? így tesztelvén? vagy mindkettöt..viszonylag óvatoskodván normál kereket közt emelgetni..alapfeszen természetes..
Nem emlékszek hogy a Tweakben a "G" beállítás mi volt..azt hiszem gyárilag a legmagasabb beállítással vmi 1170/1300talán..alapfesszel.. -
Apollo_21
addikt
válasz
katt777 #34076 üzenetére
Ezzel elég nagy "fájdalmaim" voltak hétvégén..tesztelni akartam a kártya 3D-ben nyújtott maximumát..megakartam nézni hol a vége..ez szép..addig h lement 1x 1500as memóval..aztán már az 1300at se bírta...mindez monitor sötétségben nyilvánult meg de csak a heavent tette sötétté..kialt taboltam és jóvolt...
-
Apollo_21
addikt
Vki megtudna dobni egy "finomhangolt" 2D illetve 3D órajellel asus hd7870 DucII V2 tophoz?
Illetve a 2D órajelet mivel teszteljem h elég-e a fesz illetve jól löttem-éé be? -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Asus DCUII 7870 V2 TOP; 54fok 35% ventiprofillal 1100/1250
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Egy istenes kérdésem lesz megint, előre elnézést a gyengébb idegzetűeknek így korán reggel éh gyomorra
Szóval 7870 cseréje Xt-re? van értelme?
procit, egyéb alkatrészeket, nemnézünk egyelőre..épp fejlesztés alatt, tehát nem a 965BE alá lenne..
max csak pár hónap erejéig. -
Apollo_21
addikt
Nem oldodott meg ez a beakadozás történet ab uninstall után sem
Úgyh ezt nemtartom megoldásnakMent is vissza
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
PandaMonium #31754 üzenetére
Köszönöm az értékes hozzászólásodat!
De 7870 top-om van...2 alapórajelen..(párszor volt csak megcibálva)..3 mivel azért vagyunk ha bugyuta kérdést tenne fel vki eligazitsuk, ezért én feltettem a bugyuta kérdést, miszerint pasztázzuk-e ha nem tetszik...ennyi nemtöbb. -
Apollo_21
addikt
Arról valakinek esetleg infója hogy gyárilag milyen pasztával kenik meg a vga-kon a cumót?
Lehet nyerni pár fokot mx4es átneéssel vagy nemérdemes foglalkozni ilyesmivel? -
Apollo_21
addikt
A ghz edition nem 1050es gpu órajellel van? mondjuk esetünkben mind1.
Az utsó képen már jónak tűnik a hőfok, legalábbis jobbnak mint eddig. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
Foxmulder89 #30990 üzenetére
A Vrm ment el 100ra úgyh hátast dobott a progi meg kiléptetett...vagy a kari passz..semmi baja amúgy..
Sima mezei TOP v2-es Asus 7870es..(1100/1250) gyári feszkó 1,219V ; visszavenni nemakarom mert csak furmarknál volt ezAzóta volt rajta tuning is..vmi 1350/1450ig bírta..ha jól emlékszek talán ezt írtam 1hete itt...de az csak teszt alatt..amúgy 1250el elvan..de 4-5óra játék után a bal felsőbe artifaktol egy csinos kis fekete 1x2es kockát fél percenként
Sehol nemtapasztaltam azóta anomáliát..fél éves...
Esetleg megnézem miaz a fesz amivel elvan..de ezt márcsak a melegedés miatti kíváncsiság okán.. -
Apollo_21
addikt
válasz
Foxmulder89 #30986 üzenetére
120? pff..nekem 95 max 100nál kidobja asztalra furmark alol és beis zárja a progit
Ezért kérdem, persze nem azzal "játszok"..csak anno mikor vettem a karit leakartam tesztelni vele, és hát nemsikerült mert 5perc után kihalt. -
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #30982 üzenetére
Mi a lekapcsolási határa? erről 1-2napja kezdenek elökerülni kérdések.
Amiket láttam. mondjuk nálam akár 15-20fokot is hozzálehet adni a gpu hőfokhoz..nagyjából nálam ennyi az eltérés...vmit lehet tenni ennek a csökkentésére? tehát hogy 60fokos gpuval ne 75-80legyen a vrm? -
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #30949 üzenetére
Szuper
Namind1
Akkor elviselem a virágbolti szaggatását..kösz -
Apollo_21
addikt
Azt lehet tudni h a Grid2 kinek a zászlóshajója? amd-s cím inkább?
Illetve hogy ez érdekli vmennyire a gyártókat h esetleg vannak optimalízációs dolgok esetleg be-be akadások? -
Apollo_21
addikt
válasz
kovsol #30290 üzenetére
Köszi!
Megis van a "ludas".
Teszt alatt megy neki az 1250/1500 1.219es alapfeszen mellett.
Lehet h bírná még esetleg az 1225öt vagy kicsit többet alapon..de ennyire azért nemérdekel
Játékok alatt "csak" 1250/1250 de 1.25 ös fesszel. 67fok 98%.
Ramot lehet piszkálom még, hátha bírja még ezzel a feszkóval esetleg az 1300-1400et.
Nem igazán profitálok játékok alatt..inkább csak a tesztprogik alatt..kicsit.
Az a 2-3fps meg nemszámottevő amit nyerek.
De legalább tudom hol a határmezsgye. -
Apollo_21
addikt
Kérdésem a következő volna..ha játék alatt fagy a kártya..tuningolt. 1250/1500 akkor a gpu órajel elsösorban a sok neki vagy a ram órajel? 1.219 helyett 1.25öt adtam neki de ugyanugy kifagy...mit vegyek viszább?
-
Apollo_21
addikt
Höhö..holnap jön egy kis tesztelgetés
Amit eddig kisajtoltam belőle alapfeszen 7870 v2 Topról lévén szó nemakkora hude órajel emelgetés
1250/1500 bench alatt halál jól elvan..persze ez akármilyen játék alatt elhasalhat
Úgyh holnap annak is nekiugrok, bár jelentőssége csak egy izmosabb proci alatt lesz úgyis. -
Apollo_21
addikt
válasz
ALONSO11 #30136 üzenetére
Kár belemenni egy "szerintem meg NEM. de mer szerintem IGEN" vitába
De pl jó példa arra h ha esetleg ez pofon volna valóban..akkor ugye a Kaveris dolog..a lapra forrasztott Gddr5...
máris megoldva sztem. Sose voltam konzolos..de mindíg az a jobb amit használsz/amid neked van
Ez az emberek 80%-ra igaz h azt hajtogatják -
Apollo_21
addikt
válasz
zserbox #30093 üzenetére
Annyit tudok róla h elvileg a felső kettő az x16os az alsó kettő 8as...a 2ill 3.0ról meg úgy tudom h, nincs semmiféle lap ami tudná egyáltalán kihasználni a 3.0ásban rejlő esetleges dolgokat.
Legalábbis amikor vettem a kártyát mindenki ezt mondta..h neparj h 3.0ás van odaírva nemlesz semmi a 2.0ás pci-etől sem...namost akkor ez megváltozott?Köszi a tesztet! Pár fps eltérés..megnézem fizikailag mit csinál a kártya ha meglépem ezt
Ez a legegyszerübb -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Féligmeddig vga-s kérdés.
Ha a vga-t NEM az x16ba rakom hanem 1el vagy 2vel alatta..tehát 8asba mondjuk...
érezni fogom hogy összesz..ja magát amiért kisebb szávszélű pci-e sínbe van? -
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #29994 üzenetére
Hogy témába is vágjon..a tesszeláció az mit csinál?
mert ha használom akkor a finom 60-70fps-ek lemennek kb 15-18ra
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #29827 üzenetére
Komolyan kezdenek tetszeni ezen gyártó kártyái
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #29780 üzenetére
Bármiféle anomália ati kártyán? értem ez alatt az ápdétek feltételét? márha ati-d van
-
Apollo_21
addikt
válasz
- = Zk = - #29317 üzenetére
Én a 2D-s órajeleken használom
Inkább mariózok csak
-
Apollo_21
addikt
ÜDv!
A VRM hőfoka milyen értékeknél nevezhető egészségesnek?
Maga a kártya most 63fokos a VRM az OSD-s kiírás szerint 76 és 99%os a kihasználtság. -
Apollo_21
addikt
válasz
lukaszokni #29197 üzenetére
Frankó lett!
Mikor hallhatunk felőle hogy miként teljesít? -
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29170 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
Bizakodni mindíg érdemes -
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29165 üzenetére
Gondolom ilyen maga az alap bios/ventiprofil beállítás....lehet ilyen 40pár fokok között ingázik a kártya..és amint rákapcsolna..feltünik neki h jó már 40fokos ahoz a %os ventiprofil meg lassabbb..és összevissza állítgatja...erre tudnék gondolni...én ált. ezért állítok fix profilt, legyen épp annyi aminél a szélzajt kezdeném hallani...nemvszeretem ha melegedés/terhelésre váltakozik a ventifordulat.mert régen a gyári proci hütésem is ezt játszotta..amint felpörgött mert melege lett..már vette is vissza. mintha porszívót kapcsolnék ki-be
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #29066 üzenetére
Mindenki váltja a konfigot vagymivan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest