- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13365 üzenetére
Msaa nélkül igen,Msaa-val erősen mikrolaggos
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13340 üzenetére
akkor a hitman még gyengén ment ez igaz is, azóta kijött a 12.11 beta 11-es driver 12.11 cap2-vel
Mikor te kérdezted, 12.11b8 volt 12.11 cap1-el.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13334 üzenetére
Ugyanezt mondtam akkor is
Fogyasztás,hang,melegedés
azért mikor annyi ventilátor maxon teker, egy szerintem nem rossz házban, akkor annak bizony hangja van
65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszenRégebbi játékokhoz tökéletes a 2 kártya, újaknál semmit nem ér. Far cry3 a legjobb példa,Assassin's Creed a második legjobb. A hitman-t tudták javítani azóta.
Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától.
MOHW ugyanúgy mikrolaggos,azon csak az segít,ha kikapcsolsz 1 kártyát.
Battlefield 3 viszont egy jó példa, itt annyi a baj,hogy egy igen erős procival is van olyan,mikor 60-70%-on mennek a kártyák, nyilván sokkal gyorsabb így is mint 1 darab, de jobb lett volna, ha 80 alá soha nem megy
minimum fps-be viszont verhetetlen voltde még sorolhatnám Dirt3,Showdown,Sniper EliteV2,Witcher1-2, ezek minden reccenés nélkül mentek.
Ezek után megkérdezem,hogy miért kérdezed meg? Elmondtam miért nem kell nekem, ráadásul privát üzibe,amit nem igazán illik belinkelni,még jó hogy nincs benne "intim"
Ha ezeket vállalod: melegedés,hang,fogyasztás és 1-2 játéknál kompromisszumot kötsz, ez azt foglalja magában,hogy lekapcsolsz egy kártyát, vagy addig nem játszol a játékkal még nem lesz 100%-os, bár akkor lesz olyan,amivel soha nem fogsz,pl gta iv
röviden ennyit tudtam mondani, remélem megértetted és elfogadtad amit írtam,mivel ez egy magánvélemény,ami 2 kártya tartós használata után alakult ki bennem
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84 #13308 üzenetére
1050mV 1000/1300-on 48 fok max, 10 perce játszom
Lehet így érné meg használni, 45%-on van a venti
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13305 üzenetére
Persze, pláne ha Battlefield 3 a fő hatásköröd, esetleg Dirt3,Dirt Showdown, meg ilyen normálisabb címek
Sniper Elite V2 is a kedvencei között van, két 680-at simán hoz tuningolva
kovsol: pedig diktálós a cucc,és kb minden ugyanannyit megy mint átlagba, mióta a két kártya van benn, hirtelen megemelkedett,bár ez annak is köszönhető, hogy nem dolgozom jelenleg, és egésznap gépezek
most,hogy nézem a bf3 statom, volt ott napi 5 óra is néha
Szerintem nem fogyaszt keveset a konfigom,+monitor+5.1-es hangrendszer, stb
ugye a VGA-k is húzva voltak -
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13303 üzenetére
CF berögződés, itt bizony ha elfelejtetted felkapcsolni őket, a kártyák egyből a 80°C-t nyaldosták
idle így néz ki reggel óta megy a gép kb
szerk: Most már valóban elég csak az oldalsót odatekerni közepesre, esetleg az első 20-ast. így még halk is viszonylag
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13301 üzenetére
Hitman teljesen jó volt, fullon vitte igen, reccenés nélkül
Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam.
Persze, nem rossz dolog ez, Battlefield3 imádta a Crossfire-t, viszont a villanyszámla is növekedett, nem mintha baj lenne, de 5k, pedig nem játszom olyan nagyon sokat. napi 2-3 óra max, van 1-2 nap mikor semennyit.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13297 üzenetére
55 fokig melegszik alapfeszen 1230MHz alatt 55-58%-os ventivel
Mi melegedne? Proci is max 48-50 fokos
alaplap 30
ssd 28
hdd 35majdnem lefagy a gép
de az 1.3V-ot nem csipázza a kártya, pedig nagyon szépen viszi -
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13295 üzenetére
nem érdekes,mivel minden venti maxon van ilyenkor
ezt rakták most a 680-ra is, kiváncsi volnék mit produkál azon2x20 cooler master megaflow 700 2x12 1200 rpm coolink swif2
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84 #13293 üzenetére
Nekem is bejön, de nem a legjobb hűtés,így már azt kell,hogy mondjam.
Elég kis feszültségemelés ez,ahhoz hogy ennyire melegedjen
alap 1219mV
max 1300mVez 10% sincs
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13289 üzenetére
Azért mert nincs szükségem két kártyára, ilyen ramatyul megírt játékok jönnek csak.
1 is elég
fenergie84: 73 fok 73%-os ventilátorral, 1300mV 1300/1450-en. 64-es caspian
gyenge ez a V2-es hűtés
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84 #13285 üzenetére
azt tudni kell,hogy a ventilátorvezérlést úgy használom,ahány fok annyi százalék, olyan 62 fok körül megáll így magában, még csak CF disabled volt, addig 70 ig is felment
de mindjárt megizzasztom a kedvedért
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13282 üzenetére
Ezt megtudom erősíteni
1019mV-al 1000MHz-en simán megy a Furmark a végtelenségig
Játék alatt viszont kifagyott pár perc után
Pont ma néztem,mielőtt eladtam.
Lehet ránézek erre is,hogy mit mutat. Ez sokkal meggyőzőbb tuningbastabil 1300 meg van 1.3Von, még lehet több is
-
kockaharcos
senior tag
Grat hozzá srácok!
1200 fölé, és mehet a játék -
kockaharcos
senior tag
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2012-12-10 at 18:21:17
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 74.3
Minimum FPS: 20.2
Maximum FPS: 379.1Number Of Frames: 5689
Average Frame: 13.454ms
Minimum Frame: 2.638ms
Maximum Frame: 49.591msMachine Name: ADMIN-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8159MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 8GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 4026MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
kockaharcos
senior tag
válasz
Malibutomi #12973 üzenetére
Esetleg a Sniper Elite V2 benchmark is jó.-->download
-
kockaharcos
senior tag
70 fokos GPU 86-90 fokos VRM nagyon sok?
1.3V 1300MHz BF3 multi
-
kockaharcos
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12931 üzenetére
Elvileg 1200MHz körül, a 800MHz-es 7950-ét.
-
kockaharcos
senior tag
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, egyet nem értek:
1.<-Hogy foglalja le előre magának a vram-ot? Tudja a VGA,hogy merre fogunk menni, esetleg mikor kezdenek el lőni rád, 20-30-40-en egyszerre? szvsz kicsit butaság.. nem?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #12845 üzenetére
Kinézet
fizikai/szoftveres akadálya nincs neki, ugyanis ugyanaz a chip van rajtuk
-
kockaharcos
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12831 üzenetére
De nem bizony, nekem 1250-en csinál ilyet az egyik, de 1200-on még soha nem fagyott ki, 4-5 óra játékkal sem.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
keszegduda #12504 üzenetére
Igazából érdemes lenne 4000-4200MHz körülire emelni az órajelet, hogy biztosra menjünk.
nekem a 2600K 4,2GHz-en rendre kihajtja, BF3-ban 1-2 pályán, CQ(close quarters) főként,itt nem tudja.
Pedig érdekes, 50-60%-on megy a proci itt is, más pályán meg simán bemegy 70-ig is. Ott viszont 99-99% a kihasználtság. -
kockaharcos
senior tag
válasz
keszegduda #12500 üzenetére
Persze,de rájöttem,hogy fölösleges eladni, és venni egy 7970 matrixot, így marad ez. 40-50%-ot ráver simán.
Ja volt velünk egy Matrix Platinum is,ami 1100/6600-on jár, nála kb 40-45-el is több fps-em volt.
Igen,brutális
-
kockaharcos
senior tag
válasz
keszegduda #12497 üzenetére
jobban megéri,mint elpocsékolni a mostanit,és venni egy 7970-et.
Én azt mondom,ha megteheted, akkor nem jársz vele rosszul.
Nekem is CF van, csak én 1920x1080-on használom.
tegnap nyomtuk a BF3-at,közbe dumáltunk és megemlítettem,hogy nem sokkal jobb az hidd el
persze a vizet egyből felkapta a srácNem is csoda
, a lényeg,hogy 4db gtx680 átlagban 30 fps-el hoz többet,mint a CF-em, gulf of oman pályán, minden max,ahol nekem 150 volt, neki 180-185ahol nekem 60, ugye a város felé nézve erősen beesik,ott neki 70.
és került 600k-ba,csak a négy kártya..
-
kockaharcos
senior tag
Igaz még nincs holnap, és nem a legjobb a minőség, de a teló ennyit tud, pedig 12megapixel ...
Hitman benchmark -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #12293 üzenetére
Neked is a végén esik be?
Holnap felveszem videóra,és meglátjátok. -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #12290 üzenetére
És hogy alakul az fps 8xmsaa-val? Tudnál csinálni egy tesztet?
Én most próbáltam, végig 45-50 fps között van, és ami megdöbbentő, a végén,mikor lép kifelé a benchmarkból, leesik 3fps-re. Pedig ekkor már szinte kilépett. Érthetetlen..
ram használat: 8GB <-60%
-
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #12286 üzenetére
"Szerintem ér azért nem is keveset a monitorozás. Pl mindent kimaxolva hitman single-t toltam 8x aa-val. A pálya elején csinált csúnya belaggolást. Akkor látszott hogy majdnem kifutott a vramból és akkor szerintem az ssd-re swappelt."
Eddig a vram volt a kevés, most pedig a RAM, bár ebben lehet van valami, pl BF3 közben 6GB körül van a fogyasztás, alapból olyan 2, tehát a játéknak több kellhet mint a 4.
Remélem nincs harag.
-
kockaharcos
senior tag
ne csodálkozz, 4db gtx680-al 110 fps körül megy, majd gondol egyet, és 15-25 fps között ingadozik, és akkor ehhez a játékhoz méricskéltek.
tisztelet a kivételnek
darky@:
Nem,nem tiportál te sehová, nekem édes mindegy ki mit vesz, meg hogy meddig elég, sajnos nem vagyunk jósok, kár próbálkozni is, nem tudjuk megmondani.
3GB vram mivel jobb? GPU erő ugyanúgy elfog fogyni, a 4 éves 5870cf havernak most kezd gáz lenni, ja ott 1GB vram van, a 2 bőven jó.
Tényleg semmi bajom, csak hülyeség Afterburnerre építeni ezeket a dolgokat.
Ne haragudj,ha megsértettelek,majd kárpótollak de a "gtfo" miatt még számolunk -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #12278 üzenetére
Honnan tudod egyáltalán,hogy mennyi vramot fogyaszt a kártya? Ja, monitorozod, pedig sz@rt sem ér
Meg pont egy ilyen "jóloptimalizált" játékot hozol fel.
BF3 multi,bármelyik mapon nyomod, 64-es szerón, 60 fps alatt soha nem látod. 7970-nek majdnem az az átlag.
szerk: Kérdezd meg Abu-t mit gondol erről, vagy mást, aki esetleg ért is hozzá, nem csak "szerinte"
talán kevés a 7870 ereje 8xmsaa-hoz,nem?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
lowzor #12272 üzenetére
Ja, neked már nem is elég 2gb vram?! érdekes egy 680-nak is elég a 2GB...
én mindent max beállítással tolok, bf3 multit is 4xmsaa-val, minden ultra, stb. És még sincs vram limit.
az hogy egy két pályán nincs folyamatosan 100 fps felett, húdegáz, de 80-90 meg van. 7970-el hol éred ezt el? ellehet persze, 1500MHz-re húzva. -
kockaharcos
senior tag
válasz
kockaharcos #12097 üzenetére
Erre bezzeg nem válaszol senki
........
-
kockaharcos
senior tag
miért ilyen kevés a grafika pontszám? A rendszer ma lett újratelepítve.
-
kockaharcos
senior tag
Nem tudja valaki,hogy HD7870 óta miért nem tudom használni a Logitech G510-en a fülhallgatót és a mikrofont? Egyszerűen úgy tesz,mintha nem is létezne.
Meg Vezérlőpultban is a "HANG" menüpont kb 2 perc után jön be.
Tud esetleg erre valaki megoldást?
Nyakam rámerném tenni,hogy a VGA miatt van -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #12009 üzenetére
Most,hogy így mondod már emlékszem én is.
Tehát a HD7850 jobb alternatíva.
Processzorral nem helyettesíthető az Nvidia féle physx, ezt tudni kell.
-
kockaharcos
senior tag
Egy kis indoklás:
-Pro
Linux driver tud 30 bitet adagolni a monitornak.
Naprakészebb driverek.
Cuda
Nvidia 3D surround-Kontra
GTX 660
192 Bites memória vezérlő
A 2GB memória igazából csak 1,5(Pontosan már nem emlékszem hogy oldották meg, hogy 192Biten 2GB legyen, de turpisság van benne)
Lassabb mint a HD7850.HD 7850:
-Pro
Gyorsabb mint a GTX 660
Ha szerencséd van, akkor +20-30% plusz teljesítményt is kitudsz belőle hozni
Egyre több gaming evolved-es játék
Nagyon alacsony fogyasztásKontra:
Driverek nem annyira naprakészek,értem ezalatt, míg az Nvidia kiadja a játék előtt azt a drivert,ami gyorsít a játékon,addig AMD-nél lehet várni kell 1 hetet.Ha valamit tévesztettem,javítsatok ki.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #11832 üzenetére
ezt úgy írtad mintha az utcán támadnának le, még akkor meg is érteném az aggodalmat
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #11709 üzenetére
Nincs, nekem a legfontosabb a BF3, de ott iszonyat FPS-em van, persze teljesen kimaxolva játszom,4xmsaa-val, szerencsére sehol egy mikrolagg, ez alól csak 1 kivétel van, az MOHW, multi közben 1 kártyát lekapcsolok, felrántom 1300 körülire, és majdnem 100 fps van ultrán,msaa nélkül.
Itt valamiért erősen akadozik a játék, pedig az fps 150 felett van szinte végig, de hátha javítják -
kockaharcos
senior tag
válasz
Sgt. Chris #11700 üzenetére
Jó persze, vedd nyugodtan, és ne hallgass azokra akik szerint a Cpu limit miatt nem éri meg megvenni.
-
kockaharcos
senior tag
-
kockaharcos
senior tag
Ugyanúgy, mint ezek között: 7970vs7950
Véleményem szerint elfelejthetnénk már ezt,hogy az enyém tuningolva ilyen kártya szintjén van, lutri a tuning tehát a másikat nem kell édes álomba ringatni,gondolok itt azokra akik most vesznek kártyát.
Tény,hogy szépen mennek, de maradjunk az alapnál minden kártyánál, úgy is otthon derül ki minden, vagy van köztünk jós? -
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #11610 üzenetére
Miféle jelölés ez "(7950@7970.GHz-E)" van egy mezei 7950-es kártyád, amire ráraktál egy 70-es biost.
szerk: Nem sértésnek szántam
-
kockaharcos
senior tag
Szerintetek mennyit érnek most a kártyáim?
Az egyik kártya 1300-at megy, a másik 1350-et. Mind2 asus dc ii v2.
Szoktam látni,hogy az ilyen jobban menő példányokat majdnem új árba adják el, és bizony el is mennek. -
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #11067 üzenetére
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #11056 üzenetére
Akkor akinek csak FX6100 van otthon? Esetleg még gyengébb, vagy i5 2300,stbstb? Nem értem én már ezt az ipart
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #11025 üzenetére
4xmsaa-val mi a helyzet?
Néha én is elgondolkodom,hogy jobb lett volna két db 7950-et venni -
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #11005 üzenetére
Inkább szél hang van, hát CF esetén kell a hőmérséklettel egyenesen arányos ventilátor fordulat %-ban.
Bár játék közben megy pár ventilátor, 2 db 20-as CM, 2db 12-es Coolink Swif2 1200rpm, tápban a 14-es, a kártyán a 4 db 8 centis. De játék közben nem hallom -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #11002 üzenetére
Most 25 fok van a szobában, kicsit félresikerült a fűtés, de még így is 70 fok alatt marad a felső kártya, ami jó hír, így a nyári meleget is bírná simán. Bár addigra nem lesznek meg szerintem
Így 1175MHz-en megy a kettő, memória 1300-on, korrekt teljesítmény van, csak kár,hogy AC3-nál ez sem számítanaTomix24: Nekem annyira nem jön be.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #10998 üzenetére
Nekem az egyik kártya 1250-en stabil alapfeszen, amelyik 1350-et megy. Ez simán mehetne 1300-ra.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #10933 üzenetére
560Ti jobban viszi a 7970-nél is, de hátha jön valami javítás,esetleg driver, aztán fellélegezhetünk.
Én gondolkodom a megvételén, pedig az összes részt megvettem eddig.
3dmark sosem számított, a kepler jobban ment mindig, aztán a 7970 szinte az összes játékban leverte, BF3 kivételével, de már ez is változott. -
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #10927 üzenetére
The Way It's Meant to be Played
bár ebben a topicban nem mutat olyan jól -
kockaharcos
senior tag
Köszi srácok, akkor nem is monitorozom tovább, úgy is csak idegesít
Egyébként csak húzott órajellel ilyen "magas" a hőfok. -
kockaharcos
senior tag
A vrm hőfok meddig mondható egészségesnek? 75-80 fok gondolom még nem gáz?!
-
kockaharcos
senior tag
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #10526 üzenetére
180 ezerért csak a türelmetlenek vették a 7970-et, én 680-at vettem megjelenéskor csak, 140k volt, ami szerintem még belefért.
A személyeskedést meg mellőzzük
Ja, azt előbb elfelejtettem,hogy a BF3 1 éves is elmúlt, ehhez csak szabad hasonlítani valamit, nemde? -
kockaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester #10520 üzenetére
Lehet azt a grafikát állítani is, és nem mindenkinek telik 1 csúcs gpu-ra, van akinek telik 4-re is.
Ne verdesd a fejed a falba, ami ezen nem fog menni, a tieden sem. Mellesleg jön majd a 8970,stb. És azokból is lehet kettőt tenni, ha meg valakinek nem tetszik,hogy venni kell új cuccot, medium grafikán tuti menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest