- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
synthattik #3547 üzenetére
Nem lesz semmi baja tőle, ha nem melegszik túl és csak teszt erejéig nézed meg, de ajánlott 100%-re tenni a hűtést.
-
csucsbicep
nagyúr
-
csucsbicep
nagyúr
Szerint meg onnan is simán megéri váltani, annak, aki tuningol. Sapphire-ok elég szépen mennek, akár 1150-1200 alapfeszen, az meg már az alap 7950-et nyaldossa. A legtöbb 6850 900-950-et megy alapfeszen, jobbak max 1GHz, ahol olyan erősek, mint a 6870 vagy picivel fölötte, de az még mindig nem elég, hogy ne érné meg váltani, szerintem.
-
csucsbicep
nagyúr
7770 és a 7850 közti űrt majd a 7830 vagy a 7790 fogja kitölteni, ez a gigás 7850, így nem opció, még, ha olyan jó hűtésű lenne az a kártya..
Én nem látom értelmét kockáztatni, még akkor sem, ha ténylegesen bírja is, de ez én vagyok.
MOD: Az én gánywardom még 820-at sem ment alapfeszen és 840-845 volt a vége, de ott már megsült feszelve.
-
csucsbicep
nagyúr
Alapból az AMD-k memóriavezérlője jól bírja a memória túlcsordulást. Másik, hogy ezek a programok nem tudják pontosan mérni, hogy mennyi vramot használ az alkalmazás.
(#3435) Speed(R): Ettől függetlenül az 1GB akkor lenne opció, ha érdemben olcsóbb is lenne..de pl. itt aprón is van, drágább a Club3D, mint a Sapphire/2GB..vicc. - Természetesen, így semmi értelme sincs.
BCLK emeléssel igen, de plusz 100Mhz-ért nem éri meg, max tesztre. Az én lapomnál, ha bekapcsolom a TPU-t auto ad neki 103-as bringát.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #3397 üzenetére
Mondjuk én Ati(már AMD) esetén Sapphire-t vagy esetleg Asus-t vennék vagy, ha olcsóbban van, akkor VTX3D/Powercolor, mást tuti nem.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #3160 üzenetére
Ha proci vásárlás lesz viszlek magammal és te fogsz választani.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #3157 üzenetére
Te atyaég, mennyire jó példányod van.
Mennyi a vége?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #3150 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy a 750 ennyivel erősebb c2c, mint a Q9550. Mondjuk nem volt szerencsém kipróbálni quadot. Persze teljesen más a felépítése a két procinak.
Mi csináltunk pár mérést és a 3,6GHz-en járó 955BE nem volt képes behozni a full alap 750-et, 4GHz-en már picivel jobb volt. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #3144 üzenetére
i7 gondolom megoldotta a problémát.
Melyik játékokban voltál cpu limites?
-
csucsbicep
nagyúr
Nagyon szép az a HIS kártya, én megtartanám sok ev múlva nagy érték lesz.
Inv1sus. Dram-ra gondolsz?
DroiDMester: Ez a tuning mizéria igaz volt a 6xxx-es szériára is, ott a 6850-ek elég tuningosak, a jobban kihegyezett 6870 már nem, de ez a 6950/6970 esetén is igaz. Viszont, ha megnézed a 79xx-as szériát, ott már azért elég jó tuningos példányok vannak, azok közel sincsenek kimaxolva ennyire.
A 7870-nek azért van a +256sp mellette még plusz 14 textúrázója is a 7850-el szemben. Az meg, hogy az 1200-ra húzott 7850 egálban van az alapórajeles 7950-el teljesen reális, mert alapesetben van köztük kb 40% differencia, a 1200/860=~40%. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
szörnyeteg77 #2850 üzenetére
Ez nem árt neki, mert maga a kártya elég hűvös.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
execute93 #2834 üzenetére
Na jó, de ki tudja, hogyan tesztelték, meg én a saját tesztjeimnek hiszem, meg maximum 1-2 megbízható oldalénak..
F1 2011 pl vagy Crysis 2 DX11-ben, esetleg GTA4.
Ha kihajtaná az i3 a 7970-et, akkor a legtöbb ember nem venne mellé i5/i7-et.Olvasd el szasanyi véleményét, ha valakinek, neki lehet hinni..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #2806 üzenetére
Mivel a 6990 a mai napig a legerősebb AMD vga.
MontyCrew: i7 teljesen fölös játékra, oda i5 a legjobb.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #2749 üzenetére
Persze, hogy érdemes, mert a Phenom alapon közel sem elég a 7850-nek, sőt, mi csináltunk méréseket 6850-el és még oda is kellet a 3,6GHz, hogy kipörgesse a kártyát.. 4GHz jót tenne neki.
miklosss2012: Nekem ugyanez volt... ugyanaz a vga, Asrock sípol magas fps mellett, Asus nem.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #2664 üzenetére
Attól függ, hogy szükséged van-e rá vagy nincs, neked kell eldönteni. Alapfeszes húzástól baja nem lesz, mert a hűtő bírni fogja.
-
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #2388 üzenetére
Ezért nem kell egyből megjelenés után venni a kártyát.
round3r: Ebben az esetben, ahogy leírtad valószínűleg a kártya rossz. Vidd el gariztatni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Sanci789 #2316 üzenetére
Minek a Bios frissítés? Néha képesek összeakadni, főleg a 79xx-asok esetén olvastam, hogy nem igen ismerik még a 3rd paryt programok a GCN működését, tehát szerintem, ha elég neked az 1050 is, akkor inkább ne babráld. Persze attól még rápróbálhatsz a Trixx-re, ha gondolod.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC #2294 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DroiDMester #2267 üzenetére
Tuning része az lutri.
-
csucsbicep
nagyúr
Látom az árazás került kicsit előtérbe. Ipon árakat veszem alapul: Sapphire 7850 71,5k
Sapphire 7870 84,5k -> ez árban kb 18%-os különbség és teljesítményben is nagyjából ekkora a különbség a két kártya közt. Akkor itt van a Giga 7950 105,5K -> ez és említett Sapphire 7870 közt van 25% árban és teljesítményben a különbség durván 15-16%.Nyilván vannak szélsőségek is: [link],
Szerintem alapvetően az összes termék árával gond van, drágák. Nyilván néha becsúszik 1-2 bestbuy, de azok általában nem tartanak sokáig.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #2143 üzenetére
5870-ről nem igen éri meg 7850-re váltani, szerintem többe kerülne a váltás, mint amennyit hozna. Egyedül a vram, ami előny és az, hogy a drivereket erre fejlesztik (több-kevesebb sikerrel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest