- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
dealerman #21223 üzenetére
Hogyne. Nemrossz kártya az, csak nem ultratotáldetailben kell játszani vele fullhd-ban.
De ezt is játéka válogatja. Amelyik szarul van optimalizálva, az szarul lesz optimalizálva, ha 4db 7970-et raksz bele, akkor is. -
AeSDé Team
őstag
válasz
dealerman #20980 üzenetére
Szerintem sem olyan rossz, néztem már régebben teszteket mert én is gondolkozom a váltáson. De mindig arra jutok, hogy elég nekem a jelenlegi monitorom, és inkább a gépre kellene költenem monitor helyett. Persze ez a te esetedben más, mert valamivel kisebb felbontású monitorod van.
halhatatlan:
Milyen procid van? Ha a "cuccok" résznél beírt 2 magos Athlonnal próbálkozol akkor ne csodálkozz, az erősen CPU limites. Akár legkisebb felbontásra is állíthatod, akkor is laggolni fog. Most már ritka az olyan játék ami elfut egy 2 magos Athlon-on, tapasztalatból tudom, van egy haverom akinek ilyen gépe van, a GeForce GTX 430-at erősen visszafogja. És hol van az a kártya a HD 7770-hez képet...
A felbontás csökkentése monitortól függetlenül ugyan azt az eredményt hozza, a videokártyádnak fogalma sincs hogy CRT, TFT vagy esetleg LED panel van rákötveMás:
Most mértem egyet 3DMark Basic-al, Firestrike 2969 pontot hozott. Esetleg valaki erősebb procival megosztaná velem ugyan ennek a tesztnek a pontszámát? -
AeSDé Team
őstag
válasz
dealerman #20978 üzenetére
Ha jól tudom vannak olyan programok amelyekkel felskálázhatod a felbontásod, még régebben olvastam hogy így készített valaki Crysis 3-ról 8K screenshotot.
Vagy nézz róla videókat, HD 7770 1080p gameplay / benchmark, így nagyon sokat tudhatsz meg róla! Attól is függ hogy számodra mi az elfogadható, lehet hogy nem megy majd minden ultrán, de abban biztos vagyok a hogy a felbontás lecsökkentésére a megfelelő framerate érdekében még évekig nem lesz szükséged FullHD-nél sem.
Én 1440x900-on játszok, általában kompromisszumok nélkül. -
zibo73
aktív tag
válasz
dealerman #20913 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki megoldódott a probléma tényleg a win csinálta.
Az energiagazdálkodásnál 20percre volt állítva a merevlemez kikapcsolása és ezt beállítottam és ma már nem produkálta a dolgot.De tényleg nagyon idegesítő volt. A catalyst mindig a legújabb van rajta.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest