- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
válasz
deadwing #780 üzenetére
Nem hinném, hogy megfőtt volna a mag, szvsz attól volt ez ilyen meleg mert nem illeszkedett rá rendesen a hűtő a gpu-ra. Nekem asszem 80 fok körül voltak a gpu-k játékok alatt. Melegednek ezek rendesen. A tesztekben is írják, hogy nagyon melegszik. Nekem volt anno egy 6970-em ami gyári ventivezérléssel 100 pár fokos volt játékok alatt.
-
Apone33
őstag
-
-
Apone33
őstag
válasz
cyberkind #181 üzenetére
Durva
Metro-nál, +30fps a min. javára, az már nem semmi. Én a dirt3 tesztet futtattam le, ott kaptam oc módban 105 fps. Minden fullon. Bfbc 2-ben meg 103 volt az átlag. Akkor már megérte kártyát váltanod, ismerősömnek jelenleg 5970-e van, de ő azt mondta h neki nem éri meg a váltás mert kb 10%-al gyorsabb a 6990-en. Ezek szerint jóval több, én ezeknek a teszteknek már nem nagyon hiszek.
-
Apone33
őstag
válasz
cyberkind #179 üzenetére
Nem rossz, én vízhűtést nem raknák a gépbe, hiába jó valahogy nem jön be. Amúgy volt látványos teljesítmény különbség, az 5970-en és a 6990 között? Volt konkrét játék amit mind két kártyával teszteltél, ugyanazokon a beállításokon? Nekem gtx480-an volt előtte, és én is kellemesen csalódtam a 6990-be.
-
Apone33
őstag
válasz
ittakary #153 üzenetére
Persze, hogy lehet kérni, bocsi h csak most írok, de sok a munka és nem nagyon volt időm/kedvem netezni. Írd le h milyen játékot szeretnél hogy futtassak. Amúgy melyik lenne jobb after vagy gpu-z játék alatt? Akár már holnap délelőtt vagy ma 22:00 után meg is tudnám csinálni.
polonic: Tudom, de őszintén nem érdekel.
Whit3Rav3n: sajnos erre már én is rájöttem.
-
Apone33
őstag
Átkapcsoltam a kártyát oc módba
Anno úgy volt, hogy csak az xfx ad gart az oc-ra, ha jól tudom. A sapphire-nál le volt a bios kapcsoló ragasztva. Amúgy oc-n károsodhat a kártya? Vagy miért csak az xfx adott rá gart így?
-
Apone33
őstag
Végre, megérkezett a kártyám.
-
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
Hello!
Egy 6990-eshez mennyin kéne a procim járatnom? Jelenleg 3,6-on megy, 4,2-ig tudom alapfeszen húzni. Full HD felbontáson lesz használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest