- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Repsol600 #31114 üzenetére
Igen, azzal nincsen gond. Mondom miután kivettem, havernál simán megy normál hőmérsékleten. Játékban 60 fok körül. Úgy tudom a feszültség emelés is teljesen normális terhelés esetén, üresben ugyanis 0,2 volttal kisebb feszen megy. Terhelve 1,25volton, üresben 1,05-ön. A kártya már nincs nálam, szerintem örök titok mrad mi volt a probléma. Jelenleg 6850 megy nálam, játék közben 70 fok körülre mászik fel, gondolom ez normális. A feszültség ennél is változik erhelés esetén+0,2 voltal.
-
-Gabesz-
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom gondoltam leírom ide is, mert 5870-el jelentkezett.
Asus r2e alaplap, 750w coba nitrox táp, cooler master jól szellőzős ház ventikkel és egy 6850 van benne.Pár napja járt nálam egy asus 5870 v2, szép kártya. A probléma az vot hogy iszonyat melegedett, gép oldalát levéve is. Gpu-z aprócska tesztjét futtatva, ami ugye 99%-osan terheli a gput a hőfok az alap 50 fokról felment volna 90-95 fölé is hagytam volna. A hűtés persze követte fel egészen 100%-ig.
Raktam fel új drájvert, nincs változás, raktam fel új win7-et (amúgy is régi volt) nincs változás. Nézegettem biost, nem tudom kellene -e ott valamit állítanom....Ami feltűnt, hogy üresben kap 1,02 voltot, terhelve meg kap 1,22 voltot. Nem tudom ez normális-e?
Ezek után kártyát visszavittem ismerősnek akitől jött, berakta és lám nála megy normálisan terhelve úgy kb 60 fokon 40% ventivel.
Ötletek?
Hibás alaplap?
Teszteket nézegetve a kártyának 60-70 fok körül kellene dolgoznia terhelve, vagy nem?Még annyi, hogy jelenlegi 6850-nél is a feszültség változik. üresjáratban 0,95v, terhelve meg 1,15v. Ez a kari viszont nem olyan melegedős, 70 fok alatt dolgozik terhelve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest