- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Dare2Live #534 üzenetére
Ezzel a hsz-eddel sikerült jóval alálőnöd annak a hsz-nek a hangneme alá amire reagáltál!
JColee megnyilvánulása szerintem inkább szellemes és némi emberismeretről árulkodik. Én jót röhögtem rajta. V@®G@ß@ valóban 0 információt közölt velünk. Vedd kicsit lazábban és ne személyeskedj ha már mindenképp nevelni akarsz!
(csak egy tanács)
-
rup1u5
nagyúr
Csürhetjük-csavarhatjuk de 1db vga vs 1db vga és ez a lényeg. Tökmindegy hogy hány sziliciumlapka figyel rajta.
Jelenleg a legtöbb tesztben a 295 mögött láttam és ez távolról sem az az alázás amiről itt lebegtek a hírek. Persze béta a driver ésatöbbi de csodadriverben sem hiszek. Max 15-20%-ot fog javulni a legjobb esetben szerintem egy normális driverrel (ha lesz ilyen) és az pont arra lesz elég, hgy orrhosszal beelőzze a 295-öt. Az viszont nem alázás.Eljövendő dx11-es címekben biztos jobb lesz de arra alapozni.......szóval szerintem nem történt alázás. Azt vártam, hogy akkora port fog felverni mint annó a 8800GTX. Ez elmaradt. Ettől függetlenűl baromi impresszív gpu az szent!
-
-
rup1u5
nagyúr
Pontosabban ha sorköz van az offolandó részben akkor a sorköz elötti és utáni részt külön-külön kell off-ba rakni mert külön bekezdésnek veszi a motor és bekezdésenként kell off-ba rakni.
Runner_fxr:
Ahogy guru3d-n is említik:
Anyway, the results speak for themselves, and the good news is... we used an early beta driver for testing. Why is that good news you ask? Well, overall performance will only get better with future driver updates. If history has taught us one lesson, that is it.Szóval érdemes várni még a végleges driverig az elhamarkodott következtetésekkel.
#34:
"ejaculatio lenne" ?
te tényleg beteg vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest