- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Biztos, hogy nem mert aki DX11-et akar es van penze az nem fog varni erre a kartyara tobb mint fel evet. Az masik, hogy ha gyorsabb is lesz ez a nV kartya mint az eppen legjobb 1 magos Radeon valoszinuleg majd 2x akkora arkulomseg lesz es ugy a kutya nem fogja megvenni. Fel ev mulva szerintem egy 5870, 70k korul fog mozogni a debutalo uj nv meg biztos 100 kornyeken lesz de inkabb 120 -ra tippelnek. Az AMD ar/ertek(teljesitmeny) aranyban verhetetlen mar evek ota es ez az amiert nekem es jo par embernek meg felejtos az nV akar az Intel.
-
negro
őstag
válasz
ProEvoFan #1553 üzenetére
Ja
Vannak ilyen okos szemellenzos juzerek. 10 jatekbol 1 amiben a gyorsabb a 285 a 5850-nel es ez neki az adu
Csak a bibi ott van, h annak ellenre hogy a AMD kartyaja meg meleg, annyira uj megis ~35k -val olcsobb az nV kartyajanal szoval ha a 285 meg gyorsabb is lenne minden jatekban 1-2 fps-el akkor is a Radeon lenne a nyero igy meg aztan plane.
-
negro
őstag
Hat ahogy azt varni lehetett: BestBuy a Radeon HD 5850 1GB katya. Hozza azt mint a nV 285GTX csak eppen ez 94k -ba kerul a Radeon meg 60k korul mozog most frissen.
-
negro
őstag
válasz
sniper elite #622 üzenetére
Eggyes jatekokban "majdnem" megvan a 2x ugras fps-ben (valojaban 80-85% gyorsulas)...ennel tobbet hova?
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5870-crossfirex-test-review/7
Szerintem nagyon durvan jol sikerult ez a kartya es ami igaz az igaz, hogy egy beta verzios driverel produkalta ezeket az ertekeket.
Nezd meg a 285 es 285 SLI ertekeit, sokkal roszabbak, kevesebb fps-t hoz mint a CF. Az ati-nak jobb a hatasfoka ugymond.
Ez a teszt amugy is inkabb a majdani 5870X2 teljesitmenyet mutatja elore.
-
negro
őstag
Nem tudom volt-e mar? 5870 CrossfireX test: [link]
Nem vagyok ilyen high end rajongo meg a karacsonyfakent vilagito ledes hazakert se vagyok oda de ez tenyleg jol nez ki es nagyon kene egy ilyen config az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest