- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LackoMester #1303 üzenetére
Ennek ellentmond, hogy az USA-ban vagy egy árban adják az összeset, vagy csak minimális a különbség. A Neweggen pl. a HIS és a Diamond $5-ral drágább az összes többinél.
-
törölt tag
válasz
cowboy_bebop #1281 üzenetére
Ezért kell ASUS-t venni, az 92K a nagykerben. Kis vérszívó... rögtön kevesebbet keres rajta.
Amúgy szerintem nem hazai nagykerből szerzi. Akkor nem lennének ilyen egységesek az árak.
-
törölt tag
Igen, emlékszem a Powerplay-jel kapcsolatban olvastam a logoutos cikked is, az volt az utolsó csepp, így végül nem vettem kártyát. Már a CPU tuningra is nehezen veszem rá magam, nemhogy ilyen ATT-vel való bütykölésre. Viszont az újakról az eddigi tesztek azt írták, hogy terheletlenül alig fogyasztanak és kussban vannak. Hiszek nekik. Lehet, hogy csak tapasztalatlan vagyok és naív.
Remélem hamarosan lesznek itt tulajok és leírják a véleményüket.theniel:
Erre a kérdésre mindenki mást fog válaszolni, mert mindenkinek egy kicsit más a fontos, ill. máshogy látja a dolgokat.
-
törölt tag
Na ezzel van a probléma, mikor hárman leírják, hogy az elfuserált driver a múltban gyökrező tévhit, majd egy tulaj, vagy volt tulaj homlokegyenest rácáfol. Most aztán tudd hová tenni a dolgot.
A Powerplay már frankón működik. Jómagam ennek sokkal inkább örülök, mint a DX11-nek. Előbbi előnyeit rendszeresen tapasztalni, utóbbiét, hát, attól függ kit milyen játékok érdekelnek.
-
-
törölt tag
válasz
sniper elite #691 üzenetére
Pedig nem haragudna meg az a 975.
Olvass utána, hogyan skálázódnak a GPU-k, mert a hozzáértők egyöntetűen azt írják, ahogy növekszik a számuk, egyre csökken a hatékonyság.
A válaszidőről is diskuráltak, hogy 3-4 GPU esetén már zavaró mértéket ölt. Sajnos pontosabban nem emlékszem, mert engem más érdekel a kártyákkal kapcsolatban, neked viszont érdemes lenne körülnézned a témában.
Szerintem két kártyával járnál a legjobban.
Más - most, hogy zárták a találgatós topicot, hol lehet pletykát olvasni az 5770-ről? Mármint a lapcsaládon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest