- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2253 üzenetére
Baromira nem értem, hogy ezzel a hsz-el te mit is akartál mondani. Én elmondtam a kollégának, hogy miért ér annyit mosta hardvere amennyit.Miért tartja ennyire az árát. Szóval nem értem, hogy ehhez még ezt minek kell hozzáfűzni, semmit nem változtat a lényegen, hogy még most is drágábban lehet venni pl. E8400-et, mint tavaly augusztusban.
-
D.Orion
veterán
válasz
flurider #2250 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy volt egy "világgazdasági válság" aminek köszönhetően az augusztusban megvett E8400, decemberben ~60%-al drágább volt... 28K helyett 40K. Mai napig nem ment vissza az ára. Ami gépet(Gibabyte EP45-DS3, E8400, 2x1GB/1066 CSX, Gigabyte HD4850, Corsait VX450W) megvettem(egész pontosan öcsém gépe) tavaly augusztusban 135K-ért, azt nyár elején eladtam 120K-ért, ilyenre nagyon rég nem volt példa, hogy így megtartsa valami az árát.
-
D.Orion
veterán
Tudom nem teljesen ide illő, de ha valakit érdekel HD 5770, akkor ~41K-ért már be lehet szerezni. Ha érdekel valaki, akkor nézzen be Fehérvár topikba.
-
D.Orion
veterán
Nem tudom volt-e már, de én délután óta csak most vettem észre, hogy IPON-ban már van 5850, 68K-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest