- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
Speed® #26523 üzenetére
Meglett a hiba.
Túrtam a BIOS-t és valami múltkori ram időzítés meg tweakelési beállításoknál rajta maradt valami "turbo" mode ami a ram időzítésekkel csinál valami "zorall"-osítást. Ezt még az OCZ memók vételekor állítottam be pár hónapja és a 3870 x2-vel el is szaladgált gond nélkül.
Úgy tűnik az új 5870 2GB-tal nem szerette ezt a beállítást ezért hányta be a kék halálokat. Továbbra is 6-6 pines tápkábelekkel megy a vga (ma hozzák a 6-->8 változatokat(biztos ami ziher azért megkapja ami jár neki)
Tegnap nyomtam memtesteket meg MW3-at rogyásig..semmi fagyás. vége -
gege71.hu
addikt
országomat 2db 6pin - 8pin átalakító tápkábelért!
Esküszöm nem találok sehol raktáron Budapesten! -
gege71.hu
addikt
válasz
Zotya984 #26515 üzenetére
3870 x2-ről váltottam ami a két magjával nagyon durván fogyaszt és azzal nem dobált kékhalált soha. Az enermax táp amúgy is elég stabilan adja le a teljesítményt. Úgy látszik az a plusz két-két pin valami feszültség balanszírozásban kerül szerepbe és a memóriacímzés ezért hasal el mert valami labilitást okoz a hiányuk
-
gege71.hu
addikt
válasz
ittakary #26516 üzenetére
Tudom, hogy lehet kapni, ez mondjuk dec 31én és ma kissé kihívásokkal teli lett volna, de holnap veszek kettőt. Nem is állt szándékomban a 6 pinessel hajtani.
Ideiglenes megoldás, ami úgy látszik megmutatja, hogy biza a 8 pines csatlakozónak nyomós oka van ami a stabilitást illetikösz a tippeket
gege -
gege71.hu
addikt
30án vettem egy 5870es 2 gigás kártyát.
Sajna egyelőre mivel szilveszter és újév befigyelt közben nem tudtam 6 pin-8 pinre átalakítókat.
500 wattos enermax tápom an amin van dedikálva 2 ág PCI-Express VGA-knak, de sajna csak 6 pines.
Na mármost a kártyán ugye 8 pines a csati, de beeszi a 6osokat is.
Ezzel megy is a gép, fel is tettem a hozzá való drivereket, minden okésnak tűnt.Ma azonban call of duty modern warfare 3mal sőt webes angy bird-özés közben is egyszer kékhalállal elhasalt a gép. A cod-dal vagy 4x (kék halál valami nem címezhető memóriaterületre címzés miatt).
Létezik, hogy az a 2 földelés ág a 8 pinesnél ennyire hiányzik neki, hogy így eldobálja magát? Mindenképp veszek átalakítót, csak kíváncsi vagyok vajon csek ez e az ok vagy valami teljesen más van a háttérben.
gigabyte x38-dq6 os lapom van, e8400 c2c proci és 2x2gb OCZ reaper 1200as ram.
ha van más tippetek szívesen hallanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest