- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkac79
tag
válasz
DNS_65 #27321 üzenetére
Szia!
Igen, az 560Ti valahol az 5850 és az 5850CF között van teljesítményben, viszont amiről sosem írnak a tesztek és a fórumozók is keveset beszélnek, hogy logikátlanul hangzik és megmagyarázni sem tudom, de valahogy az 560Ti alacsonyabb FPS értékkel is játszhatóbb, mint az 5850CF bizonyos esetekben. Valahogy mindezek ellenére is folyékonyabbak a játékok. Lehet, hogy az a bizonyos mikrolag okozza, nem tudom sajnos, de például nálam a Philips LCD TV-n az Ati kártyáival nem tudtam használni Vsync-et, mert azonnal játszhatatlanul megnőtt az egér késése, vagy az inputlag lett nagy. nVidia-val ez a probléma teljesen megszűnt és azért 37"-on játszva nagyon nem mindegy, hogy mennyire esik szét a kép. Ezen kívül a CF leváltásnak az volt az oka, hogy pont azok a játékok nem remekeltek CF alatt, amiket játszottam/játszok, sőt némelyik rosszabb volt CF alatt, mind egy kártyával (Race07, Dead Island). Kétségtelen, hogy a BFBC2 száguldott CF alatt és a BF3 is jobban ment, de ettől sajnos nem mentek jobban a kedvenceim. Majd ha megengedhetem magamnak, akkor megpróbálkozom egy SLI-vel is.
-
Qkac79
tag
válasz
DNS_65 #27317 üzenetére
Szia!
Nekem volt 2db Gigabyte 5850 CrossFire-ben és annó én is utánanéztem ennek, de a kártya leírásában is benne van, hogy gyakorlatilag mindkét verziót használhatod, nem lesz belőle gond. Használtam 3-4 hónapot 2 kábellel, utána pedig ennél sokkal többet 1 kábellel és valóban semmi különbség nem volt. Sem rosszabb, sem jobb. Úgyhogy szerintem fakultatív, én végül 1 kábel mellett döntöttem.
-
Qkac79
tag
Sziasztok!
Némi képmegjelenítési problémát szeretnék megvitatni veletek. Van egy Gigabyte Ati Radeon HD5850 videókártyám, ami egy Philips 37PFL8404H/12 LCD TV-re van kötve. Mivel mindkét eszközön van HDMI csatlakozó, gondoltam egy HDMI - HDMI kébellel kötöm össze. Helyből működött is, a kép és a hang is átvihető egyszerre, de pici idő után a kép átvált UV lila és UV zöld színekbe, valami ronda-világos képre. Néha ez visszaáll, de a legtöbb esetben így is marad. Sima D-Sub (VGA) kábellel, vagy DVI (videókártya) - HDMI (TV) kábellel nincs ilyen gond. Ez valami problémája lehet a TV-nek, vagy valami gond lehet a videókártyával? Esetleg csak valami beállítás szükségeltetik? Még minden vadi új és garanciális, ha bajuk van inkább visszaviszem őket még most, de nem tudom letesztelni.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest