- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Nwis86 #31198 üzenetére
Az ezer éves alaplap miatt van régi reviziós pcie van rajta, az is csoda hogy egyáltalán működik benne az a vga. Kell neki rendesen főleg bootoláskor az energia amit szerencsétlen a slottól is felvenne , viszont a régebbi slotok nem tudnak annyi teljesítmányt biztosítani mint az újak.
-
Repsol600
addikt
válasz
Nwis86 #31194 üzenetére
A ref. kicsit macerásabb mint a többi.
Ezeket a csavarokat kicsavarod, asszem elöl is van még 2 amit bejelöltem, de nem tudom pont ilyen kártyám nem volt. Ezután lejön a hűtés, a GPU-t megpucolod, és újrapasztázod lehetőleg valami jobb pasztával pl. MX-4 de ha nincs más noname is jó. A hűtőt nem tudom ennél mi tartja egyben lehet az is csavaros, de ilyen füles-pattintós is ezeket nem szeretem mert eléggé törékenyek.ha csavaros akkor kicsavarod és ott lesz a hűtőborda, ha pattintós akkor szerintem hagyd. Sűrített levegővel kifújod a hűtőt és kész. Pár év után már nagyon sokat jelent egy pasztázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest