- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
DieHard #3853 üzenetére
Nekem ugyan még 4870-em van de nálam is ugyanez volt a helyzet. A lényeg,h. valami miatt a win7 alatt másképp működik a kép leképezése a frame buffer-ba vagy micsoda,röviden emiatt lesz minden film pixeles ha elkezded nagyítani,kicsinyíteni őket.(elvileg ez a hiba GeForce-okon is előjöhet)
Ami megoldást találtam,az az,h. felejtsd el azokat a lejátszókat és használj Media Player Classic-ot (vagy MPC-t) röviden...Attól függ,h. milyen win7-et raktál fel de ebből a lejátszóból van 64 bites is...(32,64 bites is ingyenes)
Ez még hw-s videogyorsítást is tud,nálam az 1080p-s mkv filmek csinálnak össz-vissz pár százalékos cpu használatot és a tekerés is bennük egy pillanatig tart...Szóval erősen ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest