- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Stukker1987 #9470 üzenetére
1000/1275 1,3v-on...nekem nem a legtuningosabb, de nem baj
na töltöm az új heavent
érdemes 10.3a-ról 10.3-ra váltani, ha minden rendben van a 10.3a-val?
-
CptMisi
őstag
valóban elég zavaró...és akkor sokan azt mondják, hogy á nem igaz, mert ha nem megy a physx, akkor nincs különbség azonos tudású nv és ati kártya között...én nem mondom, hogy az ati(amd) egy szent, de ha megnézzük a dirt2-t meg mondjuk a stalker call of pripyat-ot, mindkettő amd-ati logóval indul, és nV-n is úgy fut, ahogy futnia kell...mondjuk nekem elég jól fut dx11, very high, 1280*1024ben, de szerintem többre lenne képes ez a kártya
-
CptMisi
őstag
válasz
Stukker1987 #9454 üzenetére
nem tudom, nem néztem...de elvileg van
-
CptMisi
őstag
válasz
Stukker1987 #9452 üzenetére
én is felraktam az előbb, közben ment az afterburner, mint mindig...elkezdek metro2033azni erre 5perc után süvíteni kezdett a kártya...amint újraindítottam az afterburnert, egyből jó lett
-
CptMisi
őstag
válasz
->Raizen<- #9426 üzenetére
[ez a kedvencem]mondd azt, hogy nem éri meg
jobban megéri, mint ugyanennyiért egy 5870
-
CptMisi
őstag
van itt olyan, aki 5830-at használ?
-
CptMisi
őstag
szerintem megéri, ahogy mondtad: kisebb, hűvösebb, halkabb, kevesebbet fogyaszt<--->+teljesítmény
-
CptMisi
őstag
csak úgy hasít(ott) a metro2033 mindaddig, amíg nem indította magát újra ez a csodás windows7, hogy a DCOM folyamatindítója leállt....
-
CptMisi
őstag
válasz
gabee1987 #9315 üzenetére
nekem pár napja volt ez a hiba: letöltöttem a Driver Sweepert, meg a legújabb drivert->reset->csökkentett mód->driver sweeperrel driver le, aztán újraindítottam, felraktam a drivert, és örültem, mert jó volt
írtad, hogy próbáltad több driverrel, de próbáld meg így, hátha
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #9304 üzenetére
amúgy szerintem ha szőrös fánk alatt stabil valami, és ezalatt nem, akkor nem hiszem, hogy előjönne mondjuk játékoknál
-
CptMisi
őstag
érdekes ez az OCCT...950/1200->elkezd villogni a kép, de errort nem ír
Hobbbyt: nekem az van, elég jó cucc: most 3 venti megy benne, egy a HDD-nél(35°C körül szokott lenni a hdd) 2felül, majd még teszek bele párat, meg kicsit átalakítgatom
amit sajnálok, az az, hogy az alsó venti helye felesleges, mert ott vannak a tápkábelek, nekem moduláris tápom van, mégse tudnám használni...összességében egy elég jó ház
-
CptMisi
őstag
nem, csak egy teszt erejéig, amúgy nekem folyamatosan gyári órajelen megy, majd ha egyszer nem lesz elég valamire defaulton, akkor mehet tuninggal
na OCCT röviden lefutott, most is gyári órajelen 5percig ment a teszt, ezalatt beállt stabil 67°C-ra 60%-os venti mellett...ennél melegebb már nem lenne szerintem, mivel Bad Company 2 10perc és 2óra után is ugyanannyira melegítette fel...
-
CptMisi
őstag
tudom...de örülök, hogy a kártyára volt pénzem
aztán kéne egy kis SSD rendszernek, mert ez a Win7 kikészít, kéne billentyűzet, mert haldoklik (ha már veszek, akkor G11et talán), egér folyton sz@rakodik, az sem ártana, nV kártya PhysX-re, Ház átalakítása
(például plexizés, festés), monitor...egy ilyen nyereményjátékot (ez így együtt a fődíj) szívesen látnék itt prohardveren, főleg akkor, ha csak C kezdőbetűs nick-űek játszhatnának, és a névnek ptMisi-vel kellene folytatódnia
de ahogy magamat ismerem, még akkor sem nyernék
-
CptMisi
őstag
válasz
CheaterBandi #9155 üzenetére
nem kell csodálkozni, elég nVidia szponzorált játék...valószínűleg közrejátszik benne ez is, nem is kicsit
fsb1000: úgy látom, nem bántad meg, hogy 5870et vettél...
-
CptMisi
őstag
elég jó lett a 10.3b driver, most próbáltam, sajnos nem volt stabil a tuning teszt alatt, pedig ez megint jó lett volna
Paul119: próbáld inkább a Táp topikban, mert ott többen tudnak segíteni
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #9061 üzenetére
íme: eredmények
-
CptMisi
őstag
feltöltök pár eredményt, amit játékok és tesztek alatt mértem, hogy a vásárlás előtt állók könnyen tájékozódhassanak...nem sokára belinkelem
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
-secret- #9006 üzenetére
kérdezz rá ramos topikban, mert nem rég, amikor nekem kellett ram, azt olvastam, hogy Geil nem igazán passzol gigabyte lapokba(nekem is az van)->amiket olvastam, hogy jók: kingmax 1600zöld címkés, corsair, gskill....amúgy jó gép lesz
lenne egy kis problémám:
felraktam a 10.3-as beta drivert, és a startmenüben felfigyeltem valamire:
most akkor mi az a kínai cucc? ha elindítom, valami hibabejelentő varázsló jön be...ha letörlöm, akkor minden működik tovább rendesen? kell az nekem?rákérdeztem catalystos topikban is, de itt is jó páran használják ezt a drivert...
-
CptMisi
őstag
már másodszor volt ilyen, egyszerűen megőrült a driver
csinálom a dolgom, valami hiba hirtelen, aztán először játékok indítása után nem volt kép, akkor még ki tudtam lépni (képernyő illesztő nem válaszolt majd helyreállt szöveggel) aztán újrapróbáltam, ekkor viszont lefagyott...reset->system startup->lefagyott...aztán letöltöttem csökkentettben a 10.3b drivert, de nem engedte felrakni->driver sweeper->felrakta, most már jó minden, leszámítva, hogy idegességemben az egeret vettem kezelésbe, kicsit megrángattam a vezetékét (már úgyis sz@r), most másodpercenként csatlakozott a gépre, aztán lekapcsolt, majd vissza, mintha rángattam volna ki-be az usb-t...egér szét, kábelborítás le, kábeleket megigazítottam, 20centi cellux, hogy tartson most már ez is jó
-
CptMisi
őstag
hibaüzenet telepítés közben:
"Meglévő csomagok
Catalyst Control Center
ATI Catalyst telepítéskezelő
The Lord of the Rings FREE Trial
ATI videokártya illesztőprogram
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable 64bit
Catalyst regisztráció
AMD húzással használható kódolásEgyéb észlelt eszközök
Hibaüzenetek
Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen"mi a teendő?
-
CptMisi
őstag
hát megőrülök...crysist elindítom feketeség fagy a gép, ledob tálcára, kiírja: a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt...utána wolfenstein->ugyanez, de itt már reset...reset után startup->már itt lefagyott... úgyhogy most csökkentett módból feldobom a 10.3b drivert, gondolom az a baja
-
CptMisi
őstag
az eddigi legjobb eredményem: [link]
-
CptMisi
őstag
átléptem 3d mark vantageben a 18k-s gpu pontszámot
végre
mehetünk tovább
-
CptMisi
őstag
Helló!
ffodi már segített, látom
ipon msi gt220 -
CptMisi
őstag
válasz
fsb1000 #8924 üzenetére
el kell döntened, mi a fontos...szerintem 10+fpsért, ha így is jól megy a játék (gondolom 60+ fps van), semmi értelme váltani...de te tudod...
ha meg a legerősebb 1GPU-s vga-t akarod venni, akkor vegyél 5870et
ceaser: catalyst verzió? windows verzió? esetleg a windows nem beta?
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
fsb1000 #8915 üzenetére
eléggé kártyafüggő is, ahogy én megfigyeltem....
nálam például 900/1200 alapfeszen lefut a 3D Mark Vantage, viszont 980/1250 felett eddig nem volt stabil, de afölött csak egyszer próbáltam, majd talán, ha olyan kedvem lesz
1000/1300 1.212voltonnekem csak a gta4 problémás, de azt újra kell raknom, mert nem jó
-
CptMisi
őstag
válasz
DroneZ^ #8885 üzenetére
75°C fölé szerintem ne engedd...én már 60nál meghúztam a határt...nem akarom, hogy később baja legyen miatta
finest: nekem nem jött elő 10.2vel... viszont 1,5hónap alatt 2szer volt kékhalál, nem tudom, hogy ez most lehet -e valamilyen ati driver hiba, vagy a windóz (7) a sz@r....
-
CptMisi
őstag
válasz
DroneZ^ #8881 üzenetére
settings->Fan-> ott beállítod mondjuk, hogy 60°C-on 50%on menjen a venti (vagy 70°C-nál, ahogy akarod) és akkor nem fog tovább menni már....nekem legalábbis (60°C->50% venti) 63° volt azóta a legmagasabb hőmérséklet, amit elért....pedig Bad Company 2, minden maxon (felbontás 1280*1024) 3-4 órán át...meg amúgy engem nem is zavar, hogy hangos, mert vagy a játék hangja, vagy a zene elnyomja
-
CptMisi
őstag
válasz
viktor82 #8868 üzenetére
olvasd el ezt ffodi szépen leírt mindent a témáról...
Gerisz: na majd én is kipróbálom
-
CptMisi
őstag
válasz
yodamastah #8826 üzenetére
állítsd be afterburnerben, hogy mondjuk 60foknál ennyire pörögjön a venti, 70foknál annyira és így tovább.... én mióta beállítottam 60-62 fok volt a maximum
ezt több óra játék után, tesztekkel nem próbáltam, de 70fölé nem menne, szerintem
-
CptMisi
őstag
link egy asus vagy gigabyte féle 5850et elfogadnék
-
CptMisi
őstag
alkalmazás függő: használja -e egyáltalán a cf-et, és ha igen, milyen hatásfokkal...
például itt összehasonlíthatod őket, már amennyire adni lehet az oldal szavára.....találtam már rajta egy-két érdekességet
+teljesítmény<->fogyasztás, melegedés, hely, nem kell cf támogatás... -
CptMisi
őstag
válasz
Zoli-206 #8756 üzenetére
ennek a hírnek semmi értelme sincs... én is összedobhatok egy diagramot, anélkül, hogy annak bármi valóságalapja legyen....majd ha már nem nV teszten látjuk...
amúgy meg remélem az ati javára döntenek PhysX ügyben...
#8732: had nézzék, ha át akarják verni esetleg, akkor nem hiszem, hogy érdekelni fogja, hogy minek tartják...
-
CptMisi
őstag
válasz
cowboy_bebop #8706 üzenetére
ezt én hogyhogy nem láttam?
-
-
CptMisi
őstag
biosból emelsz az órajelen, ha kevés a fesz, akkor nem biztos, hogy bebootol, vagy ha igen, akkor ráereszted a prime95öt, és kiderül, hogy stabil -e a cucc.
LW: alapórajelek....valljuk meg őszintén, azért az a +1MHz gpu tuning és a +200MHz vram nem valami super overclock...de a hűtésével otthon még sokkal többet el lehet érni
itt írnak mindkettőről -
CptMisi
őstag
válasz
bajtokarpi #8679 üzenetére
túl sok különbség nincs köztük, kevés a nem referencia modell, ami van, az meg drága (toxic pl)
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8674 üzenetére
és én még azért aggódtam vásárlás előtt, hogy majd le kell cserélnem a hűtést...főleg most, hogy afterburnerben beállítgattam, bár most kicsit hangosabb, de legalább hűvös...ahogy a képeken láttam nem lesz túl nagy ventilátor rajtuk, plusz a borda sem lesz nagyobb, mivel akkor kb, mint egy 5850 (ahogy te is mondtad)...kíváncsi leszek, mennyire melegszik majd...
az biztos, hogy sok komoly hűtő érkezik majd hozzá, de az megint plusz pénz, amit rá kell költeni, és szerintem ha 150-200ezret rákölt valamire az ember, akkor elvárja, hogy az minden téren jó legyen, persze 2 eset van: gazdag és megteheti->akkor vesz hozzá, vagy összespórolta nagy nehezen a pénzt rá, és akkor nagyon ideges lesz -
CptMisi
őstag
válasz
Mlnr To'm #8665 üzenetére
itt egy 5870 eredmény nekem tuninggal 17881 lett a GPU pontszám, alapon 14158....Powercolorral nincs semmi baj, legalábbis nem több, mint bármelyik másikkal
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8660 üzenetére
amúgy meg, ha tényleg olyan sok fesz kell nekik még a gyári frekihez is, akkor például egy 5850el nem vehetik fel a versenyt tuningban, és bár lehet, hogy gyári órajeleken a GTX470 lesz a jobb, de tuningolva már az 5850 bőven lehagyja...+a hűtés is érdekes lesz, ha tényleg olyanok, amilyennek mondják őket....fordult a kocka, 3870/48xxek is eléggé melegedtek, szidták is őket rendesen
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #8652 üzenetére
omg, ugye tudod, hogy egy egy gpu-s kártyát hasonlítassz egy 2gpu-shoz?
azt mindenki tudta, hogy az egy gpu-s fermi nem veri meg a 2gpu-s radeont...
kivéve azokat, akik zölden látják a világot -
CptMisi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest