- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
nem...nem jobb a hűtése(sőt), mint egy ref+ VF 3000A / T-Rad2 GTX / MK-13...ha azt veszem, 60ért lehet kapni aprón, 20ért meg ezen hűtők egyikét, egy VRM hűtővel...de ha boltban megveszem 70ért, még akkor is ugyanannyiból jövök ki
75ért már jobb vétel, ha a bolti árhoz hasonlítom
-
CptMisi
őstag
válasz
hege01 #12401 üzenetére
igen, ez az új, már emlékszem
az olyan 75k, ha jól számolomiponban 92k
-
CptMisi
őstag
válasz
hege01 #12395 üzenetére
ATT szerintem továbbra sem támogatja az 58xx kártyákat,
->Giot: ezek szerint van új?-> de megoldható afterburnerrel például...5profilt vehetsz vele fel, 1nek felveszed az Idle-t, beállítod, hogy az afterburner windowsal együtt induljon, és akkor bekapcsolástól addig, amíg nem váltasz a második profilra, gyári 3D/OC órajelekkel, addig idle órajeleken megy...játék után meg visszaGiot: egyelőre csak itt láttam, de ez egy elég drága bolt...
-
CptMisi
őstag
VF 3000A ár
ennek is elkérik az árát
mondjuk lehet, hogy csak itt lesz ilyen drága, mert itt 50k az x4 955 -
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
áh...már 2hónapja nem emeltem rajta feszt, és egy hete szarakodik csak...meg az az egy óra, amit kb emelt fesszel ment
van, aki az alap 1.35v-os határt felemelte, és úgy járatta tesztek alatt, és még most is megy neki...aztán lehet, hogy az én kártyám nem a legjobban sikerült alkatrészekből épült...
elnézted a címem, itt nincs X
-
CptMisi
őstag
az új verziója már jó, a régi elég ócska volt(talp kidolgozottsága)...mennyire akarod felhúzni a procit? amennyire tudod, vagy valami konkrét célod van? én is gondolkodom procihűtő cserén, most asus silent knight 2m van, de elég meleg...főleg, hogy a 3,7hez kell fesz a procinak eléggé idle 45°C load 60°C peak load 70°C(OCCT Linpack asszem)
én egyelőre aegy Coratoron gondolkozom, de majd csak vga gariztatás után, ha holnap havernál is szarakodni fog
szerintem ásd el azt a kártyát egy fémdobozban a kertembe, és jelöld meg egy nagy piros X-el
most nézem everestben VGA hűtés: 5800RPM (26%)...100% tehát 22000rpm felett megy
nem rossz
ha jól tudom, az új verzió már normálisan látja
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
megy rendesen, aztán mintha kihúztam volna a monitor kábelt...elsötétül, nem kap jelet, csak villog az állapotjelzője... cod2ben is ez volt, a másik lehetőség ott az volt, hogy az esetek 50%ában Ctrl+alt+delre bejött a feladatkezelő, és kiírta, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt...hiába cseréltem drivert és raktam újra a windowst, ugyanúgy fossss
-
-
CptMisi
őstag
most olvasom, hogy továbbra is tiltva marad az ati+nv rendszer...hivatalosan...
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Perillustris #12343 üzenetére
nem sokkal fogyaszt többet egy ilyen kártya, mint egy integrált
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
HaZsolt #12315 üzenetére
azért ne csodálkozz, el akarnak venni tőlük 2havi fizetést...az nem számít, hogy 13.havi sincs mindenhol 14. meg csak náluk, de szegény görögök nem kapnak pénzt a semmiért...állva tapsolok nekik...
Giot: ja, a görögök találták ki azt is, hogy ne csak 14hónapra kapjanak fizetést -
CptMisi
őstag
aha!
amúgy nekem sem volt eddig semmi gondom kingmaxxal, de mindenki leszarozza...pedig szerintem nem az...sőt...én hallottam erről a giga am3+ram problémáról, ezért kérdeztem meg itt....aztán megpróbáltam utánaolvasni, de nem találtam róla semmitnincs baj a ddr3 ramokkal amúgy
-
CptMisi
őstag
csak ahhoz, hogy jól működő gépet rakhass össze, nem elég tanácsot kérni olyanoktól, akiknek nincs személyes tapasztalatuk és megnézni egy hivatalos listát... nekem például mondták, hogy válasszak egy ramot a qvl-ből, megtettem, azt mondták, jónak kell lennie, és mégsem volt az...tudtam, hogy finnyás a lap a ramokra, meg kingmax kellett volna egyből, de amikor azt mondják nekem, hogy a kingmax ipari hulladék, olyan mint tápoknál a codegen, akkor elgondolkozom...remélem, hogy egy winfos reinstall rendbe hozza a dolgot, mert az, hogy furmark 25perc alatt semmi, cod2 25perc alatt jó esetben egy fagyás, most már kékhalál, az eléggé windows hibának tűnik
reménykedem
-
CptMisi
őstag
válasz
keke69 #12269 üzenetére
a ref. 5850ek is teljesen rendben vannak, asus, msi, giga, sapphire, his mehet...ha van rá keret, akkor van toxic/vapor-x, twin frozr II, Gigabyte superOC, ezeknek utánanézel/kérdezel és kiderül...Első kettőről jókat hallottam, twin f-ről vegyes véleményeket, utolsóról semmit
vagy akár HIS iCooler V turbo...ehhez MW2 kupon is jár+a his iCooleres termékei jók szoktak lenni...persze, ha már kapható
-
CptMisi
őstag
Láttam, jó kis írás lett
Hát, egyelőre tényleg az a helyzet, hogy valamit kell kezdenem a gépemmel...nem állapot, hogy csak a fifa megy rajta rendesen...lehet, hogy alaplapcsere, lehet, hogy simán windows csere megoldja, lehet, hogy a vga ment tönkre...a gond csak az, hogy a srác már május 5/6. óta nem volt ph-n...igaz, a telszámát megadta
-
CptMisi
őstag
válasz
Dreamie #12259 üzenetére
Hát a gyári hűtővel kb ennyin tartja még normális venti fordulat mellett...végül is a 42°C sem csoda, elég nagy borda+a 2venti...mondjuk most olvasom, hogy kék ledes a venti, és a fordulattal nő a fényereje is...ehhez én nem kéket raktam volna, hanem inkább kikapcsolható pirosat
mondjuk nem árt, hogy szellőzzön a ház, mert a meleg levegő házon belül marad
DrJános: azért, ha alacsony fordulaton 42°C-ra melegszik, akkor nem sül meg, és nem is túl hangos
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12249 üzenetére
metro dobott egy piros képernyőt, aztán továbbment
aztán jött az, ami miatt muszáj lesz újraraknom a wint: Dcom szolgáltatásindítója leállt, ezért a gépnek újra kell indulni/GTA4 alatt a kijelentkezési folyamat elindult, a gép egy percen belül leáll
nem kell mondanom, mennyire szoktam örülni, amikor bejelenti
-
CptMisi
őstag
10.5 valamicskét javult a helyzet, itt már BSOD van CoD2 alatt.... atikmdag.sys...
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12168 üzenetére
ja amúgy most olyat csinált, hogy elindítottam a cod2t, nagy villogás, színpompa...aztán helyrejött, ment 1percig, fekete képernyő...már eddig is feltűnőek voltak ezek a villódzások, de ennyire durván nem csinálta
mondjuk játszottam cod2 spt, ott én nem tudom miért(mod/hiba) az éppen lelőtt emberek Missing Fx kockával lettek kitakarva
-
CptMisi
őstag
az enyém am3 ddr3as, amit te írtál, az am2+ ddr2, nincs hozzá e-sata kivezetés és még egy pár dologban különböznek...ha érdekel, eladó
Furmark 20perc után semmi...nem értem én eztvolt "dadogás", hát....igazából tényleg zavaró, de én megoldottam azzal, hogy nem néztem...
-
-
CptMisi
őstag
de nem értem, miért
10.5pre eddig jó volt...most szar...10.3a eddig jó volt...most szar...10.4et holnap felrakom, bár nem fűzök túl sok reményt ahhoz, hogy drivercserével megoldódna, és főleg nem ahhoz, hogy a 10.4 lenne a megváltó
a kellemes csalódást persze nem bánnám
igazából azt nem értem, hogy hogy van az, hogy egy frissen, korrektül telepített driver ilyet csináljon...mi váltja ezt ki?
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12075 üzenetére
na most kib@sztam vele...vártam...2percig vártam, miután megnyomtam a Ctrl+Alt+Del-t, és bejött a feladatkezelő, tálcán kiírta, hogy a képernyő illesztő nem válaszolt majd helyreállt
kell kerítenem valami rendes drivert, 10.3át
, és reményeim szerint akkor már jó lesz
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12070 üzenetére
jó igen...de kiírnám a mostani beállításokat, hogy meglegyenek
amúgy most, nagy nehezen újraraktam a drivert és cod2 ment...érdekes volt, letöltöttem a 10.4et hivatalos ati oldalról, driversweeper reboot install fél másodperc után kiírta, hogy telepítés sikeresen befejezve...reboot, nem észlelt drivert/hardvert szöveg...ezt még 2szer, aztán 10.5pre felment...bár eddig is ez volt fent, de mindegy...remélem most nem fagy majdazért volt érdekes az egész, mert minden teszt lefutott gond nélkül, de játékok fagytak...aztán amikor beállt a venti magától 100%ra, akkor még inkább úgy éreztem, hogy driver hiba...remélem igazam volt
ennyit szopni
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12063 üzenetére
na...végre kicseréltem a ramokat, haver beállította, tesztelte, stabil volt...hazahoztam, CoD2 egyből fagyás, reset, aztán ment...ma megint fagyott, brothers in arms hell's highway is fagyott...aztán cod2 ment...megint elindítottam a codot, közben jött telefon, kimentem specbe, fekete képernyő, villogott a monitor állapotjelzője, vga hűtő 100%on forgott...aztán reset...vga hűtő továbbra is süvített, kép még mindig nem volt...még egyszer reset, ugyanez...kikapcsoltam, elindítottam, így volt kép is, nem is süvített... most vagy szar a kártya, vagy nem tudom
-
CptMisi
őstag
válasz
enamessias #12061 üzenetére
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12054 üzenetére
nem hinném
de ki tudja
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12041 üzenetére
kösz
-
CptMisi
őstag
én is sokan kitaláltam, de aztán láttam, hogy mind foglalt
aztán eszembe jutott az Elit alakulatból Winters, de az a kép nem volt túl jó, bár az elkészített arckép nem lett rossz...aztán gondolkodtam, bámultam az asztalom, Company of Heroes Tales of Valor tokja előttem, és így ez lett
kicsit még szokatlan, de tetszik
ha nem megy a hűtés rovására, én sem zárkózom el előle...
-
-
CptMisi
őstag
úgy néz ki, hogy végre elviszik a ramjaimat
utána újrarakom a windowst, és remélem jó lesz
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #11777 üzenetére
tervben van, de most ramcsere következik, aztán SSD, utána monitor, majd jöhet a nagy "Házalakítás"
players111: azt az OC-t
-
CptMisi
őstag
jaja
ilyen kis elírás miatt alakult ki ez a magasröptű eszmecsere
amúgy asusból is van rossz is jó is...korábban linkeltem egy képet, hogy az egyik legjobb gyártó volt a 48xx-GTX2xx korszakban meghibásodási arány alapjánamper zoli: jajjj, ez is CUDAr volt, ha jól értelmeztem
-
CptMisi
őstag
válasz
#35434496 #11768 üzenetére
nyugi srácok
nem tudom, minek kell itt a veszekedés...a GTX470/480ak hangosak, melegszenek és sokat fogyasztanak, tudom, haverjaimnak van 1-1...kíváncsiságból megnéztem...néhány ati driver szar...és az amikor az nV driver nem szabályozta a ventit? ha az most lenne, és valakinek a GTX4*0ja megsülne, mert terhelés alatt is <30%on járna? az nem volt szar driver? dadogásról annyit, hogy nekem semmi sem dadog, a furmark GTX470el is akadozgat...furmarkot meg nézegesse, aki akarja mért érdekelne, hogy akad...
úgyhogy szerintem ezt a témát zárjuk le
zolisx4: igen, de akkor ne mondd azt, hogy megbántad, hogy ATi-t vettél...azért mert hibás... én nem estem neked, de te sem azt mondtad, hogy rossz a kártyád, hanem azt, hogy az ATi a rossz, ami meg nem topiktéma
-
CptMisi
őstag
válasz
faranus #11608 üzenetére
Attól függ...teljesítményben csak akkor van előrébb mondjuk egy i5 750 egy x4 955nél, ha nem játékban nézzük, ott =...
AMD procik többet fogyasztanak, de amennyivel többet fizetsz egy i5ös konfigért, mint egy phenom 2esért, az jó ideig fedezi azt a +20-30WattotMrZwack: Corsair HX 520at választanám, ha az ár nem számít...ez moduláris is, ha jól emlékszem... ez még jó ideig elég lesz, és még marad benne szufla a jelenlegi géped kiszolgálása közben...
players111: Úristen, milyen áron adod te a 4890et?
-
CptMisi
őstag
válasz
petrusz82 #11597 üzenetére
azért a BF2 meglehetősen nV-t favorizáló játék, megjelenését követően jó ideig nem lehetett ATi kártyával játszani vele
faranus: el kellene bírnia, de majd más tud pontos fogyasztást mondani az ő konfigjára
MrZwack: nem tudja kiszolgálni kakaóval a VGA-t...Corsair HX, FSP Everest/Bluestorm, Enermax, Zalman, CoolerMaster Realpower/Silentpro(ezek nem olyan jó tápok, mint az előbbiek, de nem rosszak...kicsivel nagyobbat érdemes venni, mint amennyi a gép csúcs fogyasztása...de nekem is real power van, jó táp)
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #11504 üzenetére
? nem értem teljesen....
GTX480 hány pontot ér el? -
CptMisi
őstag
Nem tud valaki arról, hogy PhysX hogy megy 6magos procikkal nV nélkül?
csak mert ha ott sem produkál értelmes FPS-t, akkor nem tudom, mit fog mondani az nV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- EAFC 25
- 90-es években voltam gyerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest