- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Namost én látok külömbséget, mert a recék láccanak... És nem azért van felső kategóriás vga a gépben hogy ugyan olyan beállítások mellet jáccak mint egy középkategóriással! Szeretem kihasználni a gamek által nyujtott képminőséget, és ha a maximum 16*Q akkor azt! A HBAO az egyfajta árnyékolás és nem csak nv specifikus! Az már más kérdés hogy ott tényleg nem látok külömbséget, és azt kikapcsoltam mert hirtelen ránt le 20fps-t minimum!
-
Cybertrone
veterán
válasz
zsole84 #17678 üzenetére
BC2 1920*1200-ban16*Q-val, és 8*Af-el robbanásoknál , havas pályákon, sivatagos pályákon eléggé gyér tud még lenni az fps! Hameg benyomod a HBAO-t akkor aztán végképp kifacsarja a kártyát
Pédául!
A Gtx 580 brutál állat lett, csak kicsit drága... viszont a fent említett game 32*Q-val, és 16*-os AF-el meg sem kottyan neki! 50-90fps közt mozog a mutató, HBAO-VAL! -
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
Cfx-nél, és 2 magos vga-k nál mindíg megvannak az előnyök, és a hátrányok...
Előnyök:
-Hatalmas teljesítmény
Hátrányok:
-Nagyon erős driverföggőség... ( nnembiztos korán sem hogy mind a 2 gpu nyujtja azt amit kéne neki, és akkor ugy érezheted hogy kidobott pénz volt
-Fogyasztás
-Melegedés, nemcsak a vgak, hanem a környező alkatrészek is
-egy kártyán kevesebbet bukik idővel az ember mint kettőn...
Remélem segítettem! -
Cybertrone
veterán
válasz
CptMisi #17482 üzenetére
Hát ÉN ha tehetnék vennék
Mellesleg volt fent aprón az enyém is 60k-ban de levettem mert ilyenkor nincs kavics az embereknek... Ha esetleg érdekel valakit aprón kívül is eladó, és lehet cfx-et tervezni énmeg megyek a zöldekhez, hogy minden este itt szidhassam ebben a közösségben
-
Cybertrone
veterán
Mondjuk én jobban örültem volna ha 1 gpu-val verik le a pirosak az 580-at... 2 gpu-val mosat lehet hülyén hangzik, de könnyű!!!! Mellesleg akkor mivan ha jön 2 magos zöld? Nagyvalószinűséggel az hogy azmeg elveri a 2 magos pirosat... Ezt a szériát jol elb*szták ennyi! Ha váltok az 5870-em jelen állás szerint kizáróan 580-ra cserélném! Lehet hogy 130k de +40% alapórajelen, és 900mhz-ket mennek azhok is... lehet számolgatni! A csodadriverekből meg már felocsudtam mert szerintem aki arra alapoz hogy egyszer csak jön a +50%-ot hozo driver jó nagy arcal esik a szarba...
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #17353 üzenetére
Igen ha első szériás 465-öt sikerült kifogni... A második szériánál már sajnos lespórolták azokat az ic-ket amik a 470-en ottvannak, így nemtudott belőle az user 470-et csinálni!!!
Namost hogy erre felhívták az AMD figyelmét is hidd el nemsokáig lehet feoldogatni a 6950-eket... De ha mégis sikerül valakinek feoldani, azon mégiscsak egy gyengébb képességű chipp van, ami nagyobb terhelés hatására hamar megdögölhet, akkor aztán gar minden ugrott, szerintem nem éri meg!!!! -
Cybertrone
veterán
Én most kaptam jó ajánlatot egy 480-as amp-ra elgondolkoztam erősen keveset kéne rádobni, és gyárilag zalmi vf3000-van a cuccon, tehát nem melegedik...! Kis oc-val egy 580-at el lehet vele csípni
-
Cybertrone
veterán
Befutottam én is ám
Békés boldog karácsonyt minden topiklakónak!!! -
Cybertrone
veterán
Kész az új széri tesztje... Nah csak gyorsulgat a 6970-es már csak 10-15% a hátránya az 580 ellen, viszont 20-25k-val olcsóbb is és még nincs ráoptimalizálva rendesen a driver... Jó lessz az!
-
Cybertrone
veterán
válasz
jegenye77 #17224 üzenetére
Még az sem mondhatjuk hogy tuningal beérné mert gyárilag ki van hajtva max 30 mhz-et javallok neki... de szerintem az a nagyon max, és akkor ezen még egy mhz-et sem huztunk, és ugye 1ghz felett megyeget a legtöbb gpu... Mind1 vevőcsalogatónak kiváló, sok az olyan ember aki elhiszi hisz nem mindenki merül bele a témába, a hirdetéshez nem írtam semmit pedig lehet kellene, de nem flamelek bele, mindenki úgy hirdeti a portékát ahogy éppen szeretné, csak ezt kicsit gané módon teszi most ez az egyén!
-
Cybertrone
veterán
válasz
LackoMester #17217 üzenetére
nah hát akkor ha jol váltom az árfolyammot majdnem 0-ban tudsz váltani szép
-
Cybertrone
veterán
válasz
LackoMester #17215 üzenetére
Szép páros... bár én nem cserélem le az 5870-et erre max ami megérné az 5850-70 tulajoknak az az 580-as azt a 10 max 15%-ot amit javarészt a tesszelálás tesz ki a 6970-ben esetlegesen egy kis tuningal elő lehet csalogatni! de szép cucc használd egézséggel!
-
Cybertrone
veterán
válasz
LackoMester #17199 üzenetére
Nyilván várható gyorsulás... De nemhiszem hogy 580 szinten lessz, hisz egy kártya sem gyorsult még 25%-ot a driverek miatt sajnos!
-
Cybertrone
veterán
válasz
LackoMester #17197 üzenetére
Meglátátsok az uj atival kapcsolatban? Tényleg olyan kis vérszegény?
-
Cybertrone
veterán
válasz
LackoMester #17186 üzenetére
60k alatt ne add... oem karik kerülnek annyiba!
-
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor #17124 üzenetére
Talán mert 2*8-ba kéne bekötni a tápot neki?
2*8pőin van rajta talán nem hülyeégből!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #17091 üzenetére
Akkor valamit totál elbarmolt csóró, mert hát gameltünk, és ugye ment a cucc... Biztos hogy a catalysztja szar neki... törölje le driver cleanerrel is aztán 10.10... Ha azzal sem jó akkor rakjon uj wint...
Bekapcsolásnál felpörgeti a ventit nem kérdezted? Mondjuk az biosbeállítás a kártyán de gyárilag azt is csinálja kb 3sec hajszárítás aztán megnyugszik! -
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #17089 üzenetére
Sosem fordult még elő velem... Telepített már uj catát? Esetleg a wint is áthuzta? Olyanom volt már hogy nem vette vissza a ventifordulatot, és csak ment mondjuk 80%-on, de akkor ujraindítottam az afterburnert, és ment megint szépen... Szerintem lehet belepiszkált szerencsétlen a catalystbe, és fixálta, mellesleg a gyári ventibeállítás elég killer, nemtudom potosan mikor lódul meg a fordulat de szerintem 70 fok környékén még 21%-on van... Gondolom írtad neki hogy tegyen fel aftert, és csinálja meg a ventinek a kalibrálását, akkor mennie kell!
Vagy lehet user error van.. Mond meg neki hogy vegye ki a pipát a manual fan controlbol -
Cybertrone
veterán
Ennél aztán tényleg többet vártam csóró atiéktól... Néhol még a 480-at sem fogja be a vörös ami azért elég borzasztó, sőt olvasgattam teszteket, és van ahol az 5870 még elveri
... A normális alternatíva szerintem annak akinek 5870-e van hogy vár 28nm-re vagy vesz 580-at és akkor fog látni gyorulást! Nagyon ugy érzem hogy a sokadik bőr lehúzása az r600-as architektúráról már korántsem kifizetődő! Hiába írkálják hogy vadi új fejlesztés meg ez meg az, az alapja még mindíg a jó öreg r600
Kicsit várni kell az árakkal amugy is, iponban már van 118k-ért
, hát ennyit nagyon nem ér meg főleg úgy hogy 2 kattintással arébb 580-as van 130-ért ami még mindíg bő 20%-ot ver neki oda, és azut sem mondhatjuk hogy régóta kintvan és a diverek miatt, mert nem... Persze fog gyorsulni még a 6970-es is, de ez a külömbség mindíg meg fog maradni köztük! A másik az hogy szerintem korántsem szorult beléjük akkora tuningpotenciál mint a hd5-be ... Elég csak a 6870-re gondolni ami ugye az ujaknak a kistesója, egyszerűen gyárilag csúcdsra vannak járatva
De leszögezem hogy ez csak az én szemszügem, ettől még igenis jó, és versenyképes kártyák lettek, csak lehet mi vártunk világmegváltást, ami ezuttal elmarad! -
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #17050 üzenetére
Nem az fps-ről volt szó hanem a vram-ról! A 1.5gb is felzablódik, az más hogy a gpu ott erősebb!
A 6970-es egy 570, és 580-as közé pozícionált kártya, ha jó áron adják alternatíva lehet 100k-ra tippelek mert annyi az 570-es, de ha mondjuk 120k-ról indul akkor természetesen felejtős!
Még mindíg azt tartom hogy ez az erő amit látunk az nagyon kevés kb 20% az 5870 ellen, ami szvsz 1év alat nagyon karcsu, kis tuningal talán ez a külömbség 5%-is csökkenthető! Namost a 580-as cucc az nagyon power 40%-ot ver a 5870-re, és húzni is lehet, melegedni sem melegszik már annyira, és a fogyasztson is csiszoltak, bár az még kicsit sok véleményem szerint, bár ez szubjektív! -
Cybertrone
veterán
Véleményem szerint a 2gb igeis jobb... Tapasztaltuk szegény kis 5870-en hogy crysis bench alkatt még le sem értünk a szigetre körözni máris elfogyott a vram... Nem véletlen jön az uj széria 2gb-al! De mind1 1920*1200-ban tolom 1gb vrammal, és eddig maximum tesztekben tapasztalhattam lassulást!
Az ares meg egy totál presztizs felesleges kártya... Mire lesz olyan alkalmazás ami kihasználja a 4gb vramot addigra a kártya maga fog gyengének bizonyulni... Nem szar csak kaka lessz -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #17009 üzenetére
Hát ez a teljesítmény arra lessz elég hogy a leköszönő 480-at tulszárnyalja olyan 5%-al, de mi a helyzet az 580-al? ha ez tényleg egy 6970-es, és nem csak kamu az egész akkor ez nagyon de nagyon nem lessz elég az 580 ellen... Most azt kell mondjam a látottak alapján hogy ez nem más mint 1 feltupírozott 5870-es, más maggal, és névvel!
1szó mint 100 nem ezt várom el tle, és mindezek ellenére még bízom benne hogy ez kamu...
Meg mondjuk egy i7-el jobb eredményeket is ki lehetett volna huzni belőle! -
Cybertrone
veterán
Az úgy sikerült ahogy várták, elemezték már ők szerintem régebben hogy milessz a a zöld gpu-ban mindent feloldanak, és még egy kis +-t is belecsempésznek! Kijött a zöld mostmár nemkell fejtegetniük az erejét, ott van nekik szabadon tanulmányozhatják, sőt még lehet vettek is belőle
... Taktikusan nyomják a bizniszt a pirosak megvárták míg lép az NV, amolyan na lássuk mit hoztatok össze stílusban! Majd ha felocsudott a jónép az eufóliából hogy hűűűűűűűű meg azzzzzzzzzigen ez aztán verhetetlen... Nah ezután fogják leleplezni az uj szériát, és szerény véleményem szerint akkora pofont adnak majd a zöldnek mint ezelőtt! Vagy nem így lessz és mi is zöldet veszünk...
-
Cybertrone
veterán
Ezt a tesztprogramot is ellepik majd a jó eredmények de mint minden mark ez is karcsu pontszámokkal indít mint a vantage anno... A 8800ultra is meg meg makkant rajta, pedig akkor az volt a csúcs, majd egy év múlva más lessz már a tészta!
k.rudolf:
Na most azért nehogy már a 69xx-nek az 5870-et állítsuk már konkurenciának, mikor az uj zöld ott liheg a jelenlegi csúcs 2 magos piros seggében... Nonszensz, addig ki se adnak uj karit míg legalább partiban nincs a jelenlegi leggyorsabb zöldel, különben abba a hibába esnek mint az NV! -
-
Cybertrone
veterán
Nah itt van a ph-s teszt az uj Zöldről
Nagyon erős lett és nagyon drága150k
Mikor jönnek a pirosak ? -
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor #16777 üzenetére
Baszkuráltad a kártya biosát? Csak azért mert az afterburner abból olvassa ki a kártya órajeleit... Gyári biosban 900mhz-van akkor nyilván nem 850-en kéne mennie
A bioshoz nem szabad pitiszkálni, ha nem piszkáltál hivd fel az előző tulajt és finoman kérdezd meg tőle hogy mi a ló*szt csinált a cuccal
-
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor #16722 üzenetére
Azért még próbáld meg a 2*8-as felállást de ez számomra egyértelmű ramhiba...
Más is használta az msi-nek ezt a kariját sima 6+8-ba és nem volt neki gond...! -
Cybertrone
veterán
válasz
kucseranor #16718 üzenetére
Gariztatás!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #16653 üzenetére
Én 1500 valahogy steam prociról hallotam nem 1920-ról... Vagyis hallotam az 1920-ról is csak ugyhalottam elvetették a dolgokat
Legyen úgy, és kenje el a szájukat, csak ne 150k legyen mert akkor adtak a szarnak egy jó nagy pofont! Ha olyan 120k lessz megvan az uj gyöngyszem a gépemben!
-
Cybertrone
veterán
Lessz, elvileg még 560-is!!!! Nézegettem teszteket, és valóban barom erős a cucc, de sajnos még mindíg sokat fogyaszt, bár ez szubjektív, ha lemegy az ára benevezős dolog is lehet belőle... 120-130k környékén kezdett a cucc mely a kezdeti fellángolás után január környékén már bő 100k-ért elvihető, élvezhető!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #16422 üzenetére
A cry2 az egy elit game lessz és csak az fogja élvezni akinek csak vga téren 200k van a házában
Szomorú de ez lessz, ezzel együtt nem kizárt hogy szépne fog menni majd kisseb karikon is...
Én joggal várom el hogyha már ennyit ülnek azon a tetves gamen akkor normálisan optimalizálják... ha nem igy lessz akkor felejtős számomra! -
Cybertrone
veterán
Valószinűleg egy tápellátó kis fetecske a cucc... Nézd meg hogy ha van módod rá hogy csak lötyög avagy meg is pattant egy darabon, mert ha csak lütyög véleményem szerint még nincs akkora baj, de nem zárja ki az instabil müködést!!!
Ha van rajta garancia még félő hogy elúszott mert a hűtő megbontását nem szeretik sehol sem, de ha a matrica épen maradt szerintem gyorsan rakd össze próbáld ki, és ha rendellenességet tapasztalsz vidd vissza és fapofával nagy szemekkel mond el hogy te átlaguser vagy, és csak gamre használtad és nemtudod mitől de egyszer csak ezt meg ezt produkálta a cucc! ha minden klappol szerintem kicserélik! Sok sikert de ne legyen baja neki! -
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #16339 üzenetére
Senki nem mondta hogy nem gyorsabb, és azt sem vitatta senki hogy a nagy felbontásban is jobb, az viszont vitatva van volt és lessz is hogy miért ilyen a kártya konstrukciója amilyen... Volt a háztartásban egy 470-es és csóró pörgött mint az állat de 85fok alatt nem maradt meg game alatt sosem
Kösse a hátára az nv az a talán 15%+-t a 480 javára ha ilyen melegedéssel, és fogyasztással jut hozzá ahhoz a kicsi +hoz a felhasználó csak...
De ez kitárgyalt téma, egy 480-at is megesz a fizikai számítás hiába az a k*va nagy ereje, menni kell venni mellé még egyet, erről volt szó, és ez a gusztustalan! -
Cybertrone
veterán
válasz
CptMisi #16335 üzenetére
A képtelent olyan értelemben értettem én is hogy majd hülye lessz eldobni magátol a sok haszont amit persze rajtunk usereken nyer... gusztustalan politika...
Éppen ezért felőlen a physix ott rohadjon meg ahol van! Elvagyok én még a kis 5870-el az ereje kárpótol a fizikát meg leszrom -
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #16332 üzenetére
Hiába van 2 980x a gépedben a kurva fizikai számítások akkor is 1 magon fognak végbe menni, mert nv képtelen megcsinálni a több magos támogatást mert akkor nem venne senki 2 vagy több vga-t csak azért hogy a physix menjen normálisan, mert ha egy 4 magos prociból 2-3 mag is koncentrálna a fizikára akkor megközelítőleg hasonló teljesítménnyel számítaná a dolgokat mint a 2.gpu...
-
Cybertrone
veterán
válasz
GreatGodzi #16169 üzenetére
Én magamnak belőttem a színeket, nem tapasztalok semmi ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest