- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
20C - fokot garantálok mindenkinek refhez képest hangtalan alapjáraton a zalman VF3000A-val!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14021 üzenetére
Biztos, hogy jobb az AC, de nem annyival mint amennyi helyet és pénztöbbletet igényel!
50%-ig nem hallom ki a vf3000A hűtőt 70%-körül már van hangja olyasmi mint a vapor x volt 50%-on. 100%-on is kis zúgás mellett igazából a nagy szélzaj az ami kihallatszik, olyan szinten teker, hogy a memók közelében is érzem, hogy mozgatja a levegőt! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #14012 üzenetére
Én a PCGeartól rendeltem és most már rendesen lehet kapni is.
Ha berendeled 1hét alatt megjön 11270FT+posta(1090). -
Sárpac
nagyúr
válasz
Sárpac #14010 üzenetére
És itt az ellenfél is!
Sajnos az AC hűtőborda jócskán túlnyúlik a karin így ezt mindenképpen figyelembe kell venni ha valaki e mellett dönt! -
Sárpac
nagyúr
A többit holnap sajna az egyik ventit eléggé eltakarja gt220 társkártya így majd azt holnap eltávolítom gyanítom hoz még a konyhára a venti fordulat 50%-on ezt hozta 900/1200-on.
Érdekesség képpen a Twin frozer II 78C fokos GPU hőmérsékletet produkált ui szobahő mellett!Szóval bő 20C - hozott a konyhára mindezt halk üzemmód mellett!
Amúgy 100%-on sem hangos, hallani, hogy teker de bőven elviselhető szint úgyis, hogy
40cm-re van tőlem a masina!
Nagyon tetszik benne, hogy pofon egyszerűen fel lehet tenni semmi extra gixer nem jött közbe Lightningra meg egyenesen gyerekjáték!Saját értékelés:
Teljesítmény: 9 /AC talán jobb lehet max 1-2C fokkal
Hang: 8 / 50%-ig nincs hangja 70%-on már hallani egy kis zúgást innen már nem hangosodik tovább
Szerelhetőség: 10 /mint a pofon
Dizájn: 10 /Gyönyörűűűű!
Ár: 7 /Lehetne olcsóbb is mint minden..
-----------------------
Össz: 8,8 -
Sárpac
nagyúr
Megjött a Zalman VF3000A! 1hónap és 2nap alatt, de összejött!
Este lesznek képek is 7ig melóba vagyok! -
-
Sárpac
nagyúr
Holnap érkezik a vf3000A a HD5870-emre!
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz
lajcsika123 #13947 üzenetére
2 16x van egyikbe sem megy?
Érdekes lehet a kari érzékeli, hogy milyen slotba van és ha 8as akkor máshogy veszi fel a kraftot!
Más, húzva van a gépezet? -
Sárpac
nagyúr
válasz
lajcsika123 #13943 üzenetére
Szia!
Hát ahogy nézem PCI-E X16 de 1.0-ás az a lap szerintem az a gond, hogy a lap felől nem kap elég kraftot. Ezek a karik 2.0 vagy 2.1-es PCI-E X16-hoz valók már.
Esetleg új biosszal még próbálkozhatsz!
[link] -
Sárpac
nagyúr
válasz
LordDarkness #13905 üzenetére
Hát nem ezért is lett Zalman Vf3000A és végre jön is!
-
Sárpac
nagyúr
Nah talán hétvégén már lesz vf3000A-m, de legkésőbb hétfő!
-
Sárpac
nagyúr
Aszem az új final fantasy tesztje nálam űbereli a furmarkot rendesen!
[link] -
Sárpac
nagyúr
MSI Active Phase Switching technology
Én ezzel a szoftverrel próbálkoztam és nem állítottam be neki 1.65V-ot ebben biztos lehetsz!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13541 üzenetére
Én is feltettem a lightning fáziskapcsolóját, tök faja volt 10W- idle fogyi 0.6Volt idle 3fázis ment csak a 12ből. Aztán meg netezek és jé a fesz max 1.65V is volt már! Mondom lol törlés lefele de izibe!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #13283 üzenetére
Ez most olyan viccféle ugye?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #13275 üzenetére
De de csak le van védve!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #13273 üzenetére
Akkor ki van kapcsolva a fizix azé nem megy!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #13271 üzenetére
Kell hozzá törés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest