- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
csucsbicep #17373 üzenetére
pont hogy a második a drágább
-
CptMisi
őstag
Na meghirdettem a vgát, kíváncsi vagyok, mennyiért vennék meg
A végén még 6950re váltok
-
CptMisi
őstag
6950- feloldható az összes shader ez is mekkora már
Jók ezek az AMD féle húzások
-
CptMisi
őstag
válasz
killer1203 #17329 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, okoskodni meg nem akarok... Ha játékra kell, vedd meg nyugodtan, mindent maximumra állítasz, és jó lesz, aztán majd egyszer, ha úgy állsz, cserélsz procit...megveszed, kipróbálod, összehasonlítod valakinek a Qxxxx-es eredményével, és eldöntöd, hogy kell -e cserélni
-
CptMisi
őstag
válasz
killer1203 #17309 üzenetére
Minél nagyobb a felbontás, annál fontosabb tényező a VGA, de szerintem mindent maximumra állítva, szűrőkkel ilyen felbontáson sem lesz túl kevés a proci
Giot: hát valószínűleg most még nem lesz olyan nagy változás, de most tudom még kis ráfizetéssel lecserélni a procit szerintem, és azért lassacskán biztos jól fog jönni.... Az biztos, hogy huszárkodhatok majd Vantage eredményekkel
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
Az a helyzet, hogy mégis csak elgondolkoztam a 6950re váltáson, túl sok időm volt
Szerintem januárban cserélem a monitort, Full-HD természetesen... lehet, hogy mégis váltok, ha lesz pénzem...
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17247 üzenetére
Pont most láttam, hát ez a széria nekem kimarad...Ha meg kijönne valami kisebb kártya, az meg nem hozna akkora gyorsulást...kíváncsi vagyok a GTX5xx-ekre, hátha ... -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17245 üzenetére
linket adsz?
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17225 üzenetére
elég igénytelen a hirdetés, hogy a legtöbb ember magától kerülje
-
CptMisi
őstag
válasz
LackoMester #17215 üzenetére
szép
-
CptMisi
őstag
válasz
DeathAdder #17210 üzenetére
Elvileg Rev.2
-
CptMisi
őstag
válasz
DeathAdder #17208 üzenetére
amelyik szimpatikusabb
-
CptMisi
őstag
elvileg a VF-3000A pár °C-kal hűvösebben tartja, de nekem az volt a fontos, hogy 60fok fölé ne menjen, és ne halljam játék közben sem a hangját. Azért az is látszik, hogy mennyit számít, hogyha szellőzik a ház, mert ugye a gyári hűtők kinyomták a meleg levegőt, de ezek nem, 6-8°C...úgyhogy én még a házventiket cserélem majd és veszek még párat.
-
CptMisi
őstag
Itt a topikban írták, hogy érdemes venni VRM hűtőt, de szerintem nem szükséges, ráadásul nehezen beszerezhető, valamint ha ehhez kell, akkor a VF-3000A-hoz is...
"a Gelid-en ledes ventik vannak" ?? pont hogy nem, a geliden UV reagens ventik vannak, a Zalmanon vannak ledesek
egy fan mate 2 nem árt, ha nincs egyébként ventiszabályzód
-
CptMisi
őstag
Na vettem egy Fan Mate2-est, mindjárt halkabb lett a hűtő
-
CptMisi
őstag
Helló!
Újra megpróbáltam a GTA IV-et, de most is laggol (10.9 driver)
Van erre valami megoldás? Múltkor megpróbáltam lehúzni a grafot teljesen, de nem használt...van valami beállítás, amit nem bír a kártya? Valamelyik patch javítja a problémát? Episode from Liberty Cityben is fennáll ez a probléma? -
CptMisi
őstag
Hát egyelőre még nem sikerült szabályoznom a ventijét, de nem is kell...bőven jó így is
Nem túl hangos, mondjuk nem halk, de belefér...Zene/játék/tv úgyis elnyomja....
Most játszottam CoD Black Ops-szal, maximum 40°C volt, de általában 35, idle 31....nem rossz...majd ha veszek HAF házikót, veszek ventiszabályzót, addig nem -
CptMisi
őstag
válasz
radi8tor #16402 üzenetére
az újabb játékok vagy alapból multi gpu támogatással érkeznek, vagy az első patch tartalmazza...ahol nem működne, ott 1 kártya továbbra is működne, így csökken az fps jócskán, de nem fagy... Az újabb játékoknál, és kártyáknál(x2-eseknél van különbség igazán) már elég jó a multi-gpu hatásfoka, rossz esetben 1,5szeres teljesítmény megvan az 1 gpu-val szemben, jó esetben közel 200% is lehet
-
CptMisi
őstag
Na kész a hűtőcsere, vége az F1-nek, itt vagyok
GPU: 30°C, VRM: 30°C
igaz, most 100%on megy a hűtő...annyira mondjuk nem vészes, kb a gyári hűtő 35% szint
-
CptMisi
őstag
na hűtőcsere...majd jelentkezem
-
CptMisi
őstag
válasz
Dj Dekko! #16366 üzenetére
Metrónál is azt mondtuk, hogy jajajj GTX480 az ajánlott, mikor még nem is volt kapható, biztos nem megy majd rendesen....ment tökéletesen, ez is fog menni gond nélkül....
Engem az jobban zavar, hogy azért késik, hogy legyen addigra gtx580cyberkind: Metroban az nV elveri az atit...az másik dolog, hogy szerintük azért, mert tesszallációban jobb az nV, igazából pedig simán lecsalja, és odahány egy elmosódott textúrát, míg az ati kártyák kirajzolják szépen....
-
CptMisi
őstag
válasz
Laraxior #16363 üzenetére
Egyrészt az Obsidian drágább, másrészt rosszabb a szellőzése, harmadrészt jobban tetszik a HAF
Az, hogy tágasabb a HAF-nál, sokat már nem számít, mert a HAF-ban is minden jól elfér
oldallapra 4*12cm venti, felülre 3*12cm venti, elől a gyári, hátul a gyári, és jó is vagyok
Az obsidiant biztos, hogy átalakítanám, még több pénzt beleölnék...végén 100nál tartanék a házzalHAFnál meg ventilátorokkal+vezérlővel 50 körül, ha jó áron kapok
-
CptMisi
őstag
válasz
Laraxior #16361 üzenetére
Nem sikerült rosszul a gyári hűtés, de azért, ha silent pc a cél, akkor sok...amúgy én is cserélek hűtőt, mindjárt fel is rakom, mert engem zavar néha... télen meg főleg szar, mert szellőztetni a füstszag miatt nem lehet, bent padlófűtés meg szépen melegíti a házikót...
Mondjuk még házat is akarok cserélni, de az más tészta...Ha van valakinek eladó HAF 932ese, az írjon
-
CptMisi
őstag
Először inkább nézd meg, hogy van -e bármi baja!
szétflexelni a gyári hűtő elemeit :S
Annyira tetszik a 68xx széria
előbújt a sok nagyokos, és olyan hülyeségeket mondanak, hogy már fáj a nevetés...miért érzik kötelességüknek, hogy okoskodjanak, ha semmit se tudnak róla?
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #16336 üzenetére
Ha nagyon izgatna, vennék egy GT220-at, de semmiképpen sem vennék 1.számú kártyának nV-t...rajtam nem gazdagodik meg...Amikor nV-m volt, akkor is szánalmasnak tartottam ezt a megoldást az nV részéről, ezért vettem ATi-t...persze nem szent egyik sem...
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #16334 üzenetére
képes lenne rá
de ő csak bukna azon, ha CPU-n futna rendesen
-
CptMisi
őstag
válasz
Renato1993 #16323 üzenetére
Driver Sweeperrel törlöd, reboot, felrakod a drivert, reboot
-
CptMisi
őstag
mostanában eléggé melegszik, ezért döntöttem a csere mellett...
Kicsit érdekes, hogy az általam beállított vezérlést használva, egy youtube videó (nem teljes képernyőn) alatt is 40%-ra felmegy....egyszer megpróbáltam kitakarítani, de nem sokat segített, lehet, hogy újra kéne pasztázni, és az segíteneStability.
-
CptMisi
őstag
Lehet, hogy írok majd egy kis cikket az ICY Visionről Logouton.
Mindenesetre nyomtam 2 furmarkot, egyet Default ventivezérléssel, másikat 100%on...hát előbbinél 87°C volt a GPU és a VRM, utóbbinál 71°C.
Ha jól látom, rá lehet kötni a vga venticsatijára a hűtőt. Akkor lehet majd szoftveresen vezérelni?
-
CptMisi
őstag
Megrendeltem a Gelid ICY Vision Rev.2-t. Elvileg a VF3000A szintjét hozza, és biztosan felmegy VRM-R4el. Kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni
-
CptMisi
őstag
válasz
LucifeI2 #16216 üzenetére
Gelid Icy Rev.2, Prolimatech MK-13, T-Rad2 GTX
Most találtam: AC Xtreme Plus -
CptMisi
őstag
Na végre rászántam magam a hűtőcserére
Már meg is van a VRM-R4 -
CptMisi
őstag
Zalman VF3000A és VRM-R4 passzolnak? Úgy értem, gond nélkül felszerelhető -e akettő együtt egy 5850re?
-
CptMisi
őstag
Valakinek vannak tapasztalatai a Gelid ICY Rev.2-vel?
Van valami jó hűtő? Vf-3000-A-n kívül mik vannak még? -
CptMisi
őstag
Lehet, hogy volt már, de én most olvastam először:
[link]
Ezek szerint akkor mégis csak kisebb lesz a fogyasztásaMost akkor 1*6Pin kell neki? Hűtő nem valami nagy cucc
-
CptMisi
őstag
Gondoltam, mivel keveset játszom, lecserélem a gépem egy kisebbre....145öt adtak volna érte....
HD6xxx október végén jön hivatalosan? talán váltok egyet, ha teljesíti az elvárásaimat
-
CptMisi
őstag
válasz
Razermazer #15556 üzenetére
Persze nem a Geil a csúcs, nem is vennék, de az EVO például elég jó....Nekem Corsair/Kingmax+Giga AM3 csinálta ugyanezt a lefagy, fekete képernyő, sűvít dolgot...Aztán kapott feszt a ram és az IMC, akkor már az nem fordult elő...BSOD volt utána is, alaplapcsere tudta csak megoldani, pedig hangsúlyozom, a ramok, és az alaplap is jók voltak
Ahhoz képest, hogy régen mennyire pörgött a topik, most nagyon kihalt
ez már a HD6xxx előszele lenne?
-
CptMisi
őstag
Miért kéne feltétlenül hibásnak lennie valamelyik alkatrésznek? nekem is ez volt....majd megőrültem, amikor a ramok jók voltak, a lap jó volt, együtt fagytak, új rammal fagytak, új ram is jó volt....be kell állítani szerintem, elég árulkodó, hogy 2 modullal egyből fagy, 1-1 modullal meg csak ritkábban/később....
azt még el is hinném, hogy az egyik modul hibás, de hogy mindkettő? azért nem Tesco Value ram ez...
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15492 üzenetére
Valahogy éreztem....persze elég sokan szeretik, de valahogy biztos voltam benne, hogy mondani fogod
Online-t nyomod?
Catalyst 10.9cel milyenek a tapasztalatok?
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15485 üzenetére
Tudtam, hogy mondod a C&C-tXD ezért mondtam azt, amit
Company of Heroes zseniális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest