Aktív témák

• xCondemnedx

csendes tag

válasz ThodEE #2 üzenetére

Jól van
    köszi a segitséget. :)

• ThodEE

őstag

válasz xCondemnedx #1 üzenetére

Szia!

Mivel ez egy teljesen felesleges topik úgyis bezárják, fáradj át IDE a kérdéseddel, hamarabb fogsz segítséget kapni.
    Az elektronikai alkatrészek képesek szemmel nem látható hibával is meghibásodni, szóval arra ne adj.
    Az új kérdést amit a másik topikba írsz egészítsd ki a tápod pontos típusával, mert a watt az semmit nemjelent, egy 400W os táp 12V on simán lehet hogy kevesebb mint 200W ot tudd leadni :R

Próbáld ki másik VGAval, ha azzal megy a tieddel meg nem akkor ideje gariztatni a kártyát, ha valami minőségtelen tápot sikerült beszerezned akkor szintén próbálj túladni rajta és szerezz be egy minőségi 400-500W ost, mert bőven elég a gépedhez :R

Látom FX8as széria, oda lehet tényleg kell az 500as táp, nem találkoztam vele még személyesen. az én gépem 460W nál megáll konnektorból de akkor minden 100% on megy némi tuningal :))

• xCondemnedx

csendes tag

AMD FX x8
    8GB RAM
    MSI 970A-43
    AMD R7 265
    630W táp

Öszeraktam a Gépet eleinte egy 550 Wattos tápom volt valami gagyi ami kb 10 percet működött majd vettem ezt a 630 at Addig a gépemet egy gyenge táppal meg egy gyenge Nvidia VGA val működtettem. miután meg lett a Táp bele raktam az R7 et nem adott képet meg semmit haverom VGA ját beletettük Hd 7850 el minden jól ment majd utánna az R7 is adott képet.... Bár csak 1600x1200 as Felbontást tudtam beállitani holott 1920x1080 at birja a monitorom... egy ideig működött szépen igy is majd hibaüzenetekkel kifagyott a Windows olyan hogy DPC_WACHDogs_VIOLATIOn pontosan nem tudom majd a Játékok kezdtek lefagyni a hang beakadt.... kb 4 hónapig működött igy és egyszer csak megállt a Gép... o.O. azóta sem tudom elinditani ha bele Rakom az R7 265 öt.. Vajon meg hibásodhatott mikor az 550 es Tápom megadta magát ? mert látszólag semmi baja nincs. Valami ötlet?

Aktív témák