- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
Észbontó #143 üzenetére
Jelenlegi állapotok: AMD Duron 750 @ 1008 MHz (6,5x155).
A proci hőmérséklete BIOS és MBM5 szerint: max 52 fok. A másik két mérő 25 és 35 fokot mutat.
Eredetileg 1,7 voltra levittem a feszültséget, 3DMark meg minden stabilan ment, de Prime95 hibázott. Emelgettem 1.8-ig (mért: 1,82), most betonstabil, Prime95 órák óta fut. 1,7-en max 46-ig kúszott, alapból 43 körül tanyázott. Most az idle hőmérséklet úgy 46 fok.
A gép további részei: Abit KT7E alaplap, 400W noname táp, Radeon LE, Realtek occsó LAN, ultraoccsó NCR PCI SCSI vez. Most egy 54x CD van benne, mingyá jön a 24/12/40x Mitsumi író felváltani.
A hűtésről egy Thermaltake 6CU borda gondoskodik: 80x60xkb.30 mm, középen tisztes rézmaggal. Ippeg ez vót kéznél. Eddig egy Papst 80 mm-es venti figyelt rajta, de most átkonfiguráltam. Ház hátulján van hely egy 80 mm-es házventinek, majdnem a proci fölött. Kis méricskélés után kartont, ollót és ragasztószalagot markolva eszkábáltam egy csatornát, ami a kinti lyukra szerelt, befelé fúvó Papstról a levegőt a bordára vezeti. Így mindig kintről szív hűvöset, nem csak kavarja bent a langyost. Áralmástechnikailag nem a legjobb valszeg, de fél óra alatt megvolt. Mivel a Papst nem egy izomgép, szerintem ez jó. Sajnos korábban nem méricskéltem. Hanghatást még nagyban rontja a tápban lévő irdatlan hangos venti, ami szintén rövidesen átadja helyét egy Papstnak. Utána már csak a KT7E chipset hűtőjét kell elcsendesíteni, felpiszkálni a Radeon feszültségszabályozóját, rárakni egy másik Papstot, és már kész is a kellemesen csendes, budget izomgép :)
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest