Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurum
senior tag
a neten lattam egy oldalt ahol fbs szilikonnal ragasztottak korbe a pletier-t igy nem csapodott le benne a para. lehet hogy edemes tovabbfejleszteni es a cpu-t is korbekenni a borda felrakasa elott. igy max annyi nedveseg csapodhat le ami a bennrekedt levegoban van.
egy idoben en is gondolkoztam peltieres hutesen, 1..200W-osakat viszonylag olcson lehet venni, de igazabol nem latom az ertelmet. most vizhutesem van es az egeszet fillerekbol megcsinaltam.
erdekesseg szintjen a hocsoves hutes izgat egy ideje...
az az alap elgondolas, hogy vizet hasznalok itt is. az elonye az lenne a hutogazas megoldassal szemben, hogy rez cso helyett muanyag csoveket is lehet hasznalni.
persze rugomereveitessel belul, mivel a legkori nyomasnal kisebb nyomas kell.
viszont ha sikerul olyan flexibilis muanyag csovet talalni, aminek kicsi az oxigen diffuzioja, akkor lehet csinalni olyan hocsoveket amiket a hajlekonysaguk reven barmiylen hazba be lehet szerelni. -> lehet tomegtermek is belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest