- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Ez az 250W-s nemmtudni_milyen_tap meg ez a XP 1600+ kivalo egy tarsitas am:O, kerdes meddig gyozi a tapegyseg az XP etetni, mikor unja meg...akkor valoszinu magaval rantja az orok bitmezokre az cakk-pakk az egeszet -> lehet venni uj gepet is, ugyanis 1GHz felett erosen ajanlott egy jo 300W-s tap hasznalata.
Persze elobb jo lenne, ha vmi kolcson alkateszekkel is kiprobalnatok mi a hiba konkret oka, de ilyen 250W-s tap ez melle mar nem egy eletbiztositas.
hobizoli -
petakpa1
őstag
Az a hiba Athlon Thunderbird 1,3-1,4 -el van. XP-t, Duront, és kisebb Thunderbirdet nem érinti!
Táp lesz a gond sztem, próbáld ki, hogy csak egy memóriamodul van bennt, meg próbáld ki valami gagyi PCI-os kártyával, a telepítéshez úgyse kell jobb:D
A geforce és társai meg zabálják a kakaót:( -
fügike
senior tag
Ténlyeg volt egy olyan sorozat, amiben valamely kondik nem voltak elegek az 1.3-as és 1.4-es TB-knek. Viszont ez a sorozat sztem már rég kiment. (Azt hiszem, még az 1.x PCB-sek voltak, de esetleg utánanézek.)
Viszont akkor a Win98 telepítésénél is elő kellet volna jönnie a gondoknak.
Sztem is táp. Egy jobbfajta 300-as simán kell hogy vigye! (Már egy jobb Codegen, vagy egy nem túl drága Azona elviszi.)
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest