- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Ez az 250W-s nemmtudni_milyen_tap meg ez a XP 1600+ kivalo egy tarsitas am:O, kerdes meddig gyozi a tapegyseg az XP etetni, mikor unja meg...akkor valoszinu magaval rantja az orok bitmezokre az cakk-pakk az egeszet -> lehet venni uj gepet is, ugyanis 1GHz felett erosen ajanlott egy jo 300W-s tap hasznalata.
Persze elobb jo lenne, ha vmi kolcson alkateszekkel is kiprobalnatok mi a hiba konkret oka, de ilyen 250W-s tap ez melle mar nem egy eletbiztositas.
hobizoli -
petakpa1
őstag
Az a hiba Athlon Thunderbird 1,3-1,4 -el van. XP-t, Duront, és kisebb Thunderbirdet nem érinti!
Táp lesz a gond sztem, próbáld ki, hogy csak egy memóriamodul van bennt, meg próbáld ki valami gagyi PCI-os kártyával, a telepítéshez úgyse kell jobb:D
A geforce és társai meg zabálják a kakaót:( -
fügike
senior tag
Ténlyeg volt egy olyan sorozat, amiben valamely kondik nem voltak elegek az 1.3-as és 1.4-es TB-knek. Viszont ez a sorozat sztem már rég kiment. (Azt hiszem, még az 1.x PCB-sek voltak, de esetleg utánanézek.)
Viszont akkor a Win98 telepítésénél is elő kellet volna jönnie a gondoknak.
Sztem is táp. Egy jobbfajta 300-as simán kell hogy vigye! (Már egy jobb Codegen, vagy egy nem túl drága Azona elviszi.)
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest