Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 mAh csak elég lesz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
25.3.1 driverrel másnak nincs problémája? Alt+R lenyomására nálam nem jön elő a kezelőfelület játék közben, valamikor játékból kilépve sem indul el, hanem bezárás/program újraindítása/stb opciók közül lehet választani. Maga a driver nem omlik össze, grafikus gyorsítás van, csak a felület sz@rakodik.
Avowed közben egyszer le is fagytam, kék képernyő, bluescreenviewval megnéztem, SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED, amdkmdag.sys filera hivatkozott, ezután pedig a játék menüpontból eltűnt az összes játékom statisztikája, beállításai, mintha le DDU-ztam volna a drivert, pedig nagyon régen nem csináltam már ilyet, ezt főleg nem tudtam mire vélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó! Asus Cerberus 1050t OC 4Gb (csavarmatricás)
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SAPPHIRE Radeon GPRO X080 10GB ( RX6700 10GB)
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest