Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Scarletiel #10597 üzenetére
Ha csak visszabb veszed a tdp-t? Lehet magasabb orajelen tud menni es elersz azonos hofokokat.
-
Micsurin
nagyúr
VA panelnek a Greybar mennyire árt? MH Wilds is greybard UW-ben...
Egyébként FSR3, Ultra ~70-80 fps. Korrekt!1080p-n még a 6700XT is nevetve, asszonnyal épp pörgetjük a bétát.
FG nem rossz egyébként, elmegy vele ~90-ig nálam néha 100-110-ig. A baj az UW, a greybarok az UW miatt FG esetén ghostingot okoznak. -
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Adott egy RX7700 XT Pulse kártya. Nagy hülyeséget csinálok azzal, ha a stock gpu órajelet visszaveszem 2200Mhz-re? Így buktam nagyon max 7fps-t átlagban, ugyanúgy stabil minden viszont 65W-al kevesebb a max amit felvesz 100%-on hajtva a gpu-t, illetve a GPU hőmérséklet 56 celsius, a memória és a hotspot pedig 65 celsius lett. Ha stock-on hagyom az órajelet akkor beszipkázik 230-235W-ot és 90 fokig elmegy a hotspot 70 fokos GPU mellett 80 fokos memóriával.
Én úgy látom, hogy az a max 7fps bukó nem sok ekkora nyereség mellett hőfok és fogyasztás tekintetében, de gondoltam rákérdezek itt is.
Próbáltam az AMD Jézus szerinti undervolt-ot is de nekem folyamat eldobta a display drivert, még akkor is ha kevesebbet vettem le a feszből mint amit ő javasolt. -
hackeeeee
Jómunkásember
Akinek 7900XT-je van, és zargatja a vram-ot, mennyin tudja hajtani, fast timing mellett?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Krisz0418 #10589 üzenetére
Ha auton van akkor valszeg igen.. mivel alacsonyabb órajelhez alacsonyabb feszt tol.. azért még lehet abból is lehetne le csípni egy kicsit. 1050-1075 közé, nem tudom h az xtx mit visel el.
Igen ezért is említettem, hogy a vram oc kompenzál egy kicsit, amit elvesz a power. Nekem is 2750-ig megy, ugye az 2736, bár lehet az is sok neki mert a doom fagyott, de majd újra tesztelem valamikor. Most 1050-en nyüstölöm.
Fast timing van?
-
Krisz0418
őstag
válasz
hackeeeee #10588 üzenetére
xtx-el is hasonló. Most megnéztem a 2018-as pókemberben.
-10% tbp-vel ugyanannyi fps mint a stock. Így 360wattot fogyaszt, a 390-400 helyett. Annyi hogy vram 2700ig ki van tolva (stockon azért esik pár fpst)
Illetve visszafogott tbp-vel "csak" 2850ig boostol, a 2920 helyett. Legalábbis nálam ennyi a stock
Azt vettem észre hogy ilyen 960-970mv a fesz terhelés alatt, ez reális?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Őőő.. nem, csak azzal van összehasonlítva.
A tesztelt kártya egyXFX Merc 310 7900 XT
Ez van nálam is. Sajnos csak g3d-s tesztet találtam róla, mást nem annyira..
305W kontra stock 335-340W között 2-5 Fps különbség van, azonos órajel (stock) mellett.
Ezért is mondom, hogy vígan le lehet menni 300W-ig, és az órajelet is lentebb lehet venni 2200/2300 környékére, kevesebb a %-os teljesítmény különbség, mint amennyiért lehet nyerni a fogyasztással, és esetlegesen a hőfokokkal.. Illetve ezt a pár fps-t be lehet hozni vram oc-val, és akkor kb. szinte egál a stock beállításokkal, ha akarod hajtani a ramot..
Ugyan ez volt a tapasztalatom 7800 XT-vel is, sztem a 7900 XTX sem viselkedik másképp.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Steven #10584 üzenetére
Igen itt nincs már curve, csak az amit az adrenalin tud, és az alapján lesz saját curve.
De ha nem akarod hajtani, nyugodtan vedd le a tdp-t, elhanyagolható lesz a különbség.. Én 300W-n használom
2200/2300mhz beállításon, vramról is levettem a tuningot:
Ált a vram addig megy, bár amit guru3d-n néztem modell tesztet, az 2688-ig ment, felette már hibázott, szal tényleg elég random.
-
Steven
addikt
válasz
hackeeeee #10572 üzenetére
Köszi az infókat még tesztelgetem eddig az univerzális beállítás úgy néz ki ,hogy az 1090mv.
Sajnos msi vel ahogy nézem csak a régebbi sorozatokat lehet állítani (curve)..
3dmark meg azért stabil 1050mv al mert, akár hogy is tesztelem csak 2750mhz boostol max, így is bele fut a 415w limitbe.
Ram eddig 2750mhz tűnik stabilnak. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
palfitom #10578 üzenetére
Az.. máig nem bánom h végül nem adtam el.. pedig cirka egy 20-asért hirdettem akkoriban, és nem kellett senkinek.. Pedig most bruttó ~100k ez a ház..
Soha nem felejtem el, vízzel, mindennel akkor a 4090, és a komplett vasat kb. a lapot kicsavarozva ki tudtam venni úgy, hogy forgatni sem kellett.
De, ilyenkor jó.. kíváncsiságból kivettem a riserből, majd tesztelgetem, de a proci már díjazza így. Le tudtam tenni a ház saját vertikális rögzítéséhez is, de ott majdnem kiér az oldallaphoz, ha 3 helyes a kártya..
torma1981: Komplett víz miatt vettem annó.. most kicsit megmosolyogtató ahogy kinéz, dehát na
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10576 üzenetére
Define 7 xl
Szal..ja
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10574 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Steven #10564 üzenetére
En is azt hittem hogy szar de rajottem hogy nem.. aranyosan nezve csokkenti a feszt adott orajel/terheles kombohoz. Ezert lehet az h alacsonyabb fpssel rendelkezo jatek eseten stabilnak tunik, mashol elhasal.. pl 1050mv van veallitva de van ahol nyel terhelesre mondjuk csak 0.9v-t kap igy kozben 1025-1050 korul adna neki, termeszetesen mashol kevesebb es lehet ott eleg.
Remelem ertheto mire gondolok
Eredmeny, adsz neki feszt, vagy veszel le a gou orajelbol, de ha keves a fesz valszeg hiaba fogsz lentebb menni orajelben, ugyan ugy indtabil lesz magyobb terheles eseten.
Nekem a 7900xt-hez 1065mv kell, 1060-on fagy, 2200/2300-on -10 tdp-vel, de ugyan ez van 0 es plusz 10-en is.
es azt hittem h 2750-en stabil a vram, eree tegnap toltam doom eternal-t 150+ fpssel es ugy kifagyott mint a car..
-
PuMbA
titán
válasz
Steven #10569 üzenetére
Én nem látom, hogy működne
Csak a végét tudja tologatni, ahogy az AMD Software-ben lehet. Az AMD letiltotta a voltage curve piszkálását a tudomásom szerint, ezért írtam azt a bizonyos válaszom előbb. Mint ahogy mai autókat se tudja megszerelni egy egyszeri ember, mint 20-30 évvel ezelőtt, a mai VGA-k feletti belepiszkálási lehetőségeket is egyre jobban korlátozzák a gyártók.
-
Steven
addikt
Akit érdekel MSI afterburnerbe állítólag működik a voltage curve.
Ez annyiból jobb lenne , hogy nem kellene profilozni hanem lenne egy global setting és annyi. :
[link] -
egera24
tag
válasz
Steven #10560 üzenetére
Szia,
nekem 7800xt-nél voltak hasonló gondjaim. Mindenféle beállítást kipróbáltam, végül itt prohardveren valaki azt tanácsolta, hogy húzzam közelebb a max-hoz a min órajelet. Felhúztam 1500Mhz-re és azóta nincs gondom (nálam a Marvel Rivals közben dobott driver timeout-ot).
Esetleg azt próbáld meg.
Esetleg Adrenalinban van lehetőséged játékonként konfigurációt létrehozni. Ha csak a CS2 a probléma, akkor arra hozz létre külön profilt magasabb voltage-al vagy alacsonyabb órajellel.
Illetve Adrenalinban állíthatod a maximális Watt felhasználást is. Ha behúzod -10%-ra (ami a minimum szintje), akkor nem boostol a végtelenségig. De ezt tesztelni kell milyen szint a megfelelő. De én azt olvastam, hogy ezeknél a kártyáknál ez határozza meg a limitet. Ha eléri az adott szintet, akkor ott megáll az órajel is.
-
Steven
addikt
Akkor másképp írom 415w a fogyasztási keret azzal kell gazdálkodni én szeretem úgy beállítani a gépet , hogy jó legyen és nekem tetszen. Ha van rá lehetőség kihasználom.
Ide segítségért jöttem hátha valaki feltúrt valami okosságot az internet bugyraiba.
A te jó tanácsaidat már ismertem köszönöm.Én még PH azon időszakából jöttem ahol simán átforrasztottam alaplapot vagy vga-t hogy több feszt kapjon a cucc vagy moddolt biost használtunk mert jobban lehetett ramot húzni.
Szvl ,ha van rá megoldás akkor remélem megtalálom.
Amúgy 1050mv
-
-
Steven
addikt
Értem csak logokból látszik mi történik egyértelmű hogy cs2 alatt boostol 3ghz ig és max voltage meg 960mv amúgy 920mw között ugrál.
kb 2 perc alatt kifagy a game.
Ez egy tény és hA ez nem bizonyíték akkor semmi.Amúgy vega szériánál lehetett állítani a voltage curve-t driverből ... most is az kéne nekem
Majd ma ,ha lesz időm jobban utána nézek hátha msi afterburnerbe van ilyen settings.
btw a többet adsz 40mw az kb szerintem 40w
-
PuMbA
titán
válasz
Steven #10562 üzenetére
Átjött, csak sajnos nem tudod megcsinálni. Nincs curve állítás.
"De akkor még egyszer minek állítsam 1090mv re ,ha 1050mv stabil max terhelés alatt?"
1 alkalmazásból és 2 játékból még nem vonnám le a következtetést, hogy stabil. Másként tudnak terhelni egyes játékok GPU részegységeket. Van, hogy 20 játékod megy stabilan, de a 21. elhasal. A kicentizés nem ajánlott. Teljesen jó így, hogy van tartalék és valamivel többet adsz, mint kellene
-
Steven
addikt
Lehet reggel van még és nem ment át az üzenetem tartalma
.
Abban egyet értünk ,hogy úgy kell beállítani , hogy jó legyen a bajom az ,hogy a voltage CURVE-t nem tudom állítani (erre lehet van tool) úgy ahogy én szeretném.De akkor még egyszer minek állítsam 1090mv re ,ha 1050mv stabil max terhelés alatt?
A bajom medium loadnál van mikor nem ad annyit a vga driver és emiatt fagy tehát szar a voltage curve.
(nem várom el a vga-tól hogy 3ghz boostolgatva elmenjen 960-920mv-al) -
PuMbA
titán
válasz
Steven #10560 üzenetére
Nincs rosszul megcsinálva, csak nem jó a beállításod. Biztos lenne még a CS2-n kívül játék, ami csontra fagyna
Úgy kell belőnöd, hogy minden esetben atomstabil legyen, tehát vagy feszültséget emelsz (1050mV helyett mondjuk 1070mV) vagy órajelet csökkentesz (2950MHz helyett mondjuk 2900MHz vagy 2850MHz).
-
Steven
addikt
Vettem egy 7900 XTX csodát viszont curve fesz eléggé fosul van megcsinálva .
1050mv 2950 ig szépen boostol 1 óráig lefut a stressz teszt a 3dmarkba.
cyberpunk fasza , wukong fasza.
CS2 kockára fagy, gondolom mivel szarul terhel a cs2 . Két dolgot vettem észre :
- Egyik ,hogy hiába állítom be pl frekit 2900Mhz ig 3000Mhz ig is boostol random.
- A nagyobb bajom ,hogy 1050mv ra állítva a fesz 960-940mv ad cs2 alatt (nyilván fagy nyilván kevés).
Ha 1090 re állítom akkor ad max 1020mv kb és úgy stabil.Nah most erre tudtok valami megoldást vagy van rá valami tool hogy medium loadnál több feszt adjon ha már 3ghz ig boostolgat?
Köszi!
-
gaben88
őstag
válasz
NdrewSunix #10558 üzenetére
Ez egy újabb lottó, csak ez nem szilícium lottó, hanem kondenzátor lottó!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
NdrewSunix #10553 üzenetére
És alapesetben ezért senki sem fog garanciát vállalni arra, hogy biztosan nem fogja csinálni... Ebben szinte biztos vagyok.
-
Krisz0418
őstag
válasz
NdrewSunix #10546 üzenetére
Szerintem olyan nincs. Ezereves cooler master v1200 platinum tapom van. A 6800xt cw-zett mint az allat. A 7900xtx pedig abszolut nem cw-zik, meg kozelrol sem hallod.
-
HantekDSO
tag
válasz
Szerintem felelősen ilyet senki nem fog ajánlani neked. Mint a linkelt cikkben is olvashatod, rengeteg mindentől függ a CW. Lehet, hogy nálad egy adott táp egy adott konfigban tökéletes - másnál a kutya nyüszítve szalad be az asztal alá tőle. Ugyanazon márka ugyanazon típusai közt is lehetnek eltérések - tehát egy adott típust ajánlani szerintem felelőtlenség.
-
canadaa
tag
válasz
NdrewSunix #10543 üzenetére
[/u/Buildzoid] Rambling about Coil Whine
Érdekességek a témáról. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hackeeeee #10550 üzenetére
Ennyire nem akartam részletezni...
Még ~2-3 éve anno egyetemi tanáromnál rékérdeztem, félúton eluntam a bizonyítást és a magyarázatot, hogy őszinte legyek mert már a vasutak villanymotorjánál tartott a prof lassan. Mondjuk úgy még az is számít konnektorban vagy UPS-ben van, ha utóbbi akkor mi más van még abba kötve stb stb. Maradjunk a táp + gpu kombónál.Sidenote: Rog 650G + 7800 CW-s, 550W EVGA B5 + 7800 nem CW-s... és fixen a ROG a jobbik darab.
-
válasz
gaben88 #10547 üzenetére
Nekem jelenleg egy Corsair RM850 (2021) -es van, a 7800XT Pure -ral és a Pulse- zal sem volt nagyon durva cw, de azért van. ( Mondjuk 4k-ban közel 0 szerencsére.)
#10548Micsurin
Valaki készíthetne egy táblázatot, gondolom kicsit időigényes lenne a rengeteg tápot a szintén sok videókártyával tesztelgetni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Jó kérdés, gerjesztéses témának kéne utána mászni de jó isten tudja valaki vette-e a fáradságot, hogy kiméregesse.
Nem csak arról van szó, hogy X típus Y típussal CW-t fog dobni. Még a gyártási szórás is közrejátszik, adott X kártya ami Y1 táppal fog CW-t produkálni míg azonos típusú de más gyártású Y2 táppal nem.
-
gaben88
őstag
válasz
A saját tápomat tudom ajánlani, ezzel nem CW-zet még semmi. FSP Hydro Ti PRO 1000W Régebbi tápjaim viszont igen (Pl: FRACTAL DESIGN ION + 2 Platinum 860W vagy Corsair Rm850X (2019))
-
-
HantekDSO
tag
válasz
Itt [link] olvashatsz róla - nem "tudományos", de attól még hihető.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Nekem volt egy 6800XTm(red devil) ami nalam nagyon szepen CW nelkul uzemelt.(nzxt650 tappal) Elvittem a srachoz aki megvette, betette a gepebe kiprobalni, ugy visitott meg cincogott, hogy el sem hittem volna ha nem hallom. Elhoztam a ref 7900xt kartyat nala semmi cw nem volt, nalam lett..haldoklani kezdett a tapom, igy vettem ismet nzxt markajut csak ez 750 wattos..ezzel nem cincog. szerintem random hogy mivel mi "passzol"
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BogyóBP #10535 üzenetére
Nekem több olyan CW-s esetem volt, amikor az adott vga másik gépben nem CW-zett.. Sőt, volt olyan h ugyan úgy nálam.. a saját gépem helyére odatéve egy másik setup, és bele az én kártyám, vagy fordítva.. Ezért is mondom azt h kicsit sokszor ez nem a kártyától függ.
Pl. a saját 6900XT-m annó a sógoromnál sokkal de sokkal halkabban cw-zett, mint nálam..
-
raziel01
veterán
válasz
Bigemperor #10530 üzenetére
Vehető nyugodtan. Nekem is az van. Más nem fért volna be a házba.
-
Johnny001
senior tag
válasz
Sapphire nitro 7800XT 320 mm, nekem is fontos volt a nagyság és ez pont annyi.Nekem ilyen van.
-
apollo12
veterán
asszem marad 7900xtx
[link]
-
BogyóBP
addikt
válasz
Ha nem coil whine os akkor hajrá bár a legtöbb AMD kártya az.
-
Bigemperor
senior tag
Gigabyte 7800XT Gaming OC-rol vélemény,ezzel bővült most a kör, egész jó áron van és befér a házba
-
SirRasor
addikt
válasz
hackeeeee #10527 üzenetére
+1, habár ki lehet fogni jót pl: Sapphire AMD RX 7900 XT - 295k
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10526 üzenetére
Itthon bruttó ~350k örül nagyjából, a normálisabb hűtéssel szerelt..
-
parandroid
félisten
válasz
SirRasor #10524 üzenetére
Magyar piacot nem ismerem, de modelltőll függően 650-700 között indulnak a 7900 xt-k. Ez alapján a 275k-s használ elég vicces. Jó, tudom, nagyobb piac, kisebb áfa, de akkor is…
p
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SirRasor #10522 üzenetére
Teljesítmény szinten simán megéri.. sztem az 5080 nem éri meg az pénzt amennyibe kerül/kerülni fog.. és még sokáig nem is fogja.. lett egy ráncfelvarrott 4080 super belőle, drágábban, dlls4-gyel, framegennel.. ami sztem nem éppen hozza azt amit vártak tőle.. ez miatt nem tudni mi lesz a 70-es szériáral..
Natívban sztem egy xt (ha találsz) vagy egy xtx még mindig az egyik legjobb választás ha ár/teljesítményt nézünk, ha nem akarsz RT-vel csillió fps-t elérni..
Persze tudom, dlss-sel lehet valami szebb, de lehet, hogy nem lesz az.. sőt ahhoz is erőforrás kell, és ez felár.
-
SirRasor
addikt
válasz
Istvan2020 #10523 üzenetére
Pontosan. NV vonalat ezért is zártam ki, mert teljesítmény alapján MINIMUM 4070 S jöhetne szóba, ami újonnan ~270k-tól kezdődik, de használtan sincs 250k alatt. Akkor már a fenti 7900 XT sokkal jobban megéri
-
SirRasor
addikt
válasz
Krisz0418 #10521 üzenetére
Igazából rosszul tettem fel a kérdést. TELJESÍTMÉNY alapján megér-e 275k-t egy 1 év garis 7900 XT. Most néztem hwaprót és 180k-ért asus dual 7800 XT jobb vételnek tűnik.
57%-al drágább, de ~30%-al gyorsabb csak? A GRE-nek mégrosszabbak a mutatói.7700 XT és alatta szerintem semmit se éri venni, még FHD-ra se, ha mindent maxolni akarok RT-vel, natívban.
RDNA2 meg már szerintem felejtős. 6800-6800 XT-ket pofátlanul drágán adják gari nélkül. Azalatt meg szintén semmit se érdemes...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
parandroid #10508 üzenetére
Elgondolkoztam h lehet kiveszem az XFX-et a riser-ből, de csak a saját hjolderjével tudom feltenni.
-
SirRasor
addikt
válasz
bossvico #10516 üzenetére
Nem bunda, tényleg gyorsabb. Nexusosban ott a 7900 XTX is.
<trololo>bobalazs ez a teszt legit</trololo>
Amúgy használtan 275k jó ár egy 7900 XT-ért? bő 1 év garival.
Van még 250-ért 7900 GRE, na azt tudom drága...
7800 XT-kből meg csak 2 ventisek vannak jó áron (200k alatt). -
Alogonomus
őstag
válasz
bossvico #10516 üzenetére
Azért az meg kell adni az 5080-nak és még a 4080-nak is, hogy az eddig megjelent RT-s játékok nagy részében komoly előnyük van. Persze például a Fortnite vagy másik UE5 cím RT-s eredménye "valahogy" egyik tesztbe sem került bele, pedig olyan körülmények között eléggé jól teljesít a 7900 XTX. Persze ettől még igaz marad, hogy a játékok kis hányadában, amelyikek nem UE5-re épülnek, de RT-t is használnak, azokban a 4080 is bőven a 7900 XTX előtt van, hát még az 5080.
-
bossvico
senior tag
Gyerekek! Elolvastam a ph!-n az rtx 5080 tesztet és nincs benne rx 7900xtx.
Nem kicsit bundának érzem. Egy ekkora cég még akár egy sima user-töl is bekérhetett volna egy 7900xtx-et mert arra hivatkoztak, hogy nem volt stabil. És nem tudtak szerezni sehonnan? Persze akkor nem lett volna mindenhol első a zöld-ség. Na megnéztem akkor máshol, hát ez az 5080 egy lufi hype. Az ára meg egy vicc. A régi xtx elég rendesen ott van még, van ahol meg is előzi, 900Eu az ára szembe az 5080 1300Eu de inkább drágább árával. Ja de nincs sehol se. Lesz bajba a zöldhasú, ha kijönnek az rdna 4-es karik. -
Krisz0418
őstag
En az ASUS-al vagyok igy, mire fel ekkora felar? Ertem hogy csilivili strix es tarsai de ez nem er +20-30ezret mondjuk egy lapnal.
-
-
HantekDSO
tag
válasz
NdrewSunix #10512 üzenetére
Jó pár (>15) éve még én is így voltam vele és esküdtem az ASUS-ra - pár éve viszont csak AsRock alaplapokat használok és be nem engedném a házamba az ASUS-t!
Változnak az idők és vele változnak a gyártók is...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Grat
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Aztán ne csak nézegesd, izzadjon is!
-
válasz
Szép igényes a gép belseje is, jó játszást!
-
parandroid
félisten
Na, csak összejött a projekt, azért volt mit szerelni, megtelt a ház...
Egyelőre nem állítottam semmit, minden alapon megy, így ezt dobta ki:
Kicsi Forza Motorsport is volt, nem variáltam a beállításokkal, minden a legmagasabbra, kivéve motion blur, mert azt utálom, meg RT, mert ez nem arra való, 120-160 FPS között mozgott játék közben a mutató (natív 1440p), ami egészen durva.Szóval a 6750 XT Red Devilhez képest eddig ez minden szempontból egy monszter, nem is értem, minek nekem ilyen kártya.
p
-
PuMbA
titán
válasz
Micsurin #10503 üzenetére
Lesz. Tudjuk, hogy január 23-ai startra készültek, hiszen már most a boltokban állnak a 9070-ek
Márciusra bőven lesz készlet.
Szerk: PS5-öt meg RTX3xxx-at nem kaptak a boltok 2 hónappal a megjelenés előtt, illetve nem tolták el a megjelenésüket 2 hónappal, hogy gyűljön a készlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest