Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
válasz
gaben88 #1010 üzenetére
Neked legalább "csak" ennyi volt, ezzel tudtál mit kezdeni mert látta a rendszer.
Én annyira nem értek hozzá, de amíg MSI lapom volt láttam végig a folyamatot(5600Xxel még). Most ASRockkal már csak a töltést látom mielőtt belép az asztalra, lehet a fast boot enabled miatt. Az újraindítás nagyon gyors 7700-zal, vagy a lap miatt de max 10 sec lehet.
Nekem végül nem kellett bios flash a 7900XT után az integrálthoz mert vad 2 perces del nyomkodásra bejött a bios és átbírtam állítani internal graphicsra.
Hát én is! Nem kívánom senkinek amikor magának rakja össze a friss alkatrészekből és a nagy feketeség fogadja.
Nagyon remélem a boltnál is hibás lesz és megtudom beszélni, hogy a pénzem adják vissza mert azóta 11-12 ezerrel olcsóbb lett. Először csak a saját szervízükben vizsgálják be, egyébként teljesen normálisak(firstshop v. firstcomputer mind1). De adnék neki még1 esélyt egyébként. Egyszer lett volna AMD kártyám, főleg, hogy most a proci is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Robot fűnyírók
- Kedvenc zene a mai napra
- One mobilszolgáltatások
- Star Trek
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.02. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest