- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18414 üzenetére
Nagyon bírom benned barátom, hogy ilyen nagyon kísérletezős kedvű vagy!
-
arpi6k
addikt
-
lockdown90
senior tag
-
mikormit
csendes tag
válasz ScomComputer #18364 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Leköteleztetek!
Kicsit alulfeszeltem és így màr csak 69 fok és nem is túl hangos! -
mikormit
csendes tag
válasz ScomComputer #18361 üzenetére
-
mikormit
csendes tag
válasz ScomComputer #18359 üzenetére
Alapon használom a kártyát, jól szellőző házban van (NZXT S340)
2 db 14 cm-es BQ venti elöl és 2 db BQ venti hátul.Szerk: Most látom hgogy rossz minőségűek lettek a képek, remélem azért értékelhető!?
[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
válasz ScomComputer #18325 üzenetére
Látod én is ilyen "dióda " vagyok . és tudod miért , mert van jobb dolgom is mint itt élni a fórumon . Részemről lezártnak tekintem , felőlem olyan képeket raksz fel meg tized fokos hőmérséklet ,illetve 1-2 fps győzelmeket , amilyeneket csak akarsz , ha téged ez tesz boldoggá hajrá !
-
nagyúr
válasz ScomComputer #18325 üzenetére
Nem volt az annyira hibás, alázta kb az összes 6900XT-t akkor!
a mostani driverekkel ez lenne 23.e felett
TS teszt 1a többire meg keressetek rá
-
fecke78
senior tag
válasz ScomComputer #18315 üzenetére
Még szerencse ,hogy a te játékos képeid olyan érdekesek !
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18315 üzenetére
Bocsánat, igaz!
De a DL2 nagyon komoly...pompázatos. Ki kell próbálnom!
Az FSR2.0 modhoz van valami tuti linked Mester?
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18307 üzenetére
Kipróbáltam Mester!
És Windows 11 alatt szépen lement az update, (22.6.1. volt) nem kellett semmi okosság...DDU...semmi! Szépen átállt, és még a teljesítményprofilt is szépen betöltötte a korábbi driver mentéséből.
És egy számomra jó hír!
Ismételten megy a Sony Vegassal a GPU-val gyorsított render!!!
Lepróbáltam és valóban működik!!!
fecke78
Gratula az új kártyához![ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Akkor lassan teszem is fel a 22.8.2-t MPT-l használva. 22.6.1ezt használom jelenleg, profilváltáskor OC hülyeségeket irkált .
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Olvastam, amit írtál a 22.8.2-ről, de vasárnapig nem jutok a gépemhez, hogy frissítsek 22.8.1-ről.
Amúgy mióta '22. június eleje óta megvan az XFX RX 6600-m, a 22.5.1-el kezdtem. Egyik driverrel sem volt gondom azóta, a 22.8.1 pedig még Time Spy-ban is mutatott előrelépést azonos órajelek mellett.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Sly189
senior tag
válasz ScomComputer #18288 üzenetére
Ezt értem köszönöm, hogy jelezted.
De az összes youtubeos tuning videóban azzal kezdi hogy +20% MPT nélkül, simán az AMD Adrenalinba :\ -
nagyúr
válasz ScomComputer #18284 üzenetére
Pont ezért kérdeztem már 320.ért is van aprón, garis 6900XT
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18279 üzenetére
COOOOOOOOOOOOOOODDDDDDD
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18274 üzenetére
Lapítok is, mint sz@r a fűben...nekem és a lányomnak is a 22.6.1 WHQL driver van fönt, eddig sehol semmi gebasz, tuningprofilok rendben...nincs kedvem felülni a szopórolerre egy új driverrel...
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18274 üzenetére
Szerintem soha nem tudjak majd javitani
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #18269 üzenetére
Azt tudom, csak kíváncsi lettem volna, van-e másik gyári BIOS-a esetleg.
Régebben pl. a Gigabyte a saját oldalára is feltöltötte az egyes BIOS verziókat - még a GTX 1050 Ti időszakban, de már az is a múlté.
Én meg megmaradtam a driver only 22.8.1 + Afterburner v4.6.5 Beta 1 kombónál. Az AB v4.6.4 Final "szerencsére" nem képes a feszültségszabályozásra. Talán a nyár után megembereli magát a fejlesztő és behozza a lemaradást.
Ellenben az ASUS GPU Tweak III v1.5.0.0 már tudja kezelni, csak annak meg nem tetszik a monitorozó felülete - vagy csak nem jöttem rá, mit állítsak át. Pedig milyen nagy örömmel fogadtam anno az érkezését az ASUS SmartDoctor után.
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #18254 üzenetére
Érdekes, hogy az XFX 6600 BIOS-a fent sincs az adatbázisban.
Apropó, nem olvastad véletlenül valahol, hogy az MSI Afterburner 4.6.5 mikor vált final-ra?
-
Beretvás
veterán
válasz ScomComputer #18262 üzenetére
jobb lett volna csendben maradnod.. szépen kérdeztem valamit.. ha okosat nem tudsz akkor inkább halgass..
-
Sly189
senior tag
válasz ScomComputer #18254 üzenetére
Igen itt már néztem természetesen, nincs hivatalos. Ami a listából kiválasztható. Rakeresve van, de azt inkább skippelem
-
fanti
addikt
-
őstag
válasz ScomComputer #18216 üzenetére
Thx, menne feljebb is csak ide már lepkefing a szobai játékvíz, zeb pincéje meg messze van, jah a 2x8pin nem tudom meddig egészséges
-
őstag
válasz ScomComputer #18207 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #18205 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #18203 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
válasz ScomComputer #18198 üzenetére
Az egy nv kártya, nem sajnáljuk.
Érdekes, valszeg csak a kimenetek törtek le, ha egyáltalán, maga a kártya nem tűnik görbének.
Amióta ITX-ezek is, és fekvő házat vettem anno, végül M-ATX-es házból is olyat happoltam, így nálam nem is görbülhet a kártya.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fanti
addikt
Basszus.....kiszakadt s slotból...?
Ez szerintem ha valós, akkor csak úgy lehetséges, hogy vitte a tulaj LAN partyra, és úgy 1 méterről leejtette...
De ha a procin valami combosabb kilós Noctua hűtés lett volna...ott is megtörtént volna a valós idejű delid.... -
steewcv65
őstag
Ez tutira valmi szandekosan krealt kep🤣🤣
-
Devid_81
félisten
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #18183 üzenetére
Érdekes az RT benne. Leginkább procit eszik. Az enyém pl. semmire nem elég neki. Ha az utcán mászkálok az épületek, emberek között, 50-ek az fps max. És nem a GPU kevés neki. Ugyanezt csinálja 1080p-t minimál beállítások mellett is, és közben szét pörgeti a CPU-t.
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18190 üzenetére
Hát, ezek a kódnevek...
Fantáziában úgy látom nincs hiány a pirosaknál! -
Apollyon
Korrektor
válasz ScomComputer #18187 üzenetére
Ja hogy fsr, az csalás ;p
nvidiám nem sok volt, azt vágom hogy mások az órajelek, de valami 3070-es bulit is említettél, az tévesztett meg. de látom már, hogy az csak a bencs.
jólvan, ülj le egyes .p#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18183 üzenetére
Tényleg nagyon pofás a grafika!
6700XT - n toltad Mester?
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #18169 üzenetére
Na jó, akkor lehetséges, hogy feladom
az AMD vonalatezt a szenvedést, nem untatom a topikot. Jó darabig csak NVidia volt, aztán egyszer váltottam még 5600XT-re. Azzal semmi gond nem jött elő. Azóta volt 2 másik AMD kari is a mostanin kívül a jelenlegi konfigban, de mindegyik problémamentes volt ilyen téren. -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18169 üzenetére
Szerintem meg vegyen intelt es te is🤣🤣💪💪
-
Vistaboy
veterán
válasz ScomComputer #18156 üzenetére
Hát, én maximum a hármasok közé tartozhatok, mert, bár a szeretet megvan, a boldogság is még úgy-ahogy (20 évnyi házasság után ), de bőség, na, az már sajnos mostanában nem jellemző. Bár csóró sem vagyok még - szerencsére -, de azért, amilyen ütemben romlik a forint és megy fel mindennek az ára, a fizetésem pedig még mindig annyi, mint két évvel ezelőtt volt, így hamarosan eljutunk a szegénységhez.
Persze pont jókor mondom ezt, mikor nemrég vettem én is új VGA-t, de épp emiatt voltam kénytelen a használtak között keresgélni. Az RGB hiánya tényleg olyan téma, amire sokan érzékenyek. Én szeretem, ha világítanak a cuccok, de persze nem lettem öngyilkos, mert a kártyán nem jó az RGB, pár ezer forintért vettem egy kitámasztót, és meg van oldva.
De azért annak örültem volna, ha legalább megjavítják, vagy ha nem tudják, akkor cserélik, elvégre még bőven garanciális a VGA, és az RGB-re ez ugyanúgy kellene, hogy vonatkozzon, mintha a ventik mentek volna tönkre rajta és túlmelegedne a kártya. Erre fel még válaszra sem méltattak, és ezért írtam a posztot elsősorban, hogy tudassam, azóta sem történt előrelépés az ügyben. Nem javították meg a kártyát, még a csomagolást is lenyúlták (jó, hogy nem egy reklámszatyorban küldték vissza, de komolyan), szóval aki hasonló helyzetbe kerül, erre számítson. Részemről nem zargatlak tovább titeket, így jártam, legközelebb okosabb leszek.
További szép napot.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagyúr
válasz ScomComputer #18156 üzenetére
Aprón vannak ennyiért bontatlanok, használt meg 330.ért is
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18126 üzenetére
-
gera021
aktív tag
válasz ScomComputer #18126 üzenetére
mindent kinyitok, vegre csendes a gép,
elötte gorilla glass edzett sóslofasz üveges volt, soha többet, visitott 15 perc játék után minden alkatrész, -
őstag
válasz ScomComputer #18122 üzenetére
Negatív, kiszerelte már eladásra, túl sok vga-t vett nettóra
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #18119 üzenetére
Szép az +40mV, Superposi 4K-t tolj már pls, kivi vagyok Jah és persze hogy megéri
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18098 üzenetére
Huhh barátom, ha ez komoly, akkor ezek a házventik csak önmagukban érnek egy 150 ezret, minimum...
-
la_cc
addikt
Amúgy minek ennyi venti? Szarrá húzod a cuccokat és sok a hő vagy mi?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Sontir Fel
őstag
My.man.gif
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Moby
addikt
Kikaparom a szemem
-
gulupeti
senior tag
Te jó isten. Ez komoly? Nem bíztad a véletlenre a ventik számát..
-
Vigneau
félisten
Olyan jó ez a szín, mint a zetorpiros vagy a strandkorlátkék...
-
őstag
válasz ScomComputer #18090 üzenetére
Napokban lesz egy kis időm MPT-vel nekimegyek a refinek még1xer Elméletem szerint mivel FT2150 stabil kicsi gpu (1.180...1.190) és mem fesz (0.900) emeléssel ulti szintet kellene hoznia superposiban/TS-ben, csak bírjam hűteni
-
Vigneau
félisten
válasz ScomComputer #18064 üzenetére
Köszönöm szépen az infót! Észben tartom, ha gondom lenne.
Kísérletképpen ráálltam a Win10 22.6.1 driver only + MSI Afterburner v4.6.5 Beta 1 kombóra. Meglátom, mennyire sikerül hiba nélkül ellennem velük. Valahogy live monitoring terén nálam az Afterburner (és nagy zárójelben a GPU Tweak) volt mindig is a kedvenc. Az Adrenalin kezelőfelülete - bár - nem rossz, de nem bírtam megszokni.
Ez van, immár közelebb az ötvenhez kevésbé tudok megújulni...
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #18052 üzenetére
Baszki Mester...Te tényleg nagyon profi vagy!
Ilyen fos biosokat...elkezdenek energiagazdálkodni a PCI-E csatin...?
Mekkora balfaszság már ez, nem is tudtam, hogy ilyen is létezik!Hagymás babot imádom!
Minden másnap azt eszek, töltöm is a hazai vész-gáztározókat utána metánnal, télire -
Bib
őstag
válasz ScomComputer #18055 üzenetére
Szeretem hát, tudod mindig neked adtam a maradékot
-
őstag
válasz ScomComputer #18055 üzenetére
Mond te süket vagy, a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bib
őstag
Én is alaplapot illetve biost írtam, nem tudom látod e. Imádom hogy te mindenkit hülyének nézel pedig azt sem tudod ki kicsoda! 10 éve vagy a fórumon én meg 18, bár az nem számít, én sem ma kezdtem, nem is vagyok fiatal. Hasznos infó amit linkeltél, de azért kicsit vissza vehetsz arcból, nem fog fájni
-
BigBlackDog
veterán
Köszönöm a választ Mester!
Megnézem BIOSban, hogy látok-e ilyen opciót és mire van állítva nálam.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18039 üzenetére
🤣🤣🤣🤣
-
Viper26
nagyúr
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #18039 üzenetére
De brutális
-
őstag
válasz ScomComputer #18032 üzenetére
Látom ignorálsz, már nem szeretsz, elmúlt a szerelem, Uram
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #18020 üzenetére
Uram! Mindjárt csinálom! Uram!
Mégsem csinálom uram! Nem kompatibilis XD + a proci bios tuningját is bántani akarja Uram! xD[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
xDarkBoyx
csendes tag
Nah igen. Nem kell megilyedni, hisz vannak itt tapasztalt kollégák, kik tudnak segíteni CP2077 eddig még nem fagyott ki, megy egész délután.
HWinfó.. nekem is kezdte már törni a szemem így késő este "nagyítás" csodákra képes.
[kép]
MSI-ben bíbelődtem hűtésprofillal.. vélemény? Adrenalin driver még szoknom kell. Illettve a mellékelt képen GPU hőfokok mennyire jók/rosszak és, hogy van nekem 2 db GPU °C kijelezve? 2060supernél nem emlékszem, hogy 2 lett volna.. bár azt nem is figyelgettem.. beraktam és játszottam vele.[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #18028 üzenetére
🤣🤣🤣
-
őstag
válasz ScomComputer #18024 üzenetére
Szia uRam Ref Rx6900xt-hez kellene Oc profil TS rekordokhoz, tucc ilyet
-
steewcv65
őstag
uraM erdekli egy komoly oc profil?All night long?🤣🤣🤣🤣
-
fejesg2
senior tag
Rendben, köszönöm. Viszont a profilt nem tudom letölteni, 403 forbidden a link.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Vigneau
félisten
Szia Uram! Penge 24/7 UV profil érdekel?
-
fejesg2
senior tag
válasz ScomComputer #17996 üzenetére
Üdv uram!
Érdeklődve olvastam eme hozzástólásodat, ugyanis egy ideje driver összeomlás problémával küzdök időnként, CoD-nál rendszeresen. Mindegy, hogy melyik verzió van fent, az összeomlás ugyan úgy megvan. Én alapból UV-t plusz teljesítmény pluszt adtam neki. Abban biztos vagyok, hogy user error lesz, csak rá kell jönnöm, hogy hol hibáuok. A mellékelt képen látható beállításokat kipróbálom, hátha bejön, bár a VGA más gyártóé (profilomon).Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Bossp
addikt
MEg hát 2700 alatt pörgetni egy ultiiit? Este feldobom.
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #18017 üzenetére
Este rálesek. De nálam mikor UV-val próbálkoztam 1100-nál már szinte minden elhasalt elég furán adagolta a feszt akkor már közel volt inkább az 1V-hoz. Sztem ezzel a driveres cuccal nem is lehet stabil OC/UV normális profilt összehozni Max 1-1 programhoz.
-
őstag
válasz ScomComputer #18017 üzenetére
Megártott nekik a nagy meleg és az új káváhá elszámolás
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #18014 üzenetére
Volt már MSI AB-s kikapcsolás is.
Bétát kipróbálom.Ha jól látom a 22.7.1 a beta, az már megvolt.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #18009 üzenetére
Nem a Win boottal van gond, az kb. 3 másodperc. Viszont az UEFI képernyő kb. 7-10 másodperc. Alvóból ébresztve 1-2 mp alatt asztalon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
xDarkBoyx
csendes tag
válasz ScomComputer #17996 üzenetére
-
-
xDarkBoyx
csendes tag
válasz ScomComputer #17991 üzenetére
Steames verzó?Vegyem meg vagy honna kapjam le TS?
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17963 üzenetére
OPERA!!!!
-
nagyúr
válasz ScomComputer #17969 üzenetére
-
Agyzuzo
addikt
Nekem MINDEN videó szaggatott, nem csak a 8k, de fogta az egész gépet, akadt a kurzor... visszaraktam az 5.1-est és minden jó megint. Szóval valami komponenssel nálam a 7.1 kurvára összeakad.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
nagyúr
1000.res optika van nekem is, nem csináltam semmit csak vissza raktam a 22.5.1-et és egyből minden rendben!
semmi köze hogy milyen böngészővel nézed (én amúgy firefox-ot használok) de kíváncsiságból chrome alatt is ránéztem ott is akadt!
Szóval 100% hogy driver gond!
-
Devid_81
félisten
-
R3laX
addikt
Az inkább a net sávszél sztem. Nálam sem akad egyébként 7.1-el RX 6800-on, bár én pár hónapja átmentem MS Edge-re. Google-t már túl sokan támadják.
[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17939 üzenetére
Ha nem tudod megosztani, akkor nincs is ertelme az egesznek
-
Mozso26
senior tag
válasz ScomComputer #17824 üzenetére
Hello nem lett nagy szám , szerintem a proci nagyon visszafogja.Nemtudom a procinak mennyit kellene kapnia?
[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #17896 üzenetére
Ami a neten van, az nem lopás ;)
Ne tegye ki
Nem az enyém (sajnos), így fair? -
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17886 üzenetére
1440p-n már a 12600K-val is gpu limiten voltál, ennyit semmilyen proci nem hoz. Óriásiak a gpu számai 1440p-hez. Ez nem az itt tesztelt beállításokkal ment.
-
palfitom
félisten
Az a Foundation nekem nem jelentett semmit. De kösz, így már ok.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
őstag
A híres ScomSaller
-
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #17849 üzenetére
Az a probléma hogy a radeon-t probálják reszelni ilyen mindenegybe programmá, de köztudottan ezek azok amik egy idő után semmire sem lesznek használhatóak mivel az alap funkciók amik idáig működtek azok kezdenek bugozni..
De amúgy tényleg vicc. Default-ra állítottam a biost és mivel úgy azon nyomban megjavult a radeon profilozója, így szépen elkezdtem minden opciót visszaállítani magamnak. Már majdnem végeztem ,csak a ventik maradtak és akkor vettem észre hogy miután beállítottam a ventiket utána megint resetelte a radeon a profilokat.... Akkor ventik vissza és egyből működik a radeon.
Most az hogy ez az új chipset driver, vagy a vga driver, esetleg a kettő együttes hozománya az azért gáz mert aki naprakészen akarja tudni a rendszert az meg majd néz mint hal a szatyorban hogy mégis mi a rákért nem működik az amivel eddig nem volt probléma.[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #17839 üzenetére
Megtaláltam a megoldást.... azaz inkább egy opciót amivel nem resetelődik minden alkalommal a radeonban a profil.
Biosban a cpu venti vezérlést a standard azaz az előre kiválasztható sémák egyikére kell állítani.
Ez annak cumi aki custom venti profilokat használ. Köszi AMD.
Friss chipset driver + friss vga driver = netto xopás
A balfax user meg majd kideríti mi a hiba...[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #17836 üzenetére
Semmi nincs a harangnál. Nem crashel vagy ilyesmi.
Próbáltam kikapcsolt crash defenderrel is. Kapufa.. -
Pro!Petya
addikt
válasz ScomComputer #17830 üzenetére
Próbáltam slimmer is ahogy írtad , de ugyanaz.... :/
Az órajel beállítást és a ventivezérlést így is alapra visszarakja..
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17826 üzenetére
Nálam is ez van, az alaplapom támogatná a 4.0-t, de 11.gen intel támogatja csak nekem meg 10. gen van. Csak ezért meg nem akartam lecserélni, sokat nem hozna (egy K-s proci viszont igen).
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17824 üzenetére
Meg a procitól is.
-
Mozso26
senior tag
válasz ScomComputer #17818 üzenetére
3d markot fogok nézni, tomb raiderem nincs.Gpu-z aszongya csak pcie 3.0 van.
-
beef
őstag
válasz ScomComputer #17798 üzenetére
Végül is csak maga a játék verziója nem azonos, az meg kit érdekel
-
Mozso26
senior tag
válasz ScomComputer #17809 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #17806 üzenetére
Szép!
Lesz egy kis plusz kreditem becserélem majd én is nagyobbra. 6700XT -> 6800-at is úgy ügyeskedtem össze kb mint a 3600X -> 5800X-et. Igazából még mindig elférne a nagyobb a 240Hz-hez heheh.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?