- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
Persze, de én úgy próbáltam ki, hogy visszavettem a felbontást. A promóvideóban mondja a csávó, hogy ilyen esetben is használható. Ami igaz is, csak sok különbséget nem láttam a nem natív RIS és a nem natív RIS nélküli kép között. Ami feltűnő volt, az a kontúrosabb kép.
"Let's agree to disagree!"
-
bivalyolo
őstag
-
bivalyolo
őstag
válasz Walter_White #1424 üzenetére
Ezt most javították a 19.9.2-ben, úgyhogy fura, hogy nálad nem jó. Esetleg ddu-t próbáltál? Régebbi drivereknél nem nagyon írtak ilyen hibáról, szóval ha azokkal sem jó, akkor valami más baj lesz ott.
[ Szerkesztve ]
-
-
bivalyolo
őstag
Az az 1 szál sapphire annyi. A többi abban az árban van amit írtam. Egyébként az aquaba adják ennyiért.
Mindegy, várjuk ki a végét, már nem kell sokat várni rájuk. RemélhetőlegÍgy bizony itthon 147000 Ft-nak kéne lennie a referenciának.
Igen, és annyi is. Attól az egy sapphire modelltől eltekintve.
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
Akkor miért kerülnek a ref modellek 145-150ezerbe?
Ha a 400 dodós kezdő árat nézed, akkor az alapján ezeket 120 körül kellene itthon adni. Ehelyett rajtuk van a 27%-os áfa.
Ne érts félre, én örülök ha annyi lesz amennyinek írod, mivel nagyon szeretnék egy custom XT-t, de valahogy nem akarom elhinni, hogy ref áron vagy az alatt jöjjenek. Kivétel a powecolor, ha az tényleg $ 400-ért lesz.
Az asus strix-et meg itthon még jobban szeretik túlárazni valamiért, mert amikor vettem a sapphire rx 590-et 89-ért, az asus strix 110 körül volt a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
válasz ScomComputer #240 üzenetére
120ezer..jó vicc amikor a ref hűtős is 140 felett van. Jó lesz az 160ezerért inkább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest