- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Egy időben az volt az ár-teljesítményben a legjobb, legalábbis több nagy youtubes csatorna is azt hozta ki. Egyébként átlagos kártya, igazából a többi árához képest viszonyítva lehet jó választás (azt meg te tudod, hogy mennyiért tudnád beszerezni őket). Úgy emlékszem, hogy aki ilyet vett nem panaszkodott.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
20.7.2 van fent nekem, nincs probléma. Csak a Windows-zal, ha készenlétibe mennek a monitorok, akkor néha (nem mindig) minden nyitott ablakot átpakol az egyébként kikapcsolt 4k tv-re és, amikor visszakapcsolnak a monitorok, akkor vagy át kell húzni róla az ablakokat, vagy eleve a monitoron nyílnak - de néhány program beragad a nagyított (300%) állapotba, újra kell indítani őket. Más gondom jelenleg nincs.
-
Exodion
aktív tag
Nekem eddig egyikkel sem volt komolyabb bajom. 20.5.1 elottiekkel 9gag GIF-ek videok betoltesekor volt egy kb tizedmasodperces fekete villanas, 20.5.1-el ez megszunt. Most 20.7.2 -n vagyok zero problemaval, es 0db DDU hasznalattal.
Ha mukodik nincs gondod vele akkor folosleges visszamenni regebbire. -
sutyi^
senior tag
Nálam legutoljára ment rendesen igaz 1080p-ben, bár mondjuk vagy 3 hónapja el sem indítottam...
Töröld ki a játék cache-ét meg nyomj egy shader cache ürítést a driverben, aztán nézd meg megint.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
sutyi^
senior tag
Kisebb borda, a ventik nem gyorscsatisak és nem világít rajt a Sapphire logo. Hogy a PCB-n spóroltak-e azt nem tudom. Olyasmi kivitel mint az EVGA RTX 2060 KO kiadása.
Szóval "Óccsósított".
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest