Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
kjani18
üzenetére
Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nálam ezzel a módszerrel nem kóser minden.Én nem is tudtam,hogy van ilyen útmutató(pedig most megnézve az én kiskönyvem van bizony).Nálam simán 6670-re van dugva közvetlen a kábel( Asrock a75m lap) és megy a dual minden szerint.
De próbaképpen megnéztem mivan ha onboard-ra van dugva és újra kellett húznom a drivert stb hogy egyáltalán képet adjon vele,utána pedig a következők fogadtak: Aida meghülyült(3ghz-es gpu órajel stb),net közbe zavaró vastag fekete csíkok tűntek fel néha néha,és használhatatlanná vált az Oc guru program ami ezek szerint az elsődleges hardvert észleli és állítja(ami jelen esetbe igp volt). Szóval nálam ez a megoldás nem hoz eredményt semmilyen téren.De reméltem hogy legalább fogyasztás terén jelent ez valamit,hát ott se,pontosan nulla eredménye volt.De azért jól elszórakoztam egy 30 percig most vele

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest