- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
HDMI - DVI kábellal. Nem kell átalakító.
Persze ha nincs ilyen kábeled akkor igen, pl. DVI - HDMI átalakítóval. Már a vga kártyák mellé is gyakran csomagolnak, úgyhogy nehogy vegyél a hülye nem vagyokban 4-5K-ért, inkább kérdezz körbe itt, és kérj egyet valakitől, akinek nem kell, vagy valahogy oldjátok meg okosan.
___________________________________________________________________Most éppen egy 3670K-s gépet raktam össze, és ez is valami brutál módon melegszik.
Nem csak terhelve, hanem alapon pötyögve is. A gyári viccet, amit hűtőként csomagolnak le is vettem róla, gondolván, hogy rosszul tettem fel, meg amúgy is nagyon pici. Egy másik gyári hűtőt tettem fel a hőcsöves verziót. Igen tudom, ez sem egy kompresszoros folyadék hűtés, de előtte egy 3600-on ketyegő 4 magos phenom 2-t elbírt, ha nem is bőven.De ez a 3670K 2700MHz-en idle is úgy melegszik alatta, hogy már most attól félek, mi lesz, ha elkezdik nyúzni ebben az 50 fokban, ha elviszik?
Na szóval, ha biztosra akartok menni, vásárlásnál kalkuláljatok be egy rendes 12 centis ventivel szerelt hűtőt is, mert ezekkel az APU egységekkel elég sokszor van ilyen gondom.
Funkcióban amúgy semmi probléma, minden megy rendesen, csak riasztóak az idle 50 celsius fokok.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest