- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
edward2 #1704 üzenetére
A dual graphics-nál azért nem árt figyelembe venni, hogy nem minden játéknál skálázódik megfelelően a rendszer illetve DX9 alatt egyáltalán nem is működik: [link]
Átlagos teljesítményben valószínűleg hasonlóan teljesít a kettő konfig (már ahol működik a dual graph), 4850-nél viszont nincs DX11, de a napokban úgy is váltja egy GTS 450. A 4850-et ideiglenes kártyának vettem, mert nem találtam megfellő áron 5750/5770/GTS 450-et.
Fogyasztásban egyértelműen a Llano felé billen a mérleg, bár nem tudom mikor állítottam az ellenkezőjét, hogy folyton ezzel basztattok. Zajszint szempontjából nagyban függ a dolog a 6670 hűtésén, a fogyasztás önmagában ilyen szempontból mit sem ér ha ráraknak a gyártók egy olcsó hűtést, aminek visít a ventije. A processzoron meghagytam ugyanazt a hűtőt mint a korábbi Llano-s konfigon, ami elég jó adottságokkal rendelkezik (Freezer 7 pro rev. 2). Idle most is ugyanúgy hangtalan, terhelve sincs igazából különbség, mert a Llano-nál a grafikus rész hőtermelését is el kellett vezetni, szóval kb. ugyanott vagyunk. Egyedül a vga piszkít kicsit bele, de még így is elég halknak mondható a Vapor-X hűtés.
Na de úgy teszem fel a kérdést, hogy mindez (valamivel alacsonyabb fogyasztás, vga típusától függően kis mértékben alacsonyabb zajszint) megér +30e Ft-ot? Illetve ha passzív 6670-nel számolok, +40e Ft-ot? Ha nektek igen, azt is elfogadom, de ha nekem nem, miért kell érte megkövezni? Ráadásul egy szóval nem mondtam, hogy rossz a Llano, csak megjegyeztem, hogy kimondottan játékra (FHD) nem biztos, hogy a legjobb választás.
Egyébként hajlandó vagyok bármilyen tesztet lefuttatni, ha ettől jobban érzed magad.
atti_2010: milyen 6850?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest