Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz arn #83793 üzenetére

Is-is. A faterommal sokat játszottunk, illetve szarakodtunk a GUS-al, szóval családi és gyerekkori nosztalgia. Említettem hogy nekem nem egy konkrét történelmi időszakot hoznak ezek vissza, hanem a relatíve gyenge gépem miatt, és az "örökölt" GUS hardver és tudás miatt én egy kicsit fura idősíkban létezem, a korombeliek általános iskolában modern konzolokon és gépeken a Call of Duty MW3 / Black Ops idejétől folytak bele, viszont ezek nem is futottak P3-asomon, meg otthon édesapám egy KT7A alapon akarta megépíteni a leggyorsabb GUS-os gépet és OS/2-t tenni rá, viszont ez nem jött össze hosszútávon mert a kondi és melegedési bajok miatt nem voltak a KT7A-k stabilak. Persze ez már a megjelenésük után volt jócskán, mentségükre szóljon. (Nekem sikerült ezzel a Ruby alaplappal, ahogy kinéz, bár egyelőre kicsit se teljes a konfig.) Így nőttem fel egy P3-ason max 2003-as játékokat játszva, és a szomszéd szobában meg DOS környezetben.
    Nem is lehetek eléggé hálás, mert sokkal átgondoltabb és jobb játékokkal játszhattam mint az n+1. modern FPS.

Új hozzászólás Aktív témák