- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ace
tag
Szóval jelenleg ezek között vacilálok:
Swiftech MCX-462V
Thermaltake Volcano 9
Thermaltake Volcano 11+Xaser
Thermaltake Volcano 12
GlacialTech Igloo 2510 Pro
Csak a beszerzésük nem egy leányálom..ha valaki mégis tudja hol lehet ezeket kapni azt megköszönném. -
Ace
tag
Mondjuk szerintem ez csak aerodinamikai kérdés ha a 3 lapát jobban megvan tervezve simán jobb lehet mint egy szarabbul megtervezett ''4'' vagy több lapátos
De mondjuk felesleges ezen gondolkozni az a helyzet, hogy kapni se nagyon lehet sehol pedig nem is számítanak olyan drága hűtésnek egy Zalman hűtő jóval drágább ''mégis'' abból legalább lehet kapni. -
Ace
tag
Ahogy nézegetem a Thermaltake oldalát egyre jobban tudatosul bennem, hogy ilyen hűtőt kell, hogy vegyek...
[L]http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/retailmenu.htm[/L]
ki tudja, hol lehet beszerezni ezeket a pazar hűtőket? -
Ace
tag
Thx
Swiftech MCX-462V ilyet merrefelé keressek? Vagy ezt sem lehet kapni? -
Ace
tag
Ezt végigolvastam de nem igazán léptek ki a Zalman árnyékából lehet, hogy nem írtam fentebb de nekem Zalman hűtő nem jó semmiképp nem megy rá az alaplapra tehát Zalman kilőve ezen kívül más?
-
Ace
tag
Üdv!
Most akarok új procit és alaplapot venni ezeket már kiválasztottam, a hűtővel viszont gondban vagyok. Egy 2600+-os AMD-re kellene valamilyen csoda.
Nálam nem igazán fontos a zajszint inkább a hűtőteljesítmény! A Thermaltake Volcano 9-ről hallottam nagyon jókat, többen mondták hogy ez számomra az ideális választás. Volt is róla cikk itt a PH-n. Azonban nem szeretném magam elkötelezni 1 hűtő mellett.
Még1x megemlíteném, hogy tuningra is gondolok tehát...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest