Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Nem lesz idén iPhone 18
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
- Mixa -
tag
Először is, mindent leírtam. Fogyasztásmérőm nincs sajna, az értékeket legújabb SisoftSandrából olvastam (Hardware/Processors Power Dissipation vagy valami ilyesmi).
MicroATX-es lapot szerettem volna én is, AsRock K7S41-ben nem ment, csak ~1.34V-on. KM266-KM400 szériás chipsettel szerelt lapok Biosát átrágtam (Abit, Mercury, MSI, Asus, PCChips, ...), de sehol nem lehetett állítni a proci feszültségét (ettől függetlenül lehet, hogy tudja az 1.25-t). KM133 meg nem tudom támogatná-e a T-Bred-et.
Nforce1-es lapnál nem tudom (de nem hiszem), Nforce2-esnél meg talán/elvileg lehet, hogy megy az 1.25V (microATX-es lapokról beszélve
). Foxconnál láttam ilyen lapot a gépház.hu-n. Bár elég ritka a microATX-es nForce-os lap, ha nagyon érdekel ajánlott leszedni a manual-t és azt átolvasni (BIOS beállítások > Vcore limitek).
Egyéb socket A-s microATX-es lap most nem jut eszembe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Foxconnál láttam ilyen lapot a gépház.hu-n. Bár elég ritka a microATX-es nForce-os lap, ha nagyon érdekel ajánlott leszedni a manual-t és azt átolvasni (BIOS beállítások > Vcore limitek).