- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
- Mixa -
tag
Először is, mindent leírtam. Fogyasztásmérőm nincs sajna, az értékeket legújabb SisoftSandrából olvastam (Hardware/Processors Power Dissipation vagy valami ilyesmi).
MicroATX-es lapot szerettem volna én is, AsRock K7S41-ben nem ment, csak ~1.34V-on. KM266-KM400 szériás chipsettel szerelt lapok Biosát átrágtam (Abit, Mercury, MSI, Asus, PCChips, ...), de sehol nem lehetett állítni a proci feszültségét (ettől függetlenül lehet, hogy tudja az 1.25-t). KM133 meg nem tudom támogatná-e a T-Bred-et.
Nforce1-es lapnál nem tudom (de nem hiszem), Nforce2-esnél meg talán/elvileg lehet, hogy megy az 1.25V (microATX-es lapokról beszélve
). Foxconnál láttam ilyen lapot a gépház.hu-n. Bár elég ritka a microATX-es nForce-os lap, ha nagyon érdekel ajánlott leszedni a manual-t és azt átolvasni (BIOS beállítások > Vcore limitek).
Egyéb socket A-s microATX-es lap most nem jut eszembe.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- ELADÓ: Kolink Inspire K1 RGB plexi oldallapos fekete ATX számítógépház (+gari/számlás)
- TP-Link AX5400 - Archer AX73 - 4 év számlás garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Foxconnál láttam ilyen lapot a gépház.hu-n. Bár elég ritka a microATX-es nForce-os lap, ha nagyon érdekel ajánlott leszedni a manual-t és azt átolvasni (BIOS beállítások > Vcore limitek).