- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
$p@rr0w #32187 üzenetére
A rev 3.0-s lapban gond nélkül mennek a Visherás FX procik.
és jó az az UD3-as lap. Csurig el van látva SATA3-mal, 2 hátlapi USB3 van az irdatlan mennyiségű USB2 mellett, gépház előlaphoz van USB3, és 3 x 2 db-os USB2 kivezetés, közülük az egyik olyan, hogy a gép kikapcsolt állapotában is tudsz róla USB madzagon keresztül telefont, miegymást tölteni. + FireWire vagy mi előlapra és hátlapon is. Pöpecül felszerelt cucc. -
Tigi
őstag
válasz
$p@rr0w #32187 üzenetére
Hali
Most valamiért nem megy a Giga honlapján a proci támogatási lista, de szerintem rád nem érvényes az amit írtál.
Én 1.5 hónapja vettem a 970-D3-at és már akkor benne volt az a Bios ami a Vishera-kat támogatja.
Tehát, ha nem beragadt készletből vásárolsz akkor szinte biztos, hogy friss Bios-al ellátott lapot kapsz.
Egyébként a feltételeidnek az az alaplap is tökéletesen megfelel ami nekem van (970-D3 rev3.0), de az UD3 jobb, de drágább is.üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Wii U
- Apple Watch
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest