Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jokeph
nagyúr
válasz

Hencso

üzenetére
						Nem rövidek.

Addig nem is volt gyanús, amíg az RX 480 mellé nem raktam...

Szerencsés helyzetben vagyok, nem kell alátámasztanom, mert a házban vertikálisan van a GTX 1070 elhelyezve riserrel, a ház saját masszív (TT View 37 ARGB) holderében.
RX 480: Igen, piacra dobhatnám akár, de:
nem teszem, mert kell a VGA, még így is kevés, kéne még egy valamilyen ilyen tedd ide-oda darabnak, 4 konfigot hajtok egyszerre, + van egy 5. VGA nélkül tartaléknak (R5 3600X+X370 CH VI Extreme + 4*8 GB 3600CL17 TT Corex31 Riing házban - ez volt az előző fő gép, lehet inkább ezt kéne piacra dobnom.
)#77878erer1000:
Jó megoldás.

Anno hálópartyn beállt az Inno 3D GeForce 3 Ti 200-am gyári pici propellere, de hát a party nem állhat meg (WarCraft3+COD1/UO), kibontottunk pár sört, meg egy döglött tápot, annak a 8 cm-es ventijét tettük rá, zsugorcsővel felhúzva, csendes is lett meg abszolút hűvös is, fel tudtam tolni 3 Ti 500 szintre közel.
  - 

erer1000
őstag
válasz

Hencso

üzenetére
						Kicsit gyűlöllek titeket.
Eközben az én 1050Ti-omnak csapágyas lett a ventije, pár százas fordulat mellett is olyan hangja van hogy az egész ház zeng, szóval kikötöttem a ventit, és egy gépház hűtő ventit gyorskotozovel kellett a kártyára rá gányolni 😅😅
Ilyen árak mellett nem vagyok hajlandó kártyát venni, meg amúgy sincs baja magának a kártyának, szóval ideiglenesen ez a hűtés is lehűti. 
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
 - Creality Nebula Camera
 - Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
 - AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest