Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
paprobert #6824 üzenetére
Az FX Tulaj kétlem hogy várna valamire, szimplán nincs pénze másikat vásárolni.
Én mondjuk sose tartottam jó döntésnek egy túl régi platformon leragadni.
FX 6300 mai napig nettezni filmet nézni még jó lehet, vagy régebbi játékokra. De azért szerintem már túl régi és gyenge ha komolyabb igényeket akar vele valaki kiszolgálni.
A Zen 4+3D Cache már brutálisat fog alakítani egyszállas teljesítménybe. Ebből valszeg majd a Unreal Engine 5 is profitál elég szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged