- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #5020 üzenetére
Az MLiD videóban az egyik "forrás" azt állította - és én úgy értettem, hogy az egész műsor végülis erre futott ki - hogy Ő ugyan zen3+-ról nem hallott, de a Warhol egy valós kódnév, létező projekt.
Ez persze még nem jelenti azt, hogy
1) Az elhangzottak igazak. Azt például egyszerűen nem hiszem el - ugyanabból a videóból - hogy a 4700S az nem PS5 vagy xbox selejt, hanem egy Subor Z+-hoz hasonló "semi-custom" fejlesztés újrahasznosítása.
A kódnévről más leakerek viszont nem is hallottak.2) és azt sem feltétlenül jelenti, hogy a Warhol - amennyiben tényleg létezik - az, aminek eddig gondoltuk.
A 7nm megtartása mainstream/budget vonalra szerintem továbbra értelmes, logikus döntés lenne. Az 5nm-es gyártás biztos drágább és biztos van annak jobb helye is. Arról nem is beszélve, hogy abu mindig azt mondja, hogy a szerverpiacon sok évre előre kell vállalni azt, hogy adott lapkát fogják gyártani.
Ha nincs Zen3+, egy esetleges Warhol szempontjából akkor is szóbajöhető node a 6nm. Csak nem a compute lapkáknak, hanem az IO lapkáknak. Ha jól tudom, a zen4-et már 6nm-en készülő IO lapkákkal fogják párosítani. De máskülönben a 6nm-es Rembrandtban is 6nm-es lesz az uncore. Azt láttuk, hogy a 14nm-es IO lapka már elég sokat eszik és bizonyára limitációt jelent a FCLK szempontjából is. Logikus lenne, ha a zen3 6nm-es IO lapkával élne tovább.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy szerintem biztosan megvalósul. Éppenséggel kaphatott kaszát mondjuk amiatt, hogy a 6nm-es Rembrandtra kell a gyártókapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest