- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
aztén tegyél fel egy 32 bites rendszert azzal is próbáld ki a magfeloldást
-
Donvit078
tag
Na arra jutottam hiába tökéletes és hibátlan minden 32 bites rendszer alatt a feloldott +2maggal, 64 bit alatt csak 3 maggal indul el a két magos phenom
-
Donvit078
tag
...csináltam egy friss 40 perces prime95 tesztet hátha a legelső tesztem óta ment tönkre az aktivált 2 mag de nem, hiba nélkül futott le:
[link] -
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
everest az alaplap vagyis a bios szerint mutatja a ramokat hogy mennyi van szerintem....hát most mit csináljak ez van mondtam én
most ez a 32 bites rendszer frankón megy de azért jobb lenne 64 bit
-
Donvit078
tag
itt bocsi
-
Donvit078
tag
válasz
TheRockFirm #258 üzenetére
Hát 32 bites oprendszer alatt teszteltem primal és everesttel is játék alatt se volt gond soha semmilyen fagyás leállás... és egyszerűen se vista 64 se win7 64 bites telepítő el se indul kék képernyővel leáll de ha kikapcsolom a 2 magot akkor felmegy a telepítés... olyan van hogy 32 biten minden rendben 64 en meg nem megy a plusz 2 mag érdekes... Megpróbálom másik telepítővel majd.
-
Donvit078
tag
Akkor ez hogy lehet 2 maggal elindul a 64 bit 4 maggal nem 32 bitesen minden tökéletes, de még a telepítés se indul el 64 biten ha mind a 4 mag aktiválva van....
-
Donvit078
tag
Új infó, nem tudom ki találkozott vele már de nálam 64 bites rendszerbe nem indul el a gép a + 2 aktivált maggal csak 32 bites rendszerbe, a 64 bites rendszer elindul de csak ha visszaállítom a magfeloldást. Pedig 32 biten hibátlanul megy, prime teszt is fut több mint egy óráig és semmi probléma everest tesztelője se mutat semmi problémát a plusz feloldott 2 maggal. Örülnék ha valaki írna aki használ 64 bites rendszert és phenom II x2 550 procija van alaplapom MA790x-ud4, ja és ha van valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest