- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki,egy Sempron 140 es Proci vásárlása előtt állok ,egyenlőre nekem megteszi ez a széria is .Később váltanék nagyobbra .Szóval kinéztem a boltot ahonnan megrendelnék egy Box os verziót .Az lenne a kérdésem hozzátok hogy lehet e tudni menyi rá az esély hogy mégsem fog működni a másik mag ?
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki,teljesen kezdő vagyok ezen a téren....pár napja vásárolnom kellett a gépembe egy Asrock N68C-S UCC alaplapot .Tudom nem valami fullos alaplap de nekem amire kell szerintem elég,viszont olvastam a cikket hogy lehetséges x2 es böl + magot feloldani .... ehez ez a fajta alaplap jó lehet e szerintetek ? mivel itt találtam egy videot .Ez pont ez az alaplap elvileg ....Most szeretnék egy x2 es procit venni bele Athlon x2 es 7 ezres szériából mondjuk egy 7850 est néztem ki .Szerintetek mit lehet kihozni ebböl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged