Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Furkó_úr tag Sajnos nekem nem jött be a dolog. Xp-re feltettem pár dolgot, ugyanúgy kezdődött a hülyeség.... Firefox összeomlik, vírusírtó néha frissül néha nem.... Explorer.exe hibát észlel ezért leáll.... Prime95 teszt is kiírja a worker 2-re hogy hardware failure....10másodperc után...Szal sajnos így jártam, 3 maggal kell megelégednem... 
- 

Furkó_úr tag Nekem is egy 460W-os gigabyte SuperB tápom van, és bőven elég 3-4 maghoz is + 5770-hez valamint 2db HDD-hez. Asus honlapján van egy ilyen kalkulátor,amivel ki tudod számolni a PC-d fogyasztását. Minden hülyeséget be lehet pipálgatni és a végén kijön egy ordenáré nagy baromság. Hogy ez mire jó? Arra, hogy aki nem ért annyira hozzá, szalad tápot venni,mert "úristen kicsi a tápom most mi lesz?" . Egy jó üzleti fogás  
- 

Furkó_úr tag Na ezt az XP-s dolgot én is kipróbálom, nekem is hasonló tüneteim vannak. Bár ahogy én észrevettem nálam a memóriakezeléssel lesz gondja a 4. magnak, mivel állandó kékhalál, valamint memtest nem fut le rendesen. Ha több szálas tesztet nyomatok el se indul, ha meg single core akkor 50%-nál újraindul a gép :S  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- 4 gen i 7 procik i7-4790 /i7-4790K
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

19ezerért megéri.. Egy jobb hűtővel esetleg 4ghz megcélozható?
 19ezerért megéri.. Egy jobb hűtővel esetleg 4ghz megcélozható?