Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Viktoár #8159 üzenetére

    Többféle tesztet is érdemes futtatni, előfordul, hogy az egyiken elfutna a végtelenségig a másikon meg pillanatok alatt elbukik. Volt már nekem ilyen, mikor túlfeszítettem a húrt. Na meg érdemes még játékokkal is megetetni. Volt olyan, hogy átment több Prime95 teszten is a CPU-m, aztán adtam neki egy kis Flight Simulator X-et és dobta a fagyásokat, kékhalálokat.

    Most nekem alapfeszen megy, mert a játékaim többségének elég (a Flight Simulator X meg nem mérvadó, annak egy NASA szuperszámítógép sem elég). Pont előszedtem a garancia papírokat a tegnap még döglöttnek gondolt alaplapom miatt és immáron 4 éves a rendszerem... hogy repül az idő, nem is tűnt ennyinek. :D (Esetemben egy Phenom II X2 555 3.2 Ghz Black Edition az alap, Hardveraprón vettem egy előre tesztelt példányt, így lett belőle Phenom II X4 955 3.2 Ghz BE, ami alapfeszen húzható még 3.6 Ghz-ig, egy kis extra kakaóval a 4 Ghz is megcsíphető, de már nem volt türelmem lezongorázni a teszteket, hogy mekkora fesz mellett stabil.

    asvald: Köszi az alaplapos tippet. A 870 Extreme3 lapom valahogy feléledt, de nem tudom meddig húzza még. A lényeg, hogy nézelődhetek az AM3+ lapok között is, ami jó, mert egy esetleges proci cserét már könnyebb azzal megejteni.

Új hozzászólás Aktív témák