- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Nem is olyan régen, egy ECS K7S5A PRO volt az alaplapom, de a proci most is ugyanaz, tehát egy Duron 1600-s. Az árához képest nagyon jó lap, és egy kicsit még húzhattam is. Ami még érdekesebb, hogy az új lapban sem tudtam sokkal jobban húzni ( ECS-ben max 147 fsb [150], AN7-ben 155 fsb-n), alap feszen. ECS-ben viszont nem lehet plussz kakaót adni, legalábbis bios-ból nem, csak egyébb úton, viszont azt már nem vállaltam be, pedig lehet, nem is kellett volna lapot cserélnem.
Most az AN7-ben 1,5 V-ról 1,6-ra emelve 170-s fsb-re raktam, bár még egy kicsit emelhető. Így 1600@2040, ami 28%-s tulhajtás, szvsz, elég jónak mondható, de ha ezt egy ECS lapban is meg lehet tenni, akkor igazából nem sok értelme van drága alaplapot venni, kivéve, ha extra fícsörökre van szükség, mint sata, raid, firewire, vagy dual chanel (ami igazából nem olyan jó). Usb 2-s már van az ecs-n is, illetve ''csak'' 4x agp, ami szintén nem olyan nagy gond, mert pl. Sapphire 9600 XT shimán fickándozott benne, gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Amazon Fire TV stick/box
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest