- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
solfilo #16606 üzenetére
köszönöm, csak az új Alien játék miatt kérdem hogy vajon elfutna e 720p-be vagy sem elvileg ezek a követelmények:
Gépigény:
Minimum:
Processor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1GB (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 35 GB available spaceRecommended:
Processor: AMD: Phenom II X4 955 - 4 Core, 3.2 GHz or Intel: Core 2 Quad Q9650 - 4 Core, 3.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 2GB (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia GPU: Nvidia GeForce GTX660)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 35 GB available space -
Sziasztok
Egy A8-6600K grafikus teljesítménye kb asztali vonalon melyik kártyához hasonlítható?
-
Az A8-6600k-ban lévő vga, kb mekkora kártyának felel meg teljesítményben nvidia/ati vonalon?
-
Halk és nem túl drága cpu hűtőt vennék, ki mit javasolna?
Tuning annyira nem szempont, inkább a csend mert így víz után ez most kibírhatatlan -
válasz
Deske89 #12658 üzenetére
Elől gyárilag is van benne kettő, de én azt túl hangosnak véltem már így adatokról is, és ment helyette a jól bevált AC. Szóval igazából 1db került bele hátra (szintén AC) és egy 20Cm-es felülre, amiben el lett csípve a 4 LED 1-1 lába, mert nem volt kedvem UFO-t csinálni a házból.
Hát hangra picivel hangosabb mint mikor vizem volt, de nem vészes. Hogy ne legyen nagyon hangos ahhoz az kellett hogy PWM szabályzást használjak az összes venti esetén (az AC ventik sorba köthetőek).
Belőttem 60 fokra és az 1-9-ig tartó skálán 3-asra, és így tökéletes. -
válasz
Deske89 #12598 üzenetére
ITT vannak a képek.
Egész jól ellehetett rendezni a belsejét.Teszteredmények és tapasztalatok majd 1-2 napon belül, mert most odáig jutottam, hogy összeraktam, és hála istennek felállt a win, így nem kellett újrarakni, mert őszintén megmondva ma nem nagy kedvem lett volna már hozzá.
Szóval 1-2 drivert kellett csak feltenni és most minden üzemel rendesen, de kap majd egy friss wint mert ez már nem gyengéden mocskos.
Anno még a P5B Deluxe lappal lett telepítve, amiben volt egy E6300, aztán jött bele egy Q6600, majd mivel gyenge volt a lap alá megkapta a P5K Premiumot, majd ssd-t, és jött utána a P6TD Deluxe az I7-920-al, és végül ami a mai napig is volt, az Asrock Z68 Fatal1ty + 2600K kombó, és most pedig az A75 Pro4 + A8-6600K páros. Vga terén is volt jó pár csere, szóval kész csoda hogy még megy a win -
-
válasz
MZperX75 #12602 üzenetére
A8-6600K
Vizet biztosan nem teszek rá, az i7-en volt, de iszonyat nagy pénznyelő.
Addig van értéke amíg meg nem veszed, aztán jó ha fele annyiért el tudod adni.
Nekem a lap kivételével mindenen víz volt, majd 150K volt annó 3 éve a rendszer, de most jó ha 60-at kapok érte úgy, hogy pl a 79x0 fullcover blokk nem volt kártyán 2 hónapot sem -
válasz
Kroni1 #12600 üzenetére
Amire kell ez is megfelel.
Játék szinte 0 lesz, nekem csak HD filmnézésre, és netezésre kell, meg pár olyan játék ami még a korábbi gépem integrált kártyáján is elfutott, így ezen is el fog.
Pont emiatt adom el a régi gépet, mert feleslegesen állt benne a pénz, mivel lassan 1-1.5 éve hogy nem játszok aktívan, így egy I7-es gép tök fölösleges már a fenti dolgokra.
Így esett a választásom erre. Ilyet lapot meg amit írtál nem találtam készleten egyik nagykerben sem. (asrock)
Kíváncsi leszek, hogy a 2600K után mennyivel fogom lassabbnak érezni.Hétvége folyamán fogom összerakni, majd ha kész mutatok képeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged