- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz
AxBattler #14870 üzenetére
Teljesen igazat adok neked, én sem szeretnék ilyen összeállítást csinálni. Pont ezért érdeklődöm itt. Egy ismerősom szeretne gépet összerakni, de kezdésnek csak annyi pénze van, hogy VGA nélkül elinduljon, viszont majd később szeretne egy gtx660 vagy 760-ast beletenni. Próbálom lebeszélni, hogy akkor várjon még a vásárlással és gyűjtsön még egy kis kest, vagy gondolkodjon inkább másban. Csak ehhez szeretnék megerősítést szerezni.
-
laca500
aktív tag
válasz
AxBattler #14850 üzenetére
Ezt is köszi.
Azon gondolkodom, hogy a HD7850 kb. egy szinten van a gtx660-al. Akkor viszont azt is elbírja az A10. Bár ennek ilyen formában sok értelme nem nagyon van. Akkor már lehet venni egy i5-öst 10K-val többért és az biztos elbírja. Nehogy keresztre feszítsetek, csak hangosan gondolkodom. -
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Egy A8 6600K és egy A10 6800K kb. milyen direkt VGA-t képes még gond nélkül kihajtani? Pl. egy gtx 660-al vagy egy gtx760-al megbirkózik? -
laca500
aktív tag
válasz
Kroni1 #13126 üzenetére
Nem, nem. Nem kell hozzá semmilyen formában.
Illetve csak addig amíg a biost beállítom. Utána csak be kell dugnom a pendrive-ot, amire előre telepítve van a NAS op rendszere (Nas4Free), aztán a hálózaton keresztül már azt csinálok vele amit akarok.
Van itthon egy 1000 éves PCI-os VGA, ez erre a 10 percre megfelel. (tud vagy 16 színt)
Bár a nagy gépből a 560Ti-t is betehetem erre a kis időre, de alapjában nem lesz hozzá semmi.
Lapból én is az FM2+ -ra (FM2A88M Extreme4+) gondoltam. Bár ahogy itt az előbbiket elolvasva már nem vagyok biztos benne, hogy az asrock jó választás. Más mondjuk nem marad, mert nekem meg az asus-al és a gigával vannak rossz tapasztalataim. -
laca500
aktív tag
válasz
katt777 #13114 üzenetére
Köszi szépen.
(#13115) Kroni1
Egy Itthoni kis NAS kiszolgálására lesz egyenlőre használva.
Egyáltalán nem kell komolyabb VGA és integrált GPU sem. Pont ez a lényeg, ezért kérdeztem, hogy melyik teljesítménye jobb CPU téren.
Tudom, hogy egy jóval gyengébb teljesítményű proci is kiszolgálná, de visszafelé nem szeretnék fejlődni, meg hát ha szükség lenne rá, akkor innen már könnyebb elindulni a fejlesztésben. -
laca500
aktív tag
válasz
katt777 #13110 üzenetére
Bocsi, hogy megzavarom a vitátokat, de esetleg nekem is tudnál/tudnátok segíteni?
Melyiket érdemesebb megvenni?
X4 740, X4 750K vagy mondjuk 6600K-t? Jelenleg VGA-ra nincs szükségem egyáltalán. Egy kis itthoni házilag barkácsolt NAS-ba menne.
CPU erőben melyikkel járok jobban? -
laca500
aktív tag
válasz
Kroni1 #13083 üzenetére
Na, már meg is szívtam.
Reggel kaptam az e-mailt tőlük, hogy sajnálják de "beszerzésünktől érkezett információ értelmében érkezése a későbbiekben sem várható, mivel a belföldi disztribútorok raktára is kifogyott.
A teljesíthetetlenség miatt a rendelést sajnálattal töröltük."
Írhattak volna valami frappánsabb választ is. Mondjuk, hogy elnézést, de hibás az ár megjelölés vagy valami hasonló.Más:
Egyébként melyiket érdemesebb megvenni?
740K, 750K vagy mondjuk 6600K-t? Jelenleg VGA-ra nincs szükségem egyáltalán. Egy kis itthoni házilag barkácsolt NAS-ba menne. -
laca500
aktív tag
válasz
AxBattler #13074 üzenetére
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mi lehet ennek az olcsóságnak a hátterében?
[link]
Ne értsetek félre, nem az a baj, hogy olcsó! Inkább azt kéne tudni, hogy mi lehet a háttérben, vagy esetleg valami eltérő proci lehet mint a máshol árultak? Én nem tudok különböző darabokról. -
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy Asrock FM2A75 Pro4 alaplapot.
Tegnapi napom a win7 telepitgetésével ment el. Aránylag minden jól működik, de az AIDA64 azt produkálja, hogy a maghőmérsékletekre 0-át, a GPU diódára meg -8 fokot ír.Ez másnál is így van?
Vagy valami nincs jól beállítva?
Az UEFI-ben jól mutatja az értékeket. Nincs húzva semmi. Egyedül a CPU Voltage lett egy picit visszavéve 1.35000 V-ra.
A BIOS-t frissítettem a P1.60-ra.
Az érdekes az, hogy a saját AMD OverDrive progi is ezt produkálja.Van erre valami megoldás?
A másik az, hogy CPU hűtőnek egy Mugen 2B-t tettem fel. A régebbi procimnál (phenom II X4 955 BE) ennek a ventije 45 fokig 150-200 RPM-el forgott, ha a biosban beállítottam level 1-et.
Most hiába állítom a legkisebb level-re, 650-850 RPM között pörgeti. Lejjebb nem megy.Van valami megoldás ezekre? Vagy még nagyon friss a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged