- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
atti_2010 #9217 üzenetére
Oké-oké, megvárom, de azért kérdeztem a temash/kaverit, hogy nem lenne-e jobb megvárni inkább azt, ha már várok
? Mert úgy látom, az nem FM2+ lesz, hanem más foglalat. Vagy rosszul látom?
stratova:
Hmmm nem is rossz! Egy 5570 mivel ér fel régi VGA-kból kb.? HD3870? Ebből a családból egy HD4850-em volt, ezt így ismerem, csak hogy legyen mihez viszonyítanom.
http://www.videocardbenchmark.net/ <- Ez mennyire megbízható oldal? E szerint a HD6530D-től a HD6550D kb. 20%-al gyorsabb, ill. a hd6450 gyengébb kicsit mint a HD6530D, szóval úgy tűnik nekem, hogy nincs sok értelme megvenni. Kb. 5-6e Ft-ért lehet venni aprón, ezzel lehetne dobni valamennyit a graf. teljesítményen (most nem akarok 10-15e-ért venni dVGA-t, valszeg ki sem hajtaná a kis 3 magosom), akkor már inkább 3870K-ra gyűjtök, szerintem.BlueAthlon: nekem 1600-as ramom van, cl8-as, azt talán fel lehet húzni cl9@1833MHz-re. Új nem lesz az tuti, örülök ha procicserére lesz pénz.
Most szűkös a keret ilyesmire.
Ja és bocs ha már OFF dolgot is kérdeztem volna.
-
s3toraph
senior tag
válasz
stratova #9195 üzenetére
Hát igen. Ezt pont nem éri meg megvenni úgy látom. Meg sok is nekem.
atti_2010: Én is emiatt agyalok rajta. Ahogy leszűrtem, FM2-vel nem lennék előrébb, csak ha 4 magosat veszek. Akkor már inkább várok.
El Kebir: Hmm néztem pár videót a 3870k-ról youtube-on... na most komolyan... azok a gameplayek (amiken látszik is milyen grafikai beállításokat használ, meg az FPS is), azok nem kamuk? Ilyen jól teljesít az IGP-je?
stratova: Okés, FM2 elfelejtve. Meggyőztetek.
BlueAthlon: Az kicsit több, mint amennyim van rá (FM2-re most a legkisebb kétmagosra tudnák váltani a jelenlegi keretből, alaplap + apu beszámítással új lap + új apu, de az visszalépés lenne ha jól látom), pedig tetszene a 3870K nagyon... Most kb. egy 3670K fér bele, bár nem tudom most mennyi lehet az ára, nem látok egy ideje itt HA-n. Ja és akkor csak órajelben meg + 1 maggal vagyok előrébb... akkor azt hiszem gyűjteni kell még. Ha sikerülne beszámíttatnom egy 3870K-ba a 3500-t, akkor nyert ügyem lenne!
Mindenkihez szólnának ezek:
1.: Melyik kisebb radeonal ér fel a HD6550D? Mert pl. ha beszerzek egy HD6450-et a mostani konfigomba (lásd az adatlapomat), akkor a crossfireban a HD6450 + HD6530D tudná verni a HD6550D-t?
2.: Richland jó lesz visszafelé FM2 lapba is, és ez a trinity ráncfelvarrása, ahogy olvasom. Kabinire, temashra majd érdemes lenne-e váltani? Nekem annyira nem jött le, mennyivel lesznek jobbak, csak az, hogy fogyasztásban sokat javulnak... -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Van egy FM1 A6-3500 APU-m, ebben ugye az IGP egy HD6530D. Melyik lenne az első FM2-es APU, ami mind procierőben, mind IGP-ben leveri?
Ahogy nézem, az alap kétmagos A4-5300 gyengébb mindkét téren. Melyik lenne az amire már lenne értelme váltanom?
Üdv
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Gyors tanácsot kérnék, mert most nem érkezek teszteket olvasni, de vásárolni meg kellene valamit...
Szóval: vettem egy vadiúj Asrock A75 PRO4-M-et boltból, de még nem tudtam olyan APU-t szerezni jó áron amilyet akartam bele. Aztán gondoltam egyet, legyen most csak 2 vagy 3 mag 4 helyett, (maradna pénz SSD-re). Alkalmi játék lenne, dVGA nem lesz (nem kell maximum felbontás stb.), teljesítményben jó lenne ha hozna legalább kb. egy E8400-et (ilyenem volt), vagy többet. Ahogy nézem, lehet elkapkodtam a dolgot, mert az A6-3500-tól sokkal gyorsabb az A4-5300 órajel terén, magban meg csak 1-el kevesbb, és az IGP is jóval erősebb. Lenne-e értelme belefognom az FM2-re cserébe? Teljesítmény szempontjából (általános használat ill. játék szempontjából), időtállósági kérdéssel tisztában vagyok.Köszi & Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged